Willem-Alexander overvallen door troonsafstand Beatrix


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

200 jaar geleden was het nog veel leuker. Het Hollandse Koningshuis was nog niet goed af of ze hadden al dikke shit met Zuid-Brabant.

Zie Wikipedia : Belgische Revolutie.

Willem 1 bleek niet echt geliefd in het Zuiden. Het zichzelf gaan aanstellen tot Koning, komende eigenlijk uit het niets stond de mensen niet aan. De TAALDWANG zorgde voor veel weerstand in het Zuiden?

Weet je wat leuk is : als een Nederlander Engels spreekt hoor je meteen dat het een Nederlander is, terwijl Nederlanders dat zelf niet horen.

Persoonlijk denk ik dat de Vlamingen het Nederlands uitgevonden hebben. 🙂

Ik hoop dat de Koning zijn best doet : het is niet iets om jaloers op te zijn!

Reageer
gravatar

Wel nu, omdat jullie het zo lief vragen.

1 U maakt eerst een kleurenafdruk van de foto van de Prinselijke zaadcellen bij de prinsesselijke eicel.

2 Daarna maakt u een kleurenfoto van uw zaad of dat van uw partner.

3 Tenslotte vergelijkt u beide foto’s.

Ik zal alvast verraden wat het verschil is, zodat u eventuele empirische vergelijking achterwegen kunt laten.

Prinselijke zaadcellen zijn van betere kwaliteit dan ordinaire zaadcellen, dus

– interessanter,
– spannender,
– slimmer,
– betrouwbaarder,
– knapper,
– doortastender,
– voorbereid om koninklijk te worden en
– overerfbaar.

Het is daarom buitengewoon vreemd, dat de mannen van oranje nog niet doneren aan een zaadbank.

Laat ons dus niet alleen prinsen bejubelen, maar ook hun zaad.

gravatar

wat leuk! reaktie’s vanuit Letzebirg… in het dialekt-diets, Hietbrink heeft een jaar deze taal mogen leren in de staats gevangnis van Schrassig=gras-zicht. De bewakers zeiden iedere dag wir mussen die gefengen futteren… dat heet bij ons “t zelfde als ze zeggen in de dierentuin. schjin gruss!

gravatar

Nooit meer Heinken house… Doch op staats bezoek der wereldse brouwerijen… Eerste kennismaking rondjes der buurlanden… carelsberg… dan naar Dorst-mund… Jupiller=zuip-aller en je bent niet voor niets gekroond dus op naar Kronenburg. Zijn water funktie heeft Willem de IVe al afgelegd. En…De bierkoning zit in de Paleisstraat Amsterdam. 843 Biersoorten, dus om de hoek, of te wel even stiekum via de achterdeur van het paleis.

gravatar

Hietbrink wil zo ook wel overvallen worden. Van prins tot koning en van den ene op den andere dag nooooit meer werken. Want wij betalen immers den ontlasting. Dat heet; van alle fukties ontheven. Achterover liggen en de boekhouder telt mijn centen. Staats bezoeken … leve de koning… doch hietbrink moet uit zijn woning=nulla-est=nul-is-‘t.

Reageer
gravatar

@Akke: Als je er zelf overheen moet vliegen is het toch redelijk arbeidsintensief hoor. Je bent zo een paar uur verder, de rest van je leven een kloteverjaardag waarop je de Driekusman mag dansen en koekhappen; life op TV.. noem het maar niks!

gravatar

Ja hallo Tegek, daar hebben ze een automatische piloot voor, hoor. Je denkt toch niet dat ze die gozer zélf ..? Af en toe mag-ie iets vasthouden, net zoals een kind een autostuurtje op de achterbank.
Nee, die zit lekker achterin bubbels te drinken.