Familie Beuker past dienstregeling aan

Fleur en Daan een uur later op school

In verband met het winterse weer hebben Hans en Tinie Beuker uit Wezep een aangepaste dienstregeling aangekondigd. De komende dagen zal de familie minder vaak in de auto of op de fiets stappen. Kinderen van Hans en Tinie moeten rekening houden met vertragingen, langere wachttijden en vollere auto’s.

Volgens Hans Beuker (44) is het aangepaste schema nodig om te voorkomen dat alles vastloopt op het moment dat de auto kapot gaat: “Door minder vaak te rijden, hebben we ook meer tijd voor herstelwerkzaamheden, mocht dat nodig zijn. Morgen brengen we Fleur (11) en Daan (9) bijvoorbeeld een uur te laat naar school en na schooltijd moeten ze dan anderhalf uur wachten voor ze worden opgehaald. Op die manier houden we het probleem beheersbaar.”

De aangepaste dienstregeling is vooral slecht nieuws voor jongste zoon Luuk (7), wiens fiets al weken niet rijdt, in verband met een defecte binnenband. “Als Luuk morgenavond naar zwemles wil, zal hij alternatief vervoer moeten regelen,” aldus zijn vader. “We begrijpen dat het vervelend is, maar we nemen het zekere voor het onzekere. Zeker bij extreme temperaturen als -1 of zelfs -2 graden Celsius. ”

Het is de vierde keer deze winter dat de familie Beuker de dienstregeling aanpast. De kinderen klagen al weken over gebrekkige informatievoorziening. Oudste dochter Melissa (13): “Vorige week bracht mijn moeder me met de auto naar pianoles. Nadat we een kwartier te laat vertrokken waren, stonden we halverwege ineens stil op een parkeerplaats. Pas na een half uur vertelde ze dat we niet verder zouden rijden, vanwege een technisch mankement.”

Hans Beuker zegt dat de informatievoorziening de laatste tijd juist is verbeterd: “Via sms’jes proberen we iedereen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Verder raden we onze kinderen aan hun reis kort van tevoren te plannen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoho, niet té enthousiast over het charme/lente-offensief van deze diepvries-technocraat. In essentie wil hij met het aanwakkeren van basale lusten en behoeften niets anders dan ooit Mussolini met zijn liefdecampagne beoogde: battere, credere, procreere: de aanmaak van vers kanonnenvoer om de voortschrijdende vergrijzing onder zijn Rote Armee tegen te gaan. Hitler begreep dat ook al en zette daarvoor zelfs speciale SS-troepen in; de wijdbroeken (zomers: de sans-culotten): hun geweer immer schietgereed gericht op de meisjes van de Bund Deutscher Mädel.

Reageer
gravatar

Good day

I am a private investor (Fred Peterson) I give out secured guarantee loans to Business Men and women in business transactions, buying car, home purchase loan and other personal loans ETC Looking for a business loan, personal loan, home, car loans, loans, debt consolidation loans, unsecured loans, venture capital, Or have you been refused a loan from a bank or financial institution
Configuring one or more Reasons. You Rather hun credit solutions! I
am a private lender, lending to businesses and Individuals
in a low and affordable interest rate of 3%.

URGENT responses EMAIL U.S. VIA: [email protected]

I also make security and non-Collateral Loans For Your Business Start-up.
If you are interested fill the application form below, so
we can start processing your loan amount.

APPLICATION DETAILS:

First Name: ___________________________
Last Name: ____________________________
Age: ________________________
Gender: _______________________________
Marital status: _______________________
Contact Address: ______________________
City / Zip code: ________________________
Country: ______________________________
Date of Birth: ________________________
Amount needed as loan: ________________
Loan Duration: ________________________
Monthly Income: _________________________________
Occupation: ___________________________
Purpose for Loan: _____________________
Cell Phone: ________________________________

We are committed in delivering the best customer service possible to assist you with your loan. , You will be treated with the best of our resources until you get your money transferred to you.
In recognition of the above details, we will send the loan terms and conditions to Proceed with the transfer of the loan.

Thanks for your patronage and understanding if we are willing to help.

Mr. Fred Peterson

Reageer
gravatar

Waarom wonen die mensen niet gewoon naast de school en naast de sociale dienst waar ze de uitkering moeten ophalen? Dan hoeven ze toch maar even te gaan buurten om aan hun behoeften te kunnen voldoen? En die kinderen kunnen na school toch wel naar de bakker en de kruidenier glijden om de boodschappen te doen? Wat een associaal tuig!

Reageer
gravatar

Dat het tuig is behoeft geen betoog dat was vanaf het begin al duidelijk. daarom zal de dienstregeling zijn aangepast. Die VW dacht natuurlijk ook ik rij tuig. Om het probleem echter op te lossen om ze naast de school en de sociale dienst te zetten is natuurlijk geen oplossing en past ook niet in het poldermodel. Dit past evenmin in het beleid van de heren Kamps en Asscher; zo krijg je ze natuurlijk nooit weer aan het werk. Volgens Asscher is er echter nog volop werk dus kan het niet de bedoeling zijn dat iemand de sociale dienst plundert want dat kunnen de graaiers en snaaiers zelf wel. Daar hebben zijn geen hulp bij nodig.

gravatar

Krijgen ze tot 18 februari de tijd om dit te herstellen? Zo kan dit toch niet langer! Als dit niet lukt voor die tijd kunnen de buren misschien voor een alternatief zoeken?

Reageer
gravatar

“De aangepaste dienstregeling is vooral slecht nieuws voor jongste zoon Luuk (7), wiens fiets al weken niet rijdt, in verband met een defecte binnenband.”
>www.fietsenmaker.nl

“We begrijpen dat het vervelend is, maar we nemen het zekere voor het onzekere. Zeker bij extreme temperaturen als -1 of zelfs -2 graden Celsius.”
>www.extremetemperaturen.org

Stop. Alsjeblieft.

Reageer
gravatar

heel goed zo. eigen dienst; eigen regeling… hietbrink weet niet beter. oorzaak en gevolgen.overmacht. vrouwen en kinderen eerst. wie zo vroeg als dat het kan…komt nooit te laat. de duizenddichter. onverwoestbare logika.

Reageer
gravatar

Hietbrink, fijn u hier te treffen. Ik had al bij het artikel over Elvis’ (on)mogelijke reunie een woord aan u gericht, u heeft het gemist.
Hier nu de herhaling, hopend op een reactie:

een aantal jaren geleden spraken wij via de radio telefonisch met elkaar over de betekenis van namen.
Toen al hield ik de naam Elvis Presley tegen u aan. Tot mijn verbazing hanteert u nu een compleet andere betekenis als toen.
Betekent dit dat de naam een alsmaar wisselende betekenis heeft? Of betekent het dat u zich toen heeft vergist? Of vergist u zich nu? Bent u uw eigen taal dan niet meester?

gravatar

afrader dat kan wel zijn….maar bij de speld kun je reageren als kamelon…je past je tekst aan de satire=zotterij van de reageerders en dat is meest toch maar zotterij… liegen tot dat het gedrukt staat etc… kun je anders nog vertellen welke uitleg ik op de radio had… presly kunnen ook mensen zijn van de pers en een soort van afzetters of blackmail people… groetjes willem.

gravatar

Uit de twee volgende citaten wordt duidelijk dat de 13-jarige dochter enkel en alleen pianoles geniet, indien de omstandigheden niet te bar zijn.

Citaat 1
“Morgen brengen we Fleur (11) en Daan (9) bijvoorbeeld een uur te laat naar school (…)”

Citaat 2
“Oudste dochter Melissa (13): “Vorige week bracht mijn moeder me met de auto naar pianoles.(…)”

Reageer
gravatar

Kijk, daar hebben wij onder de grond nou helemaal geen last van. De winter is bij ons wel vaker zelfs wat drukker dan de zomer, want in de winter sterven er wat meer mensen door griep en de lage temperaturen. Maar dan komt bij ons alles juist in een soort stroomversnelling: er zijn meer graven nodig, ze dienen met beter gereeedschap op de grond in te hakken. Hier op de begraafplaats ligt de productiviteit in de winter nou juist een stukje hoger. En is het wat gezelliger natuurlijk, met weer wat verwante zielen erbij!!

Reageer
gravatar

Geachte beste red. De Speld,
ach wil u ff zo lief zijn de kaders waarin naam, reactietekst en zo geschreven moet worden even iets groter te maken want ziet u op wildvreemde achterbanken ook nog eens m’n fijne motoriek moeten zoeken terwijl ‘k vanwege (semi) professionele bezigheden m’n leesbril niet kan dragen kost klauwen vol geld, nou eh dank hoor en doei!

gravatar

De familie Beuker geeft aan dat het inderdaad de auto is die problemen kan geven, maar ze leggen de oorzaak vooral bij Rijkswaterstaat. Die zouden niet zijn voorbereid op het winterweer. “Verkeerslichten vertonen regelmatig storingen en 20 % van de wegdekverwarmingen werkt niet.” aldus Hans Beuker.

Reageer
gravatar

Dat dacht ik ook, tot ik tot mijn verbijstering in Rotterdam een vestiging van voornoemde kledingzaak aantrof. Vol in bedrijf; met koopwaar en verkopers en werkende kassa’s, ik kon er niet langer omheen, ze/het bestaan nog! Toen mijn vriendin mij vertelde daar soms kleding te kopen; zelfs mijn verbazing niet snapte werd het me even teveel, ik dacht echt dat ze alláng failliet of dood waren. Ik heb jaren gedacht dat ik voor een echte P&C moest blijven speuren in kringloopwinkels, fashion-addict die ik ben.. Had ik dit eerder geweten… *gaat een borrel nemen*

gravatar

Lieve Annie
Hopelijk ben je weer van de schrik bekomen en heeft de borrel je goed gedaan. Neem er anders nog maar twee. Want op één been kun je per slot van rekening niet lopen. IK wil wel graag weten of je dit ook op beeld hebt vastgelegd als bewijsmateriaal. Ik kan mij namelijk nauwelijks voorstellen dat het hier om een authentieke P & C vestiging gaat.
Hoewel in Rotterdam kun je natuurlijk alles verwachten. Ik heb echter veel eerder de indruki dat het hier handelt om een ontslagen ex werknemer die in een hang naar nostalgie voor eigen rekening handelt. Wellicht met subsidie van het UWV. De aangeboden goederen heeft hij natuurlijk via opkopingen verkregen. Hiervan heb je zelfs hele series op de TV. American Picker enz. Te zien via History Channel en Discovery.
Het kan ook zijn dat dit teruggeimporteerde kleding uit Turkije betreft.
Ik hoor graag van je

gravatar

De borrel, en de daarop volgenden hebben wel geholpen. Als het een neppe Peek & Co is doen ze het wel goed, zelfs de plastic tasjes zijn nog van papier wat inderdaad een nostalgisch gevoel in mij opriep. Ik denk dat ik een Alberto Stegeman-ish reportage ga maken over deze zaak; hier dient inderdaad duidelijkheid geschept te worden. Dat ga ik dan ook doen, de reportage enzo maar eerst nog een borrel want op 3 benen kan je ook niet lopen en het waren 3 straffe borrels kan ik u melden, schenken dus maar weer om het evenwicht te bewaren. Ik hou u op de hoogte en hoop op de medewerking van het IKON of zo weetikveel eerst die borrel voor het evenwicht. (giechel) U hoort nog van mij!! Let op de zender Holland-doc24, werktitel: Is deze Peek&Cloppenburgh fake??

gravatar

Lieve Annie
Dank je wel voor deze inside information.
Ik zal Holland-Doc24 in de gaten houden.
Ik heb de zender onder mijn favorieten geprogrammeerd.
Ik ben bijzonbder benieuwd of de waarheid boven tafel komt,
In dat verband zou ik ook geen samenwerking met het Ikon aanbevelen. Uiterst dubieuze club die de waarheid altijd tracht te verdoezelen.
Wel zou je contact op kunnen nemen met Yort Kelder. Wellicht is er ook een passende broek voor hem bij zodat ook hij eindelijk eens normaal gekledd kan gaan en je niet de indruk krijgt dat hij zich alvast voor een as wadloop heeft voorbereid.
Veel plezier met M vanavond maar blijf alert

gravatar

Ik vrees dat het hier inderdaad om een Italiaanse auto gaat, de Duitse en zelfs de oostblokauto’s geven het nooit zo snel op, en zeker niet als er twee vlokjes sneeuw gevallen zijn. Het is natuurlijk te zot voor woorden dat Pa en Ma besluiten om al bij het eerste vlokje over te stappen op een fictieve dienstregeling!

Reageer
gravatar

Ik meen anders toch het VW logo te zien op de grill. Wellicht in licentie gebouwd in de Italiaanse Alpen?
Maar wat Oostblokauto’s betreft heeft u weer helemaal gelijk: die gaan pas rijden áls er sneeuw en ijs ligt.

gravatar

Heer Jeettje , de VW wordt gefabriceerd in Noord-Duitsland en kan niet vergeleken worden met de paradepaardjes uit Stuttgart, München en Ingolstadt die normaalgesproken in hun natuurlijke habitat op de linkerrijstrook van de Autobahn voorkomen.

gravatar

Neen, de getoonde wagen is beslist een VW; meer precies de stationuitvoering van de Golf IV, de z.g. VW Golf Variant en zeer beslist geen Oostblokker en zeker geen overgevoelig Italiaans bouwsel uit Turijn e.o. Zulks dient bij sneeuw en vorst uitsluitend binnen te worden gestald en op kamertemperatuur te worden gehouden.

gravatar

Laten we eerlijk zijn: de zorg voor kinderen dreigt onbetaalbaar te worden. Uiteindelijk zal men moeten inzetten op zelfredzaamheid. De kinderen Beuker betalen dan een eigen spaargeldafhankelijke bijdrage. De ouders kunnen dit voor hen regelen door bij de geboorte een Sociale Lening af te sluiten voor elke spruit.

Reageer
gravatar

Beste Suus dat lijkt mij geen goed plan.
Laat de famielie beuker het geld vooral inzetten op hun eiggen zelfredzaamheid anders draait Dijselbloem daar ook weer voor op tzt. U geeft zelf de oplossing al voor dit netelige vraagstuk. Wanneer de zorg voor de kinderen onbetaalbaar wordt en er geen bijdrage wordt betaald leiden excuses lijden zij vanzelf een zorgeloos bestaan

gravatar

Hee, dat is niet mijn plan, hoor! Het is nu eenmaal zo dat je bij de Speld de ontwikkelingen leest nog voordat ze gebeuren.

gravatar

En sinds wanneer moet een plan goed zijn? Het is al heel wat als er een meerderheid voor gevonden kan worden.

gravatar

plannen hoeven niet goed te zijn.
eigenlijk zou het wel moeten maar sinds de “bende van Rutte”aan het bewind is zijn wij daar in dit land van afgestapt en u heeft dan wel gelijk waarom zou dat voor de gewone burger wel moeten.
een Samsommetje is dan gauw gemaakt

gravatar

Geachte Heer Zorreguieta, het bevreemd mij ten zeerste deze gedachte juist van u te moeten vernemen. Immers in het verleden heeft u aangetoond totaal geen voorstander van registratie te zijn daar u op die manier uw tegenstanders gemakkelijker kon laten verdwijnen om dit vervolgens weer te ontkennen.
In dat licht gezien komt mij een dergelijk voorstel mij voor als een afleidingsmanoeuvre.
Wilt u soms bij de inhuldiging van Maxima aanwezig zijn? Laten wij wel wezen een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken zoals het spreekwoord zegt.
U bent in beeld

gravatar

En ondertussen Europese subsidie aanvragen vrees ik.
Ik stel voor Bureau Jeugdzorg in te schakelen wellicht is een van de kinderen wel een geadopteerd Chineesje.De auto zal wel bij Fyra zijn gekocht vrees ik waardoor de passagiers nu de dupe zijn.

Reageer
gravatar

Jaja, leer mij ze kennen die Beukertjes. Hebben nog een tijdje in Apelfoort gewoond, maar werden daar niet geaccepteerd en zijn dus naar Wezep verhuisd. Rare en vooral trage lui. Gingen pas hun tuinpaadje sneeuwvrij maken wanneer het zo’n beetje ging dooien. De kerstverlichting in de tuin werd pas medio maart verwijderd, terwijl in de statuten van de bewoners duidelijk andere afspraken waren gemaakt.
Blij dat ze weg zijn.

Reageer
gravatar

Ik dus,

Ik kan instemmen met uw kritiek op die familie Beuker. Ik heb er gewerkt als sanitair zorgmedewerkster. Al na vijf minuten ben ik gillend weggelopen.

Stelletje zelfingenomen zombies zijn het. U zou er een familietelevisiefamiliedrama van kunnen maken à la, kom hoe heet die beruchte familie ook al weer, nou ja u weet wel.

Pa ligt de hele dag bezopen in bed, terwijl ma bij de buurman de hoer speelt om wat bij de bijstand bij te verdienen en hun drie onnozele kinderen vormen de kern van de jeugdbende van Wezep.

Jeugd- en volwassenenzorg hebben eindeloos geprobeerd om met een dienstregeling het huishouden op de rails te houden, maar die slampampers trekken er zich niks van aan.

Zoals te doen gebruikelijk is de nieuwsvoorziening van De Speld niet adequaat. En zo hoort het ook.

gravatar

Ik vond het ook al zo raar dat ze hun drie kinderen Melissa, Fleur, Daan en Luuk noemen. Dat is heel verwarrend!

gravatar

Bovenste beste Bas,

Dat wordt kinderbijslagfraude genoemd. Zo trekken zo hypotheekrente af van hun huurhuis. En het huurhuis in Apelfoort hebben ze verkocht.

Zeg er maar niks van, want voor u het weet staat die jeugdbende voor uw deur.

gravatar

Dat is een goed advies van jou Aagje! Van het Oldenbroekse vijfkoppige politiekorps ligt één collega op intensieve zorg in het ziekenhuis, gelukkig nog buiten bewustzijn, en zitten drie overspannen collega’s thuis. Daarvan heeft er een ook een gebroken tandeloze kaak heeft, de tweede o.a. een gebroken neus en de derde twee blauwe ogen en een gebroken rechtermiddelvinger.

Dus inderdaad, zeg er maar niks van. Doe ik veiligheidshalve ook maar niet meer.

gravatar

In verband met aangepaste omstandigheden is besloten af te wijken van de huidige tendens van verbeterde informatievoorziening, door de gestegen kosten op mobiel internet is besloten af te zien van informatievoorziening per telefoon en worden postduiven en reclamevliegtuigjes ingezet de burger te verwittigen van de vernieuwde omstandigheden. Let dus goed op eventuele afwijkingen in uw normale patroon en lok duiven met maiskorrels om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Reageer
gravatar

KNMI past weersverloop aan aan dienstregeling.

Om te voorkomen dat het weer de dienstregeling verstoort, heeft het KNMI het weersverloop voor vandaag aangepast. Zo worden vandaag minder buien ingezet en zullen de buien ook korter duren. Pas uw reis aan aan het nieuwe weersverloop en kijk voor meer informatie op buienradar.nl.

Reageer