Frans toprestaurant gaat autobanden beoordelen

Fabrikanten kunnen Ledoyen-sterren krijgen

Het Parijse restaurant Ledoyen begint een gids om autobanden te beoordelen. Chef-kok Christian Le Squer hoopt op die manier de kwaliteit van autobanden inzichtelijk te maken voor het grote publiek. Bandenfabrikanten worden door anonieme recensenten bezocht en kunnen vervolgens één, twee of drie Ledoyen-sterren krijgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

lijkt me een heel goed idee, het is nog niet zolang geleden dat Michelin banden onder de formule 1 zette, die meer leken op roomboter, en zo gleden ze ook

Reageer
gravatar

Goed idee, als de banden erop beter worden en de leveranciers genoodzaakt worden om betere banden te produceren, waarom niet?!

Reageer
gravatar

Zal natuurlijk wel weer alleen om autobanden gaan…de fiester zal wel weer, zoals altijd, zelf uit moeten zoeker.

Reageer
gravatar

Ik kan het niet vaak genoeg herhalen maar viscositeit en beetgaarheid zijn heel belangrijk als je een band moet verwisselen.

Reageer
gravatar

Blue Band Goede Start heeft vast bezwaar tegen het kopiëren van hun keukenconcept.

Reageer
gravatar

Friturette De Snelle Hap gaat bandjes van kinderwagens en driewielertjes testen.

Vanaf volgende week zijn de testresultaten gratis verkrijgbaar bij twee grote frites en twee frikandellen of gehaktballen.

Reageer
gravatar

Het zou een grandioos idee zijn als er dan ook programma’s op tv komen, waarin makers van banden elkaar de loef proberen af te steken in het creëren van topbanden.
Daarnaast stel ik een zender voor waarin 24 uur per dag programma’s worden uitgezonden over het maken van banden (in de volksmond ook wel “videobanden” genoemd). Ik stel voor die zender “24garage” te noemen.

Reageer
gravatar

Banden maken voor sterren gaat alleen maar leiden tot pretentieuze kronkels. Beter dat de fabrikanten zich weer gaan richten op eerlijke, pure en lokale banden die in het seizoen zijn. Gewoon een winterband zonder fratsen bijvoorbeeld, daar kan ook heerlijk van genoten worden.

Reageer
gravatar

Ik vind dat dit soort initiatieven aan banden moet worden gelegd! De producenten van banden worden hierdoor flink in de wielen gereden.

Reageer
gravatar

Mooi dat dit restaurant de wisselwerking aangaat. Dat versterkt toch de band tussen de branches.

Reageer
gravatar

Mooi initiatief, ik kijk uit naar de luxe gids in het najaar.

Reageer