Bony 2012 – Stop at nothing


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik een conspiracy-mind had zou ik kunnen denken dat er DNA van de Afrikaanse killerbee in deze man is verwerkt. Ik zie het aan zijn shirt!

Maar hij heeft dat niet eens nodig. Hij zwabbert ze allemal het veld af met z’n hahahaar.

Reageer
gravatar

En wat weinigen vermoeden is de connectie met Kony. Nou is dat een geweldadig spelletje maar voetbal is ook oorlog dus de appel valt niet zeer ver van de boom.

Reageer
gravatar

Vreemd dat nog niemand op het idee is gekomen een website “E-Bony” te openen. Allereerst denk ik dan aan een fanclub die alleen via internet (vandaar e-bony) communiceert en niet fysiek bijeen komt, tenzij om vrouwelijke fanclubleden in de gelegenheid te stellen langs de natuurlijke weg zelf een authentieke, gecertificeerde, ebony stamboekspruit van de meester te verwerven.
Enkele decennia geleden alweer had het zwart/wit gelegenheidsduo Paul & Michael nog een klein hitje in de Tros TOP-40, te weten: “E-bony and I-vory”. Op zich onnutte informatie maar ik wil graag het bonerige van Boney M. weer eens onder de aandacht brengen, vandaar!

Reageer