Promo Wie is de Bekende Nederlander?

'Ik denk zeker dat ik de BN’er vandaag aan het werk heb gezien'

Vijf kandidaten gaan samen op avontuur. Met opdrachten kunnen ze geld verdienen voor de pot, maar één van hen is een bekende Nederlander. Kan jij de bekende Nederlander ontmaskeren?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vond het kofschip of fokschaap altijd al pure discriminatie. Waarom bepaalde privileges of uitzonderingsposities alleen toekennen aan een zeer select gekozen aantal letters ? Waarom de rest ook niet hetzelfde behandelen ?
Zijn de andere letters minderwaardig ? De x en q worden zeker gediscrimineerd in het alfabet en zijn ondergeschikt aan de andere 24 letters.
Om toekomstige discriminatie en achterstelling te voorkomen , pleit ik ervoor om alle letters hetzelfde te maken om zo onderscheid…

Reageer
gravatar

Kijk, self sou ik natuurlijk nooit aan so’n programma meedoen he, maar da’s slogies. Maar ik ben blij dat er meer aandacht voor de BNer is, te lang hebben BNers van buiten de BN- wereld de touwtjes in de handen getrokken. En hunnie moeten terecht plaatsmaken voor de BNer uit het wereldje. Dat snapt iedereen.

Reageer
gravatar

Als het er op een dag NIET meer zou staan, dan zou ik me onwennig voelen. Daarom vind ik het leuker om in Rotterdam rond te lopen dan pakweg in Vlissingen. In Rotterdam ga je zo geen oude heksen voorkrijgen die er niet eens tegen kunnen dat je je auto parkeert.

Reageer
gravatar

U mag uw auto best parkeren in Rotterdam, MITS de parkeerheffing wordt voldaan én er niet op foutieve wijze wordt dubbel geparkeerd. Maar dat is zelfs in België zo.
Dus om nu juist in Rotterdam datgene te doen wat óók in België verboden is; ja, dan vraagt men om een hengst op zijn kanis.
Als u begrijpt wat ik bedoel.

gravatar

Ik heb het paard gewoon mijn appartement binnengelaten. Je kunt het toch niet achterwaarts van de trap gaan afdouwen? Ik geef het wat hooi en voor de rest heb ik er weinig last van.

Reageer
gravatar

Daar is bij ons een plechtig lied over geschreven… en ook geef ik je de tip als je de paarden mest als op een bedding over de ganse gang verspreid kun je een champion kwekerij beginnen. Dan laat je je Chaneese vriendin wat zwart werken.
André van Duin – Er staat een paard in de gang – YouTube ► 3:21► 3:21 http://www.youtube.com/watch?v=4ozVntId3c4
2 feb. 2009 – Geüpload door

gravatar

Hietbrink : er zijn zonen van ministers die nog NOOIT een dag gewerkt hebben. Zo blijkt uit papieren. Alleen Getuigen van Jehova zijn fier daaromtrent. Het is altijd leuk als er plots ene aan de bel hangt. Alleen zijn het altijd venten. Ok, er zijn ook wel een paar vrouwen aan mijn deur komen klingelen. Maar ik mag ze niet binnen laten van mijn Ghanese vriendin. In haar Afrikaanse kop denkt die gewoon dat wijven wijven zijn en die van Jehova zijn in haar gedacht meer verdacht dan anderen. Dat ze in hun heel leven nog geen seks gehad hebben kan ze al helemaal niet aan over.

Reageer
gravatar

Ik moet toch even ingrijpen.

Wat dacht u dan van wijlen Rita Corita, Hare Koninklijke Hoogheid? Misschien is er momenteel wel geen bekende Nederlander, maar we hebben er in ieder geval er wel een gehad.

gravatar

Sorry, nog even terug naar paarden vlees… Dat heeft Hietbrink voornamelijk vanavond in een Restaurant gegeten. Niets mis mee hoor! Heerlijk tot draadjes vlees gesudderd en het werd er bij verteld dat het paarden biefjes waren… in rode port. Dat was namelijk het probleem, de mens was niet eerlijk… je Kocht blindevink=blinde-vang maar de slager vertelde er nimmer bij, wat ie gevangen. Laat ook de chinees voortaan eerlijk wezen en ratten of honden vlees gewoon op de kaart vermelden.
Peking eend komt van bij ons uit de grachten en hollandse nieuwe uit Denemarken. Vleermuizen regout=ruik-goed uit de grotten en Lambsbout uit Texel. Las dat Jeettje een paardenhoofdstel aan de muur, verkoopt hij dat? wij willen er een spiegel in manuvreren… dat heeft niemand. Let maar eens op! het is allemaal gewoon sluikreclame voor Paardenvlees. Logisch die dieren werken niet meer en dan worden ze toch maar opgegeten. Zouden ze ook met mensen kunnen doen die niet werken. Opeten, scalperen, sla de klasieken er maar op na. Want er waggeld wat overtollig vet lichaamsvlees rond, dun blijf de mode.

Reageer
gravatar

Bereidingstijd: 3 uur.

Ingrediënten:

3 kg hondenvlees (zie toelichting)
1 1/2 kopjes azijn
60 peperkorrels (geplet)
6 eetlepels zout
12 teentjes knoflook (geplet)
1/2 kop olie
6 kopjes ui – gesneden
3 kopjes tomatensaus
10 kopjes kokend water
6 kopjes rode paprika, in reepjes gesneden
6 stuks laurierblad
1 theelepel tabasco saus
1 1/2 kopjes leverpastei
1 hele verse ananas , gesneden
Bereidingswijze:

1. Ten eerste, dood een middelgrote hond, en brand de vacht boven een heet vuur.
2. Verwijder voorzichtig de huid.
3. Snijd het vlees in blokjes. Marinade het vlees in een mengsel van azijn, peper,
zout en knoflook gedurende 2 uur.
4. Bak het vlees in olie in een grote wok, voeg uien en gehakte ananas en
en wok (omroeren) het een paar minuten.
5. Giet de tomatensaus en kokend water erbij, voeg groene peper, laurier en
tabasco toe.
6. Dek af en laat sudderen tot het vlees gaar is. Meng de leverpastei er door
en kook zo’n 5 minuten.
EET SMAKELIJK

gravatar

Nu begin ik me echt zorgen te maken over ons klimaat, als het zelfs in Karabalta zo koud is terwijl het er nu zomer is, denk ik niet dat we ons zorgen moeten maken over de opwarming van de aarde maar eerder over de verkoeling van de aarde! war gaat dat heen met al die zuurstofuitstoot van planten. Ik vind dat het echt tijd word om over te gaan op kernenerghie om de co2 concentratie te verhogen!

Reageer
gravatar

Wat ziet die man aan het begin van het filmpje er verschrikkelijk slecht uit. Wie is dat in godsnaam?

Reageer
gravatar

Ver-rek zeg… hoe komen ze daar nu weer aan? Die vinger afdruk is van Berend willem hietbrink… en die hebben ze op elk politieburo en alleen daar is hietbrink een bekende Nederderlanden van de politie wel te verstaan. Voor het volk zou ik het niet eens willen zijn. Op internetjes staat zoveel dat iedereen onderhand wel is onder gesneeuwd. Maar goed ook. Dus houd je bek!

Reageer
gravatar

Waarom moet je er nu weer de tweede wereldoorlog bij halen ?

Je weet toch wel dat er mensen zijn overleden in die tijd ?

Zoals die gast die met z’n zatte hoofd van een balkon afviel.

Een beetje respect (=afstand) ja.

Respect (=afstand) is erg nuttig in explosieve situaties.

gravatar

Ik zeg/zech/lech/leg :

Een goed begin!
(ook de keyphrase in meerdere grappen over wie er al dan niet op de maan zijn)

Dit is uiteraard stap 1, en een flinke stap voor de mensheid.

Nu komen we tot een invalshoek :

Het *ECHTE* programma:

Hoe is het toch met.

Opgepikt, danwel gestolen door de EO.

En fout uitgevoerd.

Hoe is het toch met …….

Gaat over bekende nederlanders waarvan we willen dat ze niet op de buis zijn.

Hanza la Kazanza is verder prima.

Doe een ‘item'(ietum) over wat er toch is geworden van Matthijs van de Nieuwe Kerk.

Wassie altijd al te goed voor de Westerkerk, en hoe bevalt zijn leven op de veluwe, wat we van aartsvriendin marga van praag hebben vernomen.

Het schijnt te blijken, danwel blinken, zonder oogverschijnend voor de dag te willen komen, dat er gefluisterd wordt dat ‘hoe-heettie-ookalweer’-van erven Dorens Bier heeft gekocht van wel voorbereidde mensen tijdens een niet PC achtige situatie in het Gristelijke Bolwerk de VU.
(teweten niet de gemeentelijke universiteit)

En zue iesch ma’kreck.

Reageer
gravatar

Dus assut mooi genoeg is, dan ben je bereit om je raad-tie-oh over te geven ?

Aan wie, aan wie ? aan koning Willem Drie.

gravatar

Het betreft hier bekende Nederlanders en geen fossielen. Maakt u maar een afsprakk dan zal ik u naar uw rustplaats begeleiden

gravatar

Natuurlijk is het niet Hans Kazan, dat is te gemakkelijk, daar trap ik niet in.
Maar wie is het dan wel ?

Ik gok op de persoon met de gestreepte muts en de sjaal voor de mond; een prima methode om zich te vermommen.

En dat is alleen nodig als er iets te verbergen valt en dat is in dit geval de bekendheid en het nederlanderschap; bingo !

Reageer
gravatar

Eehm , het zijn dan toch allemaal bekende Nederlanders? of althans, zouden het moeten zijn? want hoe is het anders mogelijk om het niveau erin te houden? maar waarom herken ik dan alleen Hans Kazan? ik snap er niks van,wat is dit voor een raar concept?

Reageer
gravatar

Heb het filmpje wel 3 keer bekeken, maar kon toch echt niet die ene bekende Nederlander ontdekken! Maar misschien zijn ze nu wel allemaal bekende Nederlanders?

Reageer
gravatar

Dat de bekende nederlander nooit naar huis hoeft is een geluk voor zijn vrouw.
Die was die flauwe truukjes toch al meer dan zat, want zij zit nog steeds met al die onbetaalde rekeningen uit Spanje

Reageer
gravatar

Mee eens, voor mij duidelijk ook 1 ha teveel. In de toekomst kun je hier echt problemen mee krijgen, bijvoorbeeld als je gaat solliciteren. Let op ja ha’s.

gravatar

Precies. Als je gaat solliciteren bij de Hahaven, nemen ze je echt niet aan hoor! En ook bij het Hahaags museum zullen ze je niet willen hebben.

Zorg dat je het onder controle krijgt.