Kans op reünie Elvis ‘bijzonder klein’

Zanger waarschijnlijk in ‘te verregaande staat van ontbinding’ voor tournee

De kans dat zanger Elvis Presley ooit nog bij elkaar komt, is ‘bijzonder klein’, aldus de nabestaanden. De populaire zanger overleed in 1977 aan een hartaanval. De familie wil hiermee een einde maken aan de geruchtenstroom over een mogelijke terugkeer.

Voormalig manager Dries van Kuijk licht het besluit toe. “Van het lichaam van Elvis is na ruim 35 jaar naar alle waarschijnlijkheid weinig over. Volgens alle doktoren zal het zelfs met de meest moderne technieken een hele toer worden om er iets toonbaars van te maken. Dit is geen onwil van The King, maar het zetten van reële vraagtekens bij de wenselijkheid van een dergelijk schouwspel. En zelfs als het lukt is het nog maar de vraag of het enthousiasme onder de fans nog steeds bestaat.”

Geruchten dat het lichaam van Elvis na zijn dood in zijn geheel zou zijn ingevroren doet de manager af als overenthousiaste speculaties. “Zelfs al zou dat zo zijn dan is de cryogenetica nog lang niet zover dat je van zo’n ingevroren lichaam een charismatische verschijning kunt maken. Door het ontstaan van ijskristallen ontploffen alle celmembranen in een menselijk lichaam, om maar eens wat te noemen. Dat is funest voor je kopstem. Ook het onvermijdelijke lekken van celvocht is levensgevaarlijk met alle electriciteit op een podium. Dat moeten we niet willen.”

Twan Heugelsbrugge, voorzitter van de Brabantse Elvis-fanclub, houdt de moed er in: “Ze kunnen van alles zeggen, maar deze ontkenning is voor mij het teken dat er iets gaat gebeuren. Ik heb al voor tickets gespaard hoor: The King komt in de zomer van 2014 naar Ahoy, dat weet ik zeker.” Geruchten over een mogelijke reünie van Mozart worden door alle 12.564 nabestaanden ontkend. Het Concertgebouw wilde niet reageren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor mij is dit geen twijfel, maar een zekerheid. Dit weekend de kroeg in met Elvis, Beatrix, Harry Potter en prins carnaval.

Reageer
gravatar

Ze zijn in 1977 driftig bezig geweest hem te reanimeren maar moesten daar na zestien dagen in verband met de ondraaglijke stank mee stoppen. Maar de technieken zijn verbeterd. Dus we zullen zien.

Reageer
gravatar

Die vent, Twan Heugelsbrugge, vergist zich FERM. Waarom zou Elvis in Ahoy gaan optreden en niet in de LOTTO ARENA?

Het is NIET omdat je maar 14 jaar bent met purpele ogen dat je onschuldig bent.

Hij had dat mens tenminste gewoon een arm moeten breken.

En dan zeggen : bol het AF.

Reageer
gravatar

Elvis Presly=al-vast-pruis-lui van den pruisische lieden afkomstig. zijn dekadent=die-kan-doen-t kon zich permiteren… om voorloper te wezen van de geliktheid der dans en muzikale zang robots. rock and rol=raak-en-ruil, smijt met je lichaam, wisselen van
partners….in spastische bewegingen… beentjes van de vloer… voorloper van jackson etc… Kom met iets nieuws en gij zijt den nieuwe koning van sex, drugs and rock and roll in navolging van…. de comercie.

gravatar

Hietbrink, een aantal jaren geleden spraken wij via de radio telefonisch met elkaar over de betekenis van namen.
Toen al hield ik de naam Elvis Presley tegen u aan. Tot mijn verbazing hanteert u nu een compleet andere betekenis als toen.
Betekent dit dat de naam een alsmaar wisselende betekenis heeft? Of betekent het dat u zich toen heeft vergist? Of vergist u zich nu? Bent u uw eigen taal dan niet meester?

gravatar

Ja, waarde Van Mathenesse Spaland (3a), de Engelsen hebben hun Richard III geborgen van onder een dikke laag asfalt. Vervolgens herleeft nu de hele royalistische fanclub mikmak, moet Shakespeare zijn hele koningsdrama’s tekstueel herzien en maakt scoliose-patient Richard III als Tudor nu stille aanspraak op de Engelse Windsortroon, tricky Dick. Erg sneu voor Charles die nu al zo lang in de wachtkamer verkeert. V.w.b. Elvis: ooit meldde Frank Zappa: “Elvis has just left the building”, wat toen aanleiding gaf tot cynische grapjes in de talkshows van Jay Leno en David Letterman. Maar zo wordt Elvis wél levend gehouden in de billboards, net zoals zijn platenomzet. En daar draait het toch allemaal om: the box-office!

Reageer
gravatar

Tudor=diet-orde…theacher=diets-heer… de mensen die bevoegd om duidelijk diets te onderwijzen. erudiet=eer-U-diets en deze Richarg=rijk-hart sprak in dien tijden nog zuiver de taal der lage landen.
Bron: Gladstone Engels als staatsman.
can you tell me=kan-jij-taal-mij. geen speld tussen te krijgen. Kromtaal=keer-om-taal.

gravatar

Het lijkt wel alsof je tegenwoordig *alles* mag neerzetten bij De Speld! Dann……. blerrrrgggghhhh. Ik heb als kind al zo geleden, please have mercy!

gravatar

“Door het ontstaan van ijskristallen ontploffen alle celwanden in een menselijk lichaam, om maar eens wat te noemen. Dat is funest voor je kopstem.”

Dank u, dank u, in tijden niet zo hard gelachen! Niveau Nico Dijkshoorn in zijn betere werk!

Reageer
gravatar

Dijkshoorn, de Nico Scheepmaker imitator, heeft nog een lange weg te gaan eer hij het niveau DWDD-grachtengordel lolbroek kan ontstijgen.

Gelukkig wordt hier in Rotterdam de schrijver Bob den Uijl weer herdacht met een documentaire op tv Rijnmond.

gravatar

Ach Jeettje, en wij zijn ook den Carmiggelt en den Bomans nog niet vergeten, nietwaar?

Vandaar ook mijn ‘in zijn betere werk’ opmerking.

gravatar

wist U dat ? Elvis een goude peniskoker droeg op dat bij zijn optredens een bubbel in zijn kruis voor de sexy uitstraling van geiligheid kent geen tijd. Dat: Mozart in een massa graf is gedumpt en der halven DNA welhaast on-naspeurbaar wordt. dat het vrijthof=Fried-hof (thans_vreethof) te Maasticht begraafplaats was en waar onder de pakeergarage 19,043 doden, die op hun beurt weer buiten de stad zijn gedumpt. Dat: onze geest zich zal los maken van het lichaam en dat al onze woorden blijven bestaan.

Reageer
gravatar

Nee hoor; Elvis is gewoon naar huis gegaan. Vraag maar aan Tommy Lee Jones.

gravatar

over Michael Jackson deden dit soort geruchten al de ronde toen hij nog leefde. Maar dat werd ook nooit wat, hoe vaak ze die neus er ook weer op hebben proberen te zetten.

Reageer
gravatar

Of een postmoderne Frankenstein? Altijd al gedacht dat deze Jackson twee schroeven onder zijn hoge kraagjes verborg. Een zus van hem had twee nippels op nipple-hoogte. Toen nog een hele heisa om geweest: Nipple-gate.

gravatar

Wat u zegt, heer Outsider, die heb ik nooit begrepen: zo groot waren die nippels nou ook weer niet, staat mij bij.

Niet dat ze ooit op een Solex zouden kunnen passen, maar erdoor heen rijden behoort ook niet tot de mogelijkheid.

gravatar

Hoewel mijn visuele geheugen over die periode niet geheel ‘je dát’ is, waarde Jeetje, meen ik mij toch te herinneren van de tochten achterop de Solex in mijn vroege jeugd, dat de twee nippels waarmee de bagagedrager aan het frame was bevestigd, de spreekwoordelijke nipples van Janet Jackson qua diameter aardig benaderden. Qua hardheid zal er wel enig verschil zijn geweest, zelfs als we aannemen dat de temperatuur op poppodia kunstmatig vrij laag wordt gehouden.

gravatar

Het punt is uiteraard dat indertijd u bij de beschouwing van de nippels nog geen idee had van de vragen waar u in een verre toekomst voor zou worden gesteld. Voor wat het waard is: ik kan mij ook herinneren dat de bagagedrager van de Solex met nippels aan het frame was bevestigd. Op die bagagedrager werd echter middels een veermechanisme een kinderzitje bevestigd, waardoor het zicht op die nippels weer werd ontnomen.
Anders gezegd: men wist wel dat die nippels er zaten, maar ze waren aan het oog onttrokken. Het schijnt zo te zijn dat naar Amerikaanse opvattingen het laatste ook bij Janet Jackson het geval had moeten zijn. Dit met de bemerking dat zelfs een Amerikaan hiertoe niet het kinderzitje zou willen bezigen.

gravatar

Goh Henk van Mathenesse Spaland, een kinderzitje achter op jouw Solex. Ik had niet verwacht dat jij al zo oud bent.
Drieëntachtig, zit dan goed?

gravatar

Goddank. Je moet er toch niet aan denken dat de Schelvis na de 30 jaar weer te horen valt?! We hebben al een Kane. En dat is al erg genoeg!

Reageer
gravatar

Ik vertrouw die Dries niet. Als we Elvis tot de mensen rekenen, heeft hij geen celwanden. Nog even wat yakult en de celwanden van zijn darmflora kunnen er ook weer tegenaan. Charisma kan je tegenwoordig kopen met campagnegeld en als ie niet meer behaaglijk zingen kan, hebben we altijd nog autotune. Yes, we can!

Reageer
gravatar

U dacht zeker dat Mozarts erfenis en zo uitsluitend Für Elise was.

Niets is minder waar, na grondig archeologisch onderzoek is gebleken dat postmortale golddigers terug te vinden zijn tot minstens 8 generaties na overlijden beroemdheid.

gravatar

Alhoewel Frank Zappa wellicht een oneigenlijk achterachterachterachterachterkleinkind zou kunnen zijn geweest.

gravatar

Willekeurig Persoon,
Gezien het feit dat vreemdgaan, voor en buitenechtelijke kinderen in iedere laag van de bevolking voorkomt en zelfs ons koningshuis op dat punt een stevige reputatie bezit.

Mede gezien Beethovens onverloochenbare muzikale kwaliteiten en gehoorproblemen, indertijd een veelvoorkomende kwaal als men een zeer jonge verwekker als vader had,
zou de componist logisch gezien heel goed Mozarts (hij was er vroeg bij) vooorechtelijke kind kunnen zijn.