Blokker lanceert nieuwe multiwaxinelichthouderlijn

Modellen voegen sfeer en gezelligheid toe in elke situatie

Vanaf volgende week stunt Blokker met een aanbieding voor een multiwaxinelichthouder met bijzondere polijsting van beton. Het model is geschikt voor een breed publiek, en is na installatie geschikt voor meerdere waxinelichtjes.

Met deze unieke kenmerken is de nostalgie weer terug in de directe leefomgeving. Het model verenigt een rustiek hoogwaardig design, inclusief een vleugje vintage, met een authentieke gebruikerservaring.

Dankzij het verzwaarde fundament zal deze houder nooit meer omvallen. Om extra sfeer te creëren kunt u er meerdere bij elkaar zetten in dezelfde kleuren of in verschillende kleuren: de keuze is natuurlijk helemaal aan u.

De multiwaxinelichthouder, leuk om te krijgen, nog leuker om te geven!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Koudvuur of gangreen, what’s in a name? Wat mij -binnen de ‘biodiversiteit’ in De Speld- opvalt is de variatie aan beschaving en uitdrukkingsvaardigheid in dit medium. Ofschoon nog tamelijk nieuw hier, waardeer ik de puurheid van de reacties. Zo is er naast haastige gemakzucht, primair taalgebruik in primitieve oneliners en oppervlakkig geblaat ook waardigheid, ingetogenheid, bescheidenheid en tact. Ik noem geen namen, dit is slechts een categorale opsomming, geen normatieve beoordeling. Er is doorstroming; er komen nieuwe namen naast oude bekenden. De Speld is als een dierentuin, er zijn: horzels en eendagsvliegen, verdronken kalveren, ouwe koeien en snuiterige olifanten, lompe nijlpaarden, wijze uilen, exotische polifonario’s, papegaaien en paparazzo’s, mekkerende geiten en blatende schapen, mimende lipvissen en slijmerige kwallen, gladde alen en hamerende hamerhaaien, alloch- en autochtonen, stereo- en monotonen. Een micro-maatschappij waar iedereen zijn kunstje kan doen, soms met bijval, soms met vernietigende kritiek. De natte droom van Aut- en Esperan-tisten. Kon de hele EU maar zo zijn.

Reageer
gravatar

Dank u, Dokter van Heeden. Ik beschouw dit als een compliment aan ons allen. Moge de dageraad voorraad brengen! Immers: goede raad is duur, maar de beste raad is immer voorraad.

gravatar

[…] bekostigd zouden zien. Maar goed: wij zijn weer helemaal rustig en om dat te vieren gaan we nu een leuke nieuwe waxinelichthouder aanschaffen, want wij zijn dol om waxinelichthouders, omdat die nu eenmaal altijd iets feestelijks […]

Reageer
gravatar

Je conclusie is voorbarig. Pathetisch lijkt mij eerder slaan op droevelingen die bijvoorbeeld voorbarig conclusies als waarheid deponeren. Als je mij al als pyromaan zou kunnen wegzetten, dan toch een die trots is op wat hij doet. Zonder publiek krijgt men van mij geen vuur te zien.

gravatar

Het vuur van je betoog doet mij vermoeden dat de vlam in de pan sloeg toen je mijn bijdrage las. Voordat ik je als pyromaan wegzet neem ik als nazorgsmaatregel een vuurvaste deken ter hand, anders komt het nog als koudvuur in de krant.

gravatar

Koudvuur? Bij mijn weten is dat een volkse aanduiding voor gangreen. Bedoelt u te zeggen dat -wellicht ten gevolge van abonneeteruggang- er gangreen bij dagbladen is geconstateerd en dat er dientengevolge amputaties benodigd zijn?

gravatar

Ik kan u geruststellen omtrent de gang van zaken bij de dagbladen, heer Showvuur. Slechts het aanwezige personeel op de loonlijst wordt het slachtoffer van de ophanden zijnde sanering, de rest blijft gewoon buiten functie.

gravatar

Het wordt stilaan weer komkommertijd in De Speld met kommervolle artikelen. Neem dit artikel nou; impliciet wordt aangezet tot burgerlijke verzet tegen de openbare orde en in gevaar brengen van de staatsveiligheid d.m.v. waxinelichthouders en daarmee samenhangend gekrakeel, tijdens een gebeurtenis die men beter ongemerkt voorbij laat gaan. Het is niet nieuw wat men aanbiedt, het is letterlijk én figuurlijk méér van hetzelfde. En dat taalgebruik: “multiwaxinelichthouder met polijsting van beton”; hoe goed en hoe lang men ook kijkt, er is NIETS gepolijsts te zien. De schrijver (mogelijk een anarchistisch ingestelde drop-out MBO Metaaltechniek met een inherent beperkte woordenschat), had ‘omlijsting’ moeten aangeven maar kwam niet verder dan het in zijn vakgebied gebruikelijke ‘polijsting’. Het pleit voor de solidariteit van alle reagerenden dat niemand dit hete hangijzer heeft willen aankaarten of zelfs maar benoemen, maar ‘iemand moet het toch doen’. Want als we de grens van taalgebruik zó laag leggen, kunnen we straks artikelen verwachten van bijschnabbelende politici en hun parasitaire biotoop: externe adviseurs en spindoctors.

Reageer
gravatar

Dit is een dwarsreferentie, zie ook “Plassen in de gracht, doe het doordacht” volgnummer 28. Burgerlijk verzet in al zijn primaire uitingen en verschijningsvormen; oud nieuws ‘oppoetsen’, het gooien van waxinelichthouders, het plassen in de gracht, het door rood licht rijden, het Damschreeuwen, het participeren in SM en het ontduiken van belastingen. Samengebracht door De Speld; een studie over hedendaags verzet tegen overheden, van de hand van het gerenommeerde trio D. Stapel, R. Diekman en C. Schwietert, in eigen beheer uitgegeven bij Atheneum Boekhandel.

gravatar

Het had zomaar gekund heer Jeettje; ware ik voor komkommerkweker in de wieg gelegd, ik had nu als ZZP’end seizoengebonden komkommerkweker op (klap)rozen gezeten. En het wellicht nog tot Hofleverancier gebracht, of, als toeleverancier nog een A.H.-Erlebnis kunnen ervaren. Maar het heeft niet zo mogen zijn. Het Lot voerde mij elders; in kringen waar honden geen brood en varkens geen paarlen (van) lusten. Na een werkzaam leven vol mentale ontbering stootte ik tenslotte op De Speld. Hiervandaan deel ik slechts figuurlijke komkommers rond en plaats die polemologisch, óók daar waar de peristaltiek tegenstribbelt. Het zal u derhalve niet verbazen dat mijn vak- en lotgenoten frequent de uitdrukking: “Up yours” gebruiken. Ik onthoud mij van dit ruw soort jargon; ik doe slechts eenvoudig mijn werk als ‘losmaker van discussies’.

gravatar

Het is nog erger dan u denkt heer Jeettje. Ik heb mij lang en intensief -doch overwegend vruchteloos- beziggehouden met de conversie en rehabilitatie van gelikte bankiers, onbeheerd achtergelaten drugshandelaren en corrupte politici tot eerzame burgers, in een extra beveiligde afdeling van het PBC. Dankzij enkele van mijn postdocs in undercover-rollen ben ik er in geslaagd de symbiotische verwevenheid van deze categorieën randcriminelen aan te tonen, doch mijn verslaglegging daarover is door opeenvolgende CDA en VVD MinJus ministers terzijde gelegd. Sindsdien wordt ik steels gevolgd door mannen met zonnebrillen, donkere pakken en trenchcoats.

gravatar

Laten we feestelijk ipv knuffeldieren en bloemen en snoep dit als nationaal geschenk symbolisch voor de voeten van ons koningspaar werpen tijdens de kroning. Zodat hun pad letterlijk geplaveid wordt met dit symbool van licht, kracht en vernuft.
Opdat zij een lichtend voorbeeld zullen worden en hun steentje bijdragen aan onze samenleving.
Symbolischer kan haast niet meer

Reageer
gravatar

Als incognito lid van het NOC*NSF is het mij een genoegen een nieuwe olympische discipline aan te kondigen: multiwaxinelichthouderwerpen.

Uitvoerbaar in heren-, dames- en teamvorm. Bij de heren en dames variant gaat het om de geworpen afstand, in teamverband om het aantal geraakte tegenstanders.

Reageer
gravatar

Argentijnse boerendochter,

Wat bedoel jij nou? Dat jou straks zoals Bea als in de schoot wordt geworpen zeker!

gravatar

Zeg koekebakkers van de fotoredactie,

Dit was dus alweer de tweede keer, dat jullie vergeten zijn om Ons prachtige Aanschijn, dat straks wordt gesierd met een heeeeeeel echte Koninginnenkroon, naast Onze boodschap te zetten.

Wij hebben al met die dikke van Veiligheid en nog wat afgesproken, dat er wat gaat zwaaien voor jullie en voor dat brutale nest Plien.

gravatar

Btw deze exemplaren smijten een stuk beter dan de passé straat -waalklinkers uit de vorige eeuw, stenen die heden ten dage nog steeds geassocieerd worden met punk, krakers e.a. langharige types. Alsmede kunnen de multiwaxinelichthouders door hun vorm kinderlijk eenvoudig op of achter de barricades gestapeld worden, pure tijdwinst en een stukje target efficiency 2013 voor de moderne drukbezette anarchist.

Reageer
gravatar

Overigens Tjeempie!

Ik vind het trouwens niet netjes over btw te beginnen zonder het percentage te noemen.

Tussen haakjes, wat bedoel jij met “een stukje target efficiency 2013”? Dat is stoerdoenerij ten koste van de begrijpelijkheid.

Voor straf op tijd naar bed.

gravatar

Juf, Met alle respect maar een overmaat aan schoolinkt en overal vrij rondvliegend bordkrijtstof hebben volgens mij een beetje erg vreemd effect op de frontaal kwab in de bovenkamer, het deel in de hersenen voor emoties en ongefundeerde angsten.
By the way hoe komt het eigenlijk dat u helemaal geen btw hoeft af te dragen over aankopen, zaken zoals potloden, schriften, inkpotten en zo…? Of bent u soms zwart onderwijsbegeleiding aan het bijklussen in de avonduren…?
U weet wellicht nog hoe het de bekenste bijklusser die ons land ooit gekend heeft, zkh Bernard in de
lock heet affaire vergaan is.
Zijn daarvoor aangedragen excuus: onderhoudsbijdrage voor buitenechtelijk verwekte kindertjes zou u toch in het onderwijshart moeten raken, want er zijn gewoon teveel kindertjes die nooit eens met schoolreisje mee kunnen en zo.

gravatar

Tjeempie, wilt u uw mond met zeep gaan spoelen (of uw toetstenbord is in dit geval misschien beter…). Naast het beledigen van de zeer gewaardeerde en alom gerespecteerde juf, vloekt u ook alsof het gedrukt staat. Onze Heer is de Weg! Daarom zou u de uitdrukking over de Weg dus ook niet moeten gebruiken. De juf heeft voldoende goede alternatieven aangedragen (en nog in het Nederlands ook!).
Tot slot zal ik de juf nog een handje helpen. Het is Lockheed en niet lock heet…

gravatar

Beste Bond tegen het vloeken,

Ik weet volstrekt niet waar u het over hebt want waar, wanneer en hoe heb ik volgens u de naam van uw of welke almachtige dan ook, z’n zoon, draagmoeder een der heiligen, dicipelen, onze juf ijdel gebruikt danwel misbruikt?

En wat betreft het schandaal rond bijverdienste van Bernard, nadat deze lucratieve deal uitlekte werd het zkh Bernard prins der Nederlanden (u ziet, ik gebruik correcte titels jegens hooggeplaatsten!) beetje te heet onder de voeten en werd het Lockheed in de volksmond >> Lockheet.
We blijven netjes, ik zal verder niet informeren waar u destijds verbleef……

gravatar

“Sfeer en gezelligheid in elke situatie” ? Me hoela, als mafkezen er mee naar b.v. mijn koets gaan gooien zijn zowel de sfeer als de gezelligheid naar hun grootje.

Reageer
gravatar

Ja, haha, we dragen allemaal een steentje bij he? Haha. Nou, dat wordt “allicht” een leuk feessie zo he? Haha.

gravatar

Het spreekt voor zich dat ook grappen over het K- huis voor mij een afknapper zijn. Maar door de bank genomen vind ik De Speld altijd erg grappig hoor.

Reageer
gravatar

Pas maar op; onze geheime kamerheren en hofdames hebben honderden van deze stenen ingekocht, dus er wordt teruggegooid, gespuis !

gravatar

Waag het niet, want je hebt gezien hoelang de gevangenisstraf is voor het werpen van slechts één waxinelichtjeshouder ! Vermenigvuldig dat met drie en je weet wat je riskeert.

gravatar

Leuk idee, als je ze mee-metselt krijg te wandverlichting. Zouden ze in een feestverpakking worden geleverd inclusief de benodigde lichtjes?

Reageer