Oud-winnaar Staatsloterij stopt ermee

‘Tijd om de loten aan de wilgen te hangen’

Voormalig Staatsloterijwinnaar Gerrit Hendriks heeft besloten zijn kansspelcarrière te beëindigen. De Zwollenaar (53) wist na zijn winst in februari 2012 geen potten meer te breken en acht de kans op nieuw succes ‘nihil’.

Na de euforie van zijn overwinning volgde de angst een eendagsvlieg te zijn. Gecoacht door zijn vrouw Irene zette Hendriks daarom alles op alles om zijn titel te prolongeren. Het uitblijven van succes zorgde in mei al voor haar gedwongen vertrek. Gisteren verklaarde hij niet geheel onverwacht dat de tijd rijp is zijn loten aan de wilgen te hangen.

Hendriks was geen favoriet voor de trekking van augustus. Hij stond bij de bookmakers met een notering van 1:2.840.000 in de middenmoot.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Psst niet verder vertellen, maar Gerrit is bij mij langs geweest en ik heb hem beloofd dat hij bij mij gegarandeerd elke maand 100 % winkans heeft… Ook bij de postcode loterij….. en bij de vriendenloterij, en de bank giro loterij… Mijn geheim? Dat ga ik natuurlijk niet verklappen… Althans voor 5 euro wil ik wel een tipje van de sluier oplichten…

Reageer
gravatar

De man op het fotootje oogt behoorlijk vermoeid en veel te oud voor z’n leeftijd wellicht kunnen wij in dat geval beter spreken over de Staatssloperij.

Reageer
gravatar

Ja, hoor es; dat is zijn eigen schuld. Als je er voor kiest nieten te kopen omdat die goedkoper zijn, roep je het wél over jezelf af.

gravatar

Oh Staatsloterij, oh Staatsloterij
‘t Is mooi en lelijk tegelijk
Armoedig en toch ook weer rijk
‘t Is weemoed met ‘n scheutje gein, de Staatsloterij

muziek

Reageer
gravatar

Voor de trekking van augustus was deze man ook mijn favoriet niet. Overigens ook nooit geweest. Ik heb liever dat zijn vrouw Irene de trekking uitvoert. Maar dat hoeft voor mij ook weer niet meteen in het gebouw van de Staatsloterij.

Reageer
gravatar

Misschien kan meneer Hendriks mij bij de Staatsloterij voordragen als de winnaar voor de trekking van 10 augustus aanstaande, en dan liefst met de jackpot erbij.

Reageer
gravatar

Waar en in welke wilgen hangen die staatsloten precies?

Reageer
gravatar

Hendriks verwacht veel lotgenoten op zijn afscheid.

Reageer