Britse troonopvolger heet Yan Ping Hu

Chinese goksyndicaten ontkennen betrokkenheid


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In België blijven we supercool over de royals. Eigenlijk zouden we die liever onder een trein willen smijten. Om het zo te zeggen. Jullie en veel erger nog de Engelsen gaan er aan likken en met vlaggetjes zwaaien. ???? Allez zo lang ge uw amusement maar hebt.

Reageer
gravatar

Het kan aan mij liggen, maar wat heeft een rose mantelpakje van Stella McCartney omringd door twee typische Britse clowns met een Brits-Chinese troonopvolger te maken?

Reageer
gravatar

Hong Kong (voormalig) kroonkolonie. Ze hebben nu zoveel opvolgers dat er toch ergens plek gevonden moet worden.
Anders gaan ze Charles achterna: regeren na je dood.

gravatar

Dat noemen wij ” over je graf heen regeren” . Overigens zijn de gemiddelde temperaturen deze tijd van het jaar in Londen en Hongkong ongeveer gelijk dus zal het voor een troonopvolger aangenaam resideren zijn in Hongkong.

gravatar

Dit is een voorbeeld hoe sl*cht tegenwoordig Chinese bronnen worden vertaald. Kijk maar eens naar mijn naam, Kuifje, dat weer volledig verkracht is door de vertaler.

Reageer
gravatar

Zie je nu wel hoe fout het kan gaan bij vertalingen. Zelfs de bijbehorende postzegel werd verpest door de vertaler.

gravatar

Beste Kuifje

Het is nog veel vreselijker als je bedenkt dat de troonopvolger nog steeds Charles Philip Arthur George, Prins van Wales heet. Dat lijkt toch echt in de verste verte niet op Yan Ping Hu.

gravatar

Dit is weer een voorbeeld van het slecht vertalen van een bericht uit een Chinese bron! Kijk als voorbeeld maar eens hoe mijn naam, Kuifje, door de vertaler is verkracht.

Reageer
gravatar

Yan Pings eerste woordjes straks; ‘sambal bij?’

Reageer
gravatar

Ik heb dit eens nagezocht, maar zie het nergens anders staan. Volgens mij is dit helemaal niet waar. Wat hebben die Chinezen er nu dan weer mee te maken?

Reageer
gravatar

Ik zie drie mensen op de foto. Welke van de drie is nu de bewuste Yan Ping Hu? In vind ze er trouwens geen van alle Chinees uitzien. Foutje?

Reageer
gravatar

Carrotte, u mag zelf iemand uitzoeken en binnen de lijntjes inkleuren.