Oetker moet doctorstitel inleveren

Geen gevolgen voor dr Pepper

Oetker raakt per direct zijn doctorstitel kwijt. Dat vonnis kreeg gisteren zijn beslag toen het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg (RTG) Amsterdam een klacht van de Vereniging tegen Kwarkzalverij gegrond verklaarde.

Oetker werd ernstig verwijtbaar handelen ten laste gelegd nadat bleek dat hij in de periode 1995-2012 duizenden diabetespatiënten behandelde door recepten uit te schrijven met veel hogere concentraties suiker dan goed voor hen is. Ook de alternatieve recepten en serveersuggesties bevatten suikergehaltes die voor deze groep patiënten ernstige gevaren opleverden.

Volgens de gewezen dokter moet het tuchtcollege de klacht van de Vereniging tegen Kwarkzalverij niet voor zoete koek slikken: “Ik heb altijd transparant gehandeld. Op elke verpakking staat duidelijk aangegeven welke werkzame stoffen de voorgeschreven medicijnen bevatten, en in welke hoeveelheid.”

Tevergeefs, zo bleek uit de uitspraak: niet alleen mag Oetker zijn beroep niet meer uitoefenen; ook dient hij volledige openheid van zaken te geven over de rol van naaste collega dr Pepper, die mogelijk verantwoordelijk is voor de verergering van artherosclerose in obese patiënten. Pepper heeft echter light-versie op de markt gebracht en ziet de resultaten van nieuw onderzoek met vertrouwen tegemoet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op instigatie van Hans W. (onomstreden VVD-Icoon) heeft de Teldersstichting via haar financiële woordvoerster in de Tweede Kamerfractie een bod gedaan op alle uitstaande en vacante doctorstitels. Tot de voorziene afnemers behoren Carlos Slim (de toekomstige eigenaar van KPN), Charlie Aptroot (bonobo, paleontoloog en burgemeester van de architectonische ruïne Zoetermeer), Mark Rutte (MP van Dienst) en zijn penningmeester Jeroen Deysselbloem die zich op gelijkwaardig niveau wil zien geplaatst met Wolfgang Schäuble, zijn collega en schildknaap van Angela Merkel, voorzitter van de RvC en RvB van de Bondsrepubliek.

Reageer
gravatar

Dr. Bram Peper laat via zijn woordvoerder (Drs. Ernst-Jan van Heupen Goedhart) weten dat zijn doctorstitel (reeds voor zijn huwelijk met mevrouw Neelie Kroes) werd onderzocht door het NFI en ook na inflatiecorrectie kleur-, water- en welvaartsvast is gebleken. Kwaadwilligen hadden gesuggereerd dat hij zijn doctorsbul (van de gecombineerde Universiteit Harderwijk/Nijenrode) uit handen van zijn toenmalige echtgenote had gekregen. Waarvan acte.

Reageer
gravatar

Vooer alle zekerheid heb ik nog even opgezocht wat er in Duitsland aan Danke schön Herr Doktor, Bitte schön Herr Doktor-fraude plaatsvond: achtereenvolgens de
1) voorzitter van de Bondsdag, Norbert Lammert CDU
2) minister van Onderwijs, Annette Schavan CDU
3) minister van Defensie, Karl-Theodor zu Gutenberg CSU
4) ondervoorzitter Europees Parlement, Silvana Koch-Merin SPD.

Hiermede blijkt de “Doctor-fraude”in de Bondsrepubliek overwegend in CDU/CSU kringen usantiëel, maar blaast ook de SPD braaf haar partijtje mee.

Vermoedt wordt dat dit slechts het topje van de ijsberg betreft, verder onderzoek werd daarom gestaakt uit angst de status quo van zowel maatschappelijke hierarchie als klassenverhoudingen te verstoren en de titel “Doctor” blijvend te ontmythologiseren. Ter geruststelling: alle “getroffenen” zijn nog immer in vermogensvormende functies actief en hun pensioenopbouw is niet negatief beïnvloed door hun ontmaskering.

Reageer
gravatar

Toch kleeft aan al die ontmaskeringskwesties rond doctoren ook iets van diploma-inflatie. Vroeger was voor een gewone baan het denk- en werkniveau MBO zo’n beetje het plafond. Nu moet men voor een eenvoudige slavendrijvers/managersbaan al HBO+ of Sportschool Nijenrode op zijn CV hebben; terwijl bankiers en politici minstens drs. of Dr. voor hun naam moeten hebben op hun visitekaartjes. Dit soort overdreven opleidingseisen noodt tot creativiteit, de opwaardering van Nijenrode tot Universiteit is daar één aspect van, het kopen van een doctorsbul aan een non-existente universiteit een andere. De PVV kreeg als enige partij volledige ontheffing van ook maar de geringste opleidingseis, gezien haar actieve gedoogsteun aan de toenmalige coalitie VVD/CDA.

Reageer
gravatar

Waar ging zijn dissertatie trouwens over? De rol van invertsuikers, meervoudig verzadigde bakvetten en rechtsdraaiende melkzuren bij het Oetkerisch bakken in Römertöpfen?

Reageer
gravatar

Tja, waarover gaat zo’n dissertatie. Die van Freud ging over het geslachtsorgaan van de paling of zoiets. Waarschijnlijk is de man nooit echt in orde geweest. In de moderne variant neemt men deel aan het panel van Voetbal International.

gravatar

Kortgeleden weer een plagiaatskwestie; was het niet de (voorspelbaar CSU/CDU) voorzitter van de Bondsdag? De betreffende hoogweledelzeergeleerde heer heeft -ohne rücksicht- zijn volledig passieve medewerking aangeboden. Als ook hij door de mand valt, zal dat veel puin en stofwolken veroorzaken. En dan onvermijdelijk een Mea Culpa en daarna een Rücktritt (im Arsch): Doktor werden ist nicht schwer, Doktor bleiben dagegen sehr. En dan te bedenken dat Charles KRO Schwietert (de sweetheart) die slechts de lat op doctorandus-niveau had gelegd, nog zo lang de risee van omroepland is geweest.

Reageer
gravatar

Precies; in Nederland wordt er wat protocollaire folklore aan verbonden, de familie vooraan, ingetogen kleding, de pedel die met zijn stok op de vloer tikt en roept “Hora est” en degene wiens finest(?) hour is gekomen moet nog wat proforma achterhoedegevechtjes voeren met hoogleraren die zijn ingehuurd om de thesis nog wat kritisch weerwerk te geven en de promovendus wat zweet op de bovenlip, maar veel stelt het allemaal niet voor. Daar zorgt de promotor vooraf wel voor. Dan het handjes schudden, de gladiolen naar moeder en dan mag de kersverse doctor naar huis en overgaan tot de orde van de dag.

Reageer
gravatar

Hehheh, bij deze promotie kwam de pedel precies in midden in het gestuntel van de promovendus om iets kroms recht te praten: Hora Est en het hoefde niet meer …. gered door de pedel.

Die Stapel heeft gewoon pech gehad; geen pedel in de buurt.

gravatar

Moet Oetker ook die vette Nobelprijs inleveren?

Reageer
gravatar

Nou springen ze in Duitsland van nature wel erg snel in de houding; o.a. ook voor de titel “Doctor”. Er was een jaar of wat geleden nog een schandaal om een Minister (een echte Graaf nog wel) die zijn dissertatie geheel had gekopieerd en later een vooraanstaand parlementslid (v) dat haar dissertatie (tegen betaling) had uitbesteed aan een full-prof (sic). In Nederlandse academische kringen schijnt dat ook wel te gebeuren, om Stapel van te worden. In alle Ernst, Jansen Steur (onze nationale Alzheimer-diagnost) heeft op tijd elders in de EU emplooi gezocht en gevonden.

Reageer
gravatar

3 reacties geplaatst; méér dan genoeg, ik ga maar weer..
Ik sluit net een weddenschap af dat dit wel geplaatst gaat worden, mag ook over een paar uur. Dan zullen de -nu in het niets verdwenen- andere reacties er wellicht ook opstaan.

Fijne dag allen! Behalve iedereen die ICT-matig iets met de Speld van doen heeft. Zo. Dat lucht op!!

Reageer
gravatar

Annie, als we nu eens afspreken dat Paulus van alles de schuld krijgt? Dat is duidelijk en lucht ook lekker op met dit warme weer.

gravatar

Annie, lieverd, je hebt weer eens nachtwerk gemaakt van het reanimeren en corrigeren van De Speld. Het is als trekken aan een dood paard. Bespaar je de moeite; de gefaseerde afbouw van Neerlands enige medium dat zich nog oppositioneel durfde op te stellen, is niet te stuiten; RVD, AIVD, MIVD en Vodafone hoeven geen poot uit te steken; het verval komt van binnen uit. Zowaar ik de onechte zoon van Dr. No ben.

Reageer
gravatar

Hm, het begint er steeds meer op te lijken dat men het model van een zekere beweging waar je wel op kunt stemmen maar geen lid van kunt worden overneemt: communicatie is uit den boze.

Lieve Annie, je hebt dus een halfuurtje iets leuks gedaan voordat het weer begon te jeuken en je je niet wilde laten kisten. Ik mag hopen dat ze aan boord geen wifi hebben, anders komt er van zeilen ook niet veel.

gravatar

Tot mijn niet geringe verbazing zie ik dat alle onzin die ik uit pure meligheid en -ik geef het toe- per seconde groeiende irritatie niet geplaatst kreeg nu wél geplaatst is…
Genant wel; ik ga nooit meer aan een dood paard trekken.
Maar irritant is het wel!
En ik geef niet snel op, zoals her en der te lezen valt (nu wel).

gravatar

@Jeettje: geen idee of er wifi aan boord is; wat ik wel zeker weet is dat ik geen peesee o.i.d. meeneem; de kans dat ik hem in een opwelling de Oostzee inslinger is te groot en later weer spijt als blijkt dat het niet de schuld van peesee bleek te zijn..

gravatar

Jezus kristus te paard ik wil de oude Speld terug. Heb net 5x(!!) geprobeerd uit te leggen waarom maar dat krijg ik niet geplaatst. Krijg nu zelfs mail over een artikel, klik het aan en krijg de boodschap dat de pagina kwijt is.
Echt zwaar kut. Klote ook wel, dat getyp voor jan lul.
Speld, doe aub weer normaal. Svp ook nog.
En dat gedonder via de mail is oervervelend weten jullie dat?????
Mij gaan, lange dag gehad en ik wil even iets leuks doen nog..

Reageer
gravatar

Waar zijn de grappen van weleer? Met het zogenaamde moderne uiterlijk van De Speld zijn ze verdwenen.

Reageer
gravatar

Ja beste grootvader,

Ik schreef het eerder: Verandering van wat goed is, leidt zelden tot beter.

Doe de beste wensen aan oma.

gravatar

…en je reactie meestal ook, ik word de nieuwe Speldschreeuwerd hahaha
HANS-PETER TEEUVEN IS UN FUILE LIEGEBEEST IN AGLEREINE GAAT ZE KOP DRAF ZO LEKKERR PUH

gravatar

Opa, de grappen zijn blijkbaar samen met de disclaimer verdwenen.

Of mo*t ik v*rdw*n*n typ*n? Om z*k*r t* zijn dat h*t g*plaatst wordt…

gravatar

Ik heb hem nu. ‘k Vond hem en het is zonde om het als al dan niet chemisch afval aan de straat te laten liggen. Verwacht binnenkort dus nòg wijzere wegwijzers…

gravatar

Ik hoop niet dat ik mijn titel ooit hoef in te leveren, dan zou het wat magertjes gesteld raken met mijn naam. Ja dat krijgt men van al die knolrapen, lof schorseneren en prei.

Reageer
gravatar

Gerucht gaat dat het bedrijf van plan is zich na de overname door de jongste telg van de Oetkers weer in de mark te zetten met een ietwat moderner MSc. Oetker.
Mijns inziens een gewaagd plan dat de grens van deze uitspraak opzoekt. Ik ben zeer benieuwd wat het tuchtcollege hierover te zeggen heeft.

gravatar

Nu, zoveel verschil zit daar niet in: vóór de gekte van engels/amerikaanse titulatuur uitbrak was een dokter (arts) een doctor in de Geneeskunde.

Een gepromoveerde is altijd een doctor, pas door het vervolg komt men te weten waarin.

gravatar

En weer een reactie verdwenen: het wachten is op het moment dat de hele Speld verdwijnt. Dit zijn toch geen grappen meer.

Goed, wat ik wilde zeggen: er is geen verschil tussen dokter en doctor: een arts is een doctor in de geneeskunde. Tenminste in goed Nederlands en niet in die nieuwlichterij van Bsc en Msc.

gravatar

Beste heer Jeettje, nu valt u toch wel een beetje door de mand. Vroeger, voor de invoering van het Bsc en Msc-systeem was het zo dat iemand die geneeskunde studeerde gewoon Drs werd. Daarna kon diegene onderzoek gaan doen en eventueel tot Dr promoveren. De meeste Drs-en kozen echter voor de praktijk en deden, na hun co-schappen, een artsenexamen waarna ze arts waren. Heel vroeger was men dan ook direct huisarts maar dat is tegenwoordig een specialisatie. Na het artsenexamen is men tegenwoordig basisarts. Daarna kan men, indien men een plek kan vinden, gaan specialiseren door middel van een opleiding. Na afronding hiervan is men medisch specialist.
De Engelse term voor arts is physician, in de volksmond physical doctor…

gravatar

waarmee ik bedoel medical doctor… ai

gravatar

Inderdaad dokter Tinus, ik had moeten vermelden dat een doctor pas een doctor is na het schrijven van een geaccepteerd proefschrift, dus dat niet alle dokters effectief doctor zijn, maar ook geen drs, toch?

Het duizelde mij even, ook de termen kandidaats en licentiaats in ogenschouw genomen. Na nog wat gegrasduin in de Kamerstukken, blijft het mij duizelen.

Overigens stuitte ik ergens op een juichbericht dat iemand gepromoveerd is, en dit lijntje volgend kan ik maar een ding stellen: we zijn gedoemd.
Gaven ze vroeger de Drs. titel cadeau, nu is dat ook bij Dr. zo. Op grond van deze promotie zou ik nu mijn doctorstitel kunnen opeisen naar aanleiding van mijn propedeuse onderzoek: van eenzelfde gewicht.

Dat men geen kou gevat heeft van alle openstaande deuren in dat onderzoek mag een wonder heten.
Maar het scheen een gezellig onderonsje te zijn geweest, de heren onder elkaar en er is weer een profijtelijke financiële congsi gesmeed.

Van mij mag Dr Oetker zijn titel terugkrijgen.

gravatar

Wat Oetker betreft: akkoord want de grondlegger van dat concern was nu eenmaal doctor. Maar Vogel kan wat mij betreft de vellen krijgen. En nu we het er toch over hebben: ook Karl May heeft wel eens ten onrechte het doctoraat gevoerd.

gravatar

Wel jammer dat hier doctor wordt verward met een dokter. Een doctor is iemand die gepromoveerd is in wetenschappelijk onderzoek. De titel “Dr.” mag je dan ook alleen voeren als je een doctoraat (http://nl.wikipedia.org/wiki/Doctor) hebt.

Artsen mogen de titel “Dr.” niet voeren als ze geen doctoraat hebben en doen dat dan ook niet, alleen gaat het nog al eens fout bij het generale publiek. (en kennelijk dus ook bij de speld). De verwarring komt ook doordat er veel artsen zijn die doctor zijn (maar andersom is de meerderheid van de doctoren juist geen arts).

Reageer
gravatar

Weet minister Schippers hier wel van ??? Voor je het weet gaat deze Dr. Oetker aan de slag als arts in Duitsland.

Hetzelfde is gebeurd met Jansen-Steur en daar konden we niets aan doen.

En hoe zit het met Dr. Bernard van Bonnie St. Claire ??

Dr Bernard,
u moet me zeggen
hoe gaat het met hem nu.
Dr. Bernard ik kan alleen maar bidden voor hem en u.
Elke keer, denk ik weer,
hij ligt daar zo alleen.
Dr. Bernard help me,
breng hem door het ergste heen.

Zeg me,
alleen de waarheid maar.
Is hij,
nu niet meer in gevaar.
Dokter, ik ben zo bang.

Heel mijn leven,
was altijd alleen voor hem.
Heel mijn leven,
is niets meer zonder hem.
Alles geven,
wil ik maar hou hem bij mij.

ooo ik mis hem,
ik hou zo van hem,
en ik mis hem.

(Dokter)
Maakt u zich niet zo veel zorgen,
net was ik nog bij hem.
Hij slaapt nu zeker door tot morgen,
de zuster blijft bij hem.

Maar gister avond was hij op,
hij heeft me zelfs gekust.

(Dokter)
Er is ook niets bijzonders nu maar,
het is beter dat hij rust.

Zeg me,
alleen de waarheid maar.
Is hij,
nu niet meer in gevaar.
Dokter, ik ben zo bang.

Heel mijn leven,
was altijd alleen voor hem.
Heel mijn leven,
is niets meer zonder hem.
Alles geven,
wil ik maar hou hem bij mij.

Ooo ik mis hem,
ik hou zo van hem maar ik mis hem.

Hallo??
nee…
NEEE.nee

Reageer
gravatar

een raar artikel. Volgens mij staat in de Nederlandse warenwet sowieso dat je de titel Dr. niet meer op voedingsmiddelen, vitaminesupplementen en homeopathische middelen mag zette. Afgezien van het feit dat Dr. Oetker als persoon volgens mij helemaal niet bestaat – het is een merknaam – hebben de merken Dr. Vogel, Dr. Kellog en Dr. Rath, bijvoorbeeld de titel Dr. uit hun merknaam voor de Nederlandse markt moeten schrappen. Dat Dr. Pepper zijn titel mag behouden zal wel aan het feit liggen dat het hier om een merknaam van een multinational gaat… maar het is wel vreemd…

Reageer
gravatar

Kan het rtg haar spelden ook op dr phill richten? Zijn kwakzalverij is onomstreden en dDe gezondheid van de regionalen zal daar zeer bij gebaad zijn!

Reageer
gravatar

Juist gespeld/gesproken zouden de twee eerste letters vervangen dienen te worden door een ö (oftewel O-umlaut zoals dat in beschaafd Hochdeutsch heet).

gravatar

In Nederland wordt Oetker uitgesproken als Oetker en niet zoals de reclames ons doen geloven Utker. ö of de umlaut maakt geen deel uit van het Nederlandse alfabet.
En als die Utloelen dat wel willen blijf ik hun producten boycotten tot ze weer gewoon Oetker heten.

gravatar

Hierbij teken ik officieel protest aan tegen de heksenjacht op lieden in mijn prachtige ambacht. Hoe lang denk je dat je verdomme bezig bent zo’m prachtige titel te verdienen?

Reageer
gravatar

Tja, zo’n titel komt te voet en gaat te paard…
Klaarblijkelijk is ons blinde vertrouwen in de wetenschap volslagen misplaatst. Wellicht moeten we eens wat kritischer worden ten aanzien van wat ons allemaal wordt voorgespiegeld onder de noemer ‘wetenschappelijk verantwoord’. Ik voorspel dat er nog wel meer ‘wetenschappers’ van hun voetstuk zullen vallen wegens onverantwoord handelen…

gravatar

Kom kom, beste Kolonist, niet zo somber. Het heersende achterdochtige klimaat ten aanzien van de wetenschap wordt voornamelijk aangestuurd door een doofblinde regeringen en advertorial opstellers.
Deze leggen claims op grond van economische motieven, daar kunnen bonafide wetenschappers zich moeilijk tegen verweren.
Dus bekijk eerst de claimant of deze wel gerechtigd is te claimen, en dan verder.

Overigens wil ik wel graag van de Vereniging tegen Kwarkzalverij vernemen of zij nu tegen kwarkgebruik als zalf is, of tegen zalfachtige kwark.
Is hun standpunt dat kwark een korrelige structuur moet hebben en liefst zonder toegevoegde vruchtenessences?
In de statuten kan ik daaromtrent niets vinden namelijk.

gravatar

(zucht; nog maar eens …)

Kom kom, beste Kolonist, niet zo somber. Het heersende achterdochtige klimaat ten aanzien van de w*etenschap wordt voornamelijk aangestuurd door een doofblinde regeringen en advertorial opstellers.
Deze leggen claims op grond van economische motieven, daar kunnen bonafide w*etenschappers zich moeilijk tegen verweren.
Dus bekijk eerst de claimant of deze wel ger*echtigd is te claimen, en dan verder.

Overigens wil ik wel graag van de Vereniging tegen Kwarkzalverij vernemen of zij nu tegen kwarkgebruik als zalf is, of tegen zalfachtige kwark.
Is hun standpunt dat kwark een korrelige structuur moet hebben en liefst zonder toegevoegde vruchtenessences?
In de statuten kan ik daaromtrent niets vinden namelijk.

gravatar

@Jeettje: geduld is een schone zaak… voortaan iets posten; nachtje gaan slapen en de volgende dag is alles alsnog geplaatst.

Boycotten zoals eerder al gesuggereerd werdt is misschien helemaal niet zo’n slecht idee, of zie ik hier een gat in de markt, een soortgelijke site ‘De punaise’ die het wél altijd doet?

Hoe dan ook, ik zit nu niet te boycotten maar hoe krijg ik het anders uitgelegd. Zouden de redacteuren meelezen? Hope so… 😉

gravatar

Gebruik je IE8? Cursorpopup lijkt daarin idd niet te verdwijnen, we zullen ’em aanstonds gaan verwijderen.

gravatar

De huidige lay-out is gewoon bar slecht getest. Testen doe je niet alleen op de browsers die jou het best bevallen, maar JUIST ook op de browser(-versie)s die het meest gebruikt worden. En dan hou je juist de MS browsers (IE8 vanwege WinXP!) scherp in de gaten, want die worden default door bedrijven in hun omgevingen gebruikt.

gravatar

Kanonne, een reactie!
Nu, eenmaal bezig verwijder dan ook deze zogeheten verbetering van een upgrade die meer een downgrade blijkt te zijn waardoor ik 8cm wit heb tussen de banner en het begin van het artikel? Gewoon in Firefox met XP: zo antiek is dat toch ook weer niet?
En naar veler verzoek het reactiekader terug ipv Email te misbruiken?

IT was toch bedoeld om het leven makkelijker te maken? Of ben ik nu weer bezig met vroeger toen niet alles beter was, maar wel veel?
En het is al zo’n droeve dag vandaag met het verscheiden van JJ Cale.

gravatar

Een droeve dag, wat u zegt Heer Jeettje. En als klap op de vuurpijl moet Oetker nu ook nog zijn doctorstitel inleveren.

Dat witte vlak verschijnt bij mij overigens niet. Met I.E. en Windows7 verschijnt er bij mij een reclameboodschap. Met Firefox en XP wordt dit u allemaal onthouden.

Weet u overigens wel zeker dat het een wit vlak betreft? Een voorbarige conclusie is zó getrokken met dit warme weer. Bij nadere bestudering zou het kunnen gaan om een afbeelding van twee ijsberen aan de Noordpool.

gravatar

@Jeejtje Het ligt niet zozeer aan de browser dat witte vlak, maar aan de adblocker die je aan hebt staan. Dat conflicteert met de code van de adverteerder. We gaan er komende week een oplossing voor bedenken, want het is uiteraard nogal vervelend ja.

gravatar

Als ik het goed zie, is met alle wijzigingen ook de disclaimer naar het land der onvindbaren afgereisd. Al dan niet samen met Harry van de Sunweb.

gravatar

Ach Heer Spaland, als ik een donkere bril opzet is het wat donkerder dan wit, daar heeft u gelijk in. Niet in het bezit zijnde van een rose bril kan ik daar geen uitspraak over doen.

En het is ook geen streek van ons Paulus of Paolo of …, nu ja elke vertaling volstaat, vanwege mijn antwoord elders dat hij waarschijnlijk gesmolten bollen zit op te stijven: het scherm smaakt niet naar slagroom, check.

Het leven wordt steeds gecompliceerder voor een simpele Solex-rijder die geen zin heeft in weer een nieuw programma van de firma Ms (what’s in a name) te installeren, teneinde zich bloot t geven aan allerlei louche hackfiguren. Overigens had ik in de voorgaande versie van De Speld geen last van zonnevlekken.

Tja Dr. Oetker: getrouwd met Marianne von Malaisé; dat verklaart veel.

gravatar

Daar zegt u me wat, Heer Jeettje. De firma MS heeft heel wat op het geweten. Toen ik pas met computers begon, dacht ik in mijn onschuld met de van oorsprong Rotterdamse firma Van der Meer & Schoep te maken te hebben. De kwaliteit die ik gewend was, zal ik maar zeggen. En de rest is geschiedenis.

gravatar

Inderdaad Heer Spaland, en in plaats daarvan kreeg u een apparaat met een besturingssysteem dat lijdt aan progressieve Multiple Sclerose.

Daar helpt geen rustgevend De Vetten’s boterbiesje bij.

gravatar

Veronica experimenteert met ‘Friends’ en ‘The A-Team’

Dit bericht vond ik in mijn uitpuilende mailbox, ik dacht: dat word lachen, borrelnootjes en een drankje erbij na een enerverende dag. Tot mijn grote verbazing, nee verbijstering, nee ongeloof nou ja ik weet er even geen goed woord voor zonder alle grenzen van het betamelijke te overschrijden kreeg ik de boodschap dat deze pagina niet meer bestond, of kwijt was, w**eet ik veel…
Ook zie ik anderen reageren, boos omdat er weer een asterix in had gemoeten (zijn dat easter eggs door de basisschoolkinderen die de Speld tegenwoordig beheren?) en de volgende dag besloten hebben de schijnbaar in het niets verdwenen bijdrage tóch maar wel te plaatsen zodat je 2 bijna identieke schrijfsels van je eigen of andermans hand ziet staan.

En dan een artikel schrijven: Overbodige herhalingen vaak onnodig en nutteloos. Ja duh… je moet w*el!! Doen jullie zelluf!

E. J. Baas: al zijn mijn problemen met de Speld van geheel andere aard, niet minder vervelend maar toch anders, ik begrijp het wel..
De kwijte disclaimer die voor vele woedende reacties zorgt, de hoogst irritante bakken mail die je nu moet deleten tot je vingers ervan bloeden, ik word er ook zo moe van… al is het midden in de nacht.

Heimwee naar de tijd dat alles lekker we***rkte en er af en toe een Algerijnse Speldschreeuwer voorbij kwam, de Ubertrol of zo, het was achteraf zo erg nog niet…

Alle technische details over welke browser en waarom gaan mij vér boven mijn pet en ik ga echt niet mijn hele peesee aanpassen om hier te kunnen schrijven en sinds vandaag dus ook kunnen lezen.

En dan te bedenken dat het vast nog veel erger kan.

Doodzonde, ik denk ook steeds vaker na 2 mislukte pogingen om lollig te zijn, he*rst*el mijn lollige opmerkingen geplaatst te krijgen en de re*st al gelezen te hebben lamaar…. en ga wat anders onnuttigs doen.

Mijn bloeddruk was een tijd echt te laag, die is nu weer bijna normaal, dat dan weer wel.
Het Dr. Oetker-syndroom? Ik heb u overigens nog nooit gezien hier, wel -en terecht- uw klachten gelezen. De beeldkwaliteit laat kennelijk ook te w*ensen over..

Ben benieuwd of ik dit voor niks zit te tikkeren.. if so, dan echt kinderporno. Genoeg is genoeg.

Ik eis de oude Speld terug, of is er destijds geen backup gemaakt?
Vast niet… Of ook kwijt pfffffffff…….. vermoeiend, wat zal ik lekker slapen zometeen!

gravatar

Kan ik nog wel bij Dr. Shoe terecht voor zoolreparaties?

Reageer