Nieuwe campagnespot Partij tegen de Burger: flikker toch op


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Partij, allemaal he.. dat was al duidelijk dat we elkaar hier straks uitroeien door haatzaaierij.

Maar wat is dit hier. En maar zeuren, zeiken maar actie ho maar. ”werkt toch niet etc” tja wacht dan maar rustig totdat je vanzelf bent kaalgeplukt

Reageer
gravatar

Omg weer een kneus waar bij de macht naar zn hoofd is gestegen. Dit land zinkt steeds dieper en dieper.

Reageer
gravatar

Partij tegen de burgers, degene die dit bedenkt moet afgeschoten worden.
Rutte trouwens ook, de oplichter. Een man zonder karakter.Alles afpakken van de burger die geen verzet kan bieden. Hetzelfde als een
volwassen man die een kind afslaat.

Reageer
gravatar

Ik als politicus heb het helemaal gehad met burgers, uw gedrag is abject en infaam. Waar haalt u het gore lef vandaan mij te bekritiseren op het feit dat ik graai en snaai, lieg en bedrieg en mijzelf verrijk ten koste van u.Terug naar de tijd van horigen en lijfeigenen. Flikker toch op burgers.

Reageer
gravatar

Ach gut, Algerijns Philosoffie (sic), worden je reacties op het WUZ forum van de Telegraaf geweigerd? Of kijk ik niet goed en is dit een hogere vorm van satire?

Reageer
gravatar

En weer heb ie gelijk. Mijn hele familie stempt op hem en dat zijn er heul veel. Zonder al die werkloze burgers die onze banen afpakken, zou hut veel beter gaan.

Reageer
gravatar

‘n werkeloze burger die banen afpakt blijft ‘n werkeloze burger hoe kan die burger dan banen afpakken..

gravatar

Ik voel mij diep geraakt door deze partij.
Als _goede burger_ zijnde zocht ik direct veilige opvang, echter ook de kerken, buurthuizen, legers des heils… gerund door burgers, de terror!
Het is dus tijd voor 2-deling, de goede burgers daar heb je als land iets aan, de burger die geen deel uitmaakt van die groep is automatisch de burger waar deze partij dan op doelt.

Reageer
gravatar

In navolging van de zonwering, zeewering, terrorisme-wering, moet de burgerwering zsm worden ingevoerd. Het water staat ons reeds aan de lippen, landgenoten. Pompen, eensgezind tegen allen!

Reageer
gravatar

Na het invoeren van de Hamburgertax in Hongarije, is het niet meer dan normaal dat Nederland dit voorbeeld volgt en zich ook gaat richten tegen de burger! Macdonald, flikker toch op!

Reageer
gravatar

Meer Nederlanders in de Belgische grensstreek dan andersom
In 2010 wonen er 133.500 Nederlanders in België. Dat is ruim 12 procent meer dan in
het jaar 2007 en 42 procent meer ten opzichte van 1996.

Flikker toch op reeds goed begrepen,welkom in Vlaanderen

Reageer
gravatar

De partij verwacht veel stemmen te winnen bij Defensiepersoneel en in aanverwante industrieën. Immers, de kreet ‘nukubu’ (nutteloze kut burger) maakt sinds jaar en dag deel uit van het vaderlandsch militair jargon.

Reageer
gravatar

Inderdaad: een haarscherpe analyse. Wij als militairen zijn er onder elkaar altijd zó uit, alleen die nukubu’s lopen altijd hevig in de weg.

En dan moet je ze soms nog redden ook, ik snap niet dat de regering toestaat dat er zoveel nukubu’s los op straat rondlopen zonder onder onze begeleiding in rotten van drie.
By the way, als iemand nog een minister van Defensie zoekt: ik heb nog wel wat tijd over.

gravatar

snappen mensen hier nou WERKELIJK niet dat dit satire is ?

het is een parodie op de spots van politieke partijen, begint hier met wilders, samsom etc word ook onder vuur genomen
die gast is dus een comediant

BEGRIJP DAT GEWOON GODVERDOMME

Reageer
gravatar

Hahaha, niet zoveel hoor! Er is een korpsballetje dat we een brilletje op zijn neus hebben gezet hihih en die zit in het torentje, vindt ie leuk whoehaha. Stumperd, de hele tijd naar dat gezeur luisteren, die is niet helemaal jofel hoor gniffelgniffel.

Zelf zit ik natuurlijk gezellig thuis bij mams kopjes thee te drinken en een potje stratego met Jort te spelen hahahaahaha wat denkt u zelf?

En er zijn een paar jaloersige mannekes die achter hun pc-tje zitten te doen of zij mij zijn hahahihihhaa en dat begrijp ik helemaal hoor, kan daar best wel om lachen hahaha; ik zou mezelf ook wel willen zijn hihihi maar dat ben ik al jhahaha, nee het gaat geweeeldig gnuifgnuif.

Reageer
gravatar

Ik snap dit niet. Elke partij is toch tegen de burger?
Alleen in verkiezingstijd doen ze net alsof ze dat niet zijn, maar op 13 sept. 2012, om 00:01 uur is dat allemaal weer verdwenen en is eigenlijk die PtdB overbodig.
Nou weet ik nog niet waarop ik moet gaan stemmen, bah!

Reageer
gravatar

Jah, jah, ehh enerzijds wel natuurlijk, maar die meneer heeft het over 17 miljoen burgers. Dan heb je weinig tijd over voor andere issues. Of je moet zeggen dat het 17 miljoen issues zijn.
Waar begint die man aan …..

gravatar

Toch ga ik bij de volgende verkiezingen meedoen. Bevallen die legbatterijen je niet? Ga dat dan maar in Zwitserland rondkakelen! Ga in Denemarken maar in je eigen mest ijsberen.
Gun mij een clean uitzicht over mijn weilanden. Flikker toch op!

gravatar

Groene kaders zijn altijd bruikbaar mits het omkaderde uit voornamelijk complementaire kleuren bestaat.
Naar verwachting zal de Bond tegen het vloeken hier volledig achter staan.

gravatar

Flikker toch op met die nieuwe partij! De burger wil helemaal geen politieke partij die duidelijke taal spreekt, de burger wil besodemieterd worden door Leugenaar Rutte en de zakkenvullers van eigen belang eerst partij Vooral Veel Duiten.

Reageer
gravatar

Flikker toch op. Ik iemand besodemieteren? Dat doen de PvdA, die Nederland naar de afgrond leidt, en de SP, die ons land naar de Filistijnen helpt, en de CDA, die niet kan kiezen. Oh pardon, dat laatste klopt.

Ik ben altijd positief en lach niet als een boer die kiespijn heeft, en laat iedereen in zijn of haar waarde. Zo ben ik nou eenmaal.

Ik moet eens met mijn groeiende neus naar de dokter.

gravatar

“Ik moet eens met mijn groeiende neus naar de dokter.”

Bezuinigen Mark. Gebruik maar een puntenslijper. En snel, anders groeit ie tot de horizon.

gravatar

Uit de laatste peiling van Maurice de kat blijkt dat de Partij tegen de Burger nek aan nek gaat met de VVD.
Het campanjelied van de VVD mag er ook zijn:
Ben ik te min, omdat mijn pa in een grotere kar rijd dan dan jouwe
Ben ik te min, omdat mijn een lift heeft
en jij zelf moet sjouwe

Reageer
gravatar

Je pa heeft je een beetje verwaarloosd, denk ik.
Je naar een goede lagere school sturen is hij in ieder geval vergeten.

gravatar

Bant (>>5), waarschijnlijk zonder dat jij het beseft, heb je mij enorm geholpen.

In opdracht van het ministerie van OCW moet ik mijn leerlingen gaan voorlichten over homoseksualiteit. Ik wist eigenlijk niet goed wat van mij werd verwacht. Dankzij jou weet ik het nu: de juiste spelling bijbrengen.

Reageer
gravatar

Inderdaad Daan, Burger King is een contradictio in terminis. Zo noemen wij geleerden dat. Zoals het zich laat aanzien gaat Burger Queen wel lukken zonder innerlijke tegenstelling.

Reageer
gravatar

Als lijstduwer uit het hiernamaals beveel ik u (aan) om te stemmen op mijn opvolger Diederik, de man van de groene vrede. De politicus die dankzij zijn studie kernfysica zich kernachtig kan uitdrukken. Ik heb hem helaas niet kunnen kennen.

Stem dus op lijst twee:

De Partij van de A… (PvdA)

De Partij, waarvan u de A voortaan naar keuze mag invullen. (De enige goede vondst die Geert W. ooit heeft gedaan. Om hem tegemoet te komen belooft het partijbestuur dat Job geen thee meer zal drinken.)

Dit was een publicatie in het kader van de verschijning van Joop† door de overheid gevorderde publicatieruimte in linkse bladen en de Telegrof. Wij vrezen dat de laatstgenoemde liever de boete betaalt.

Reageer
gravatar

U denkt wellicht dat het verleden al behoorlijk wordt vertegenwoordigd door 50PLUS, D’1966, SGP, CU en CDA, dan heeft u het faliekant mis. Stemt daarom iegelijk op lyst 20b:

De Party des Verledens (PdV)

Wij zijn voor de verplichte terugkeer naar de Gouden Eeuw en het opnieuw instellen van de kaapvaart.

Dit was een politieke bijdrage die is afgedwongen door de Staten Generaal van de Zeven Provinciën en de gekoloniseerde zuidelijke gebieden, onder goedkeuring van de Prins van Oranje.

Reageer
gravatar

Duidelijk taal dus die partij kan ook wel opflikkeren want dat wil de burger helemaal niet, de burger wil geen duidelijke taal maar besodemieterd worden door leugenaar Rutte en de zakkenvullers van de Vooral Veel Duiten.

Reageer
gravatar

Net was ik nog bij de McDonalds en boos dat ze daar waren op de Partij tegen de Burger.
Zeker 20% omzetdalimg bij zowel de ham- als de kaasburgers, om van de visburgers nog maar te zwujgen.
Hun welgemeende advies aan de partij tegen de burger is dan ook om op te flikkeren.

Reageer
gravatar

Dat wordt vast een interessante claim! Zal ik doorgeven aan Bram (dit is weliswaar geen strafzaak, maar daar valt wel een mouw aan te passen!). Burger vs. burger…

gravatar

MIJN BUURT ZIT VOL BURGERS EN NIEMANT DOET ER WAT AAN PVV NIET SP NIET EN MARC RUTEN AL HELEMAAL NIET! Maar als je dat zegt in dit land word je uitgekotst.

Reageer
gravatar

En welke idioot heeft bedacht dat criminaliteit moet worden afgeschaft!? Misdaad zorgt voor ontzettend veel banen! En waarom mogen vrouwen geen lid worden van de PVV maar mogen burgers wel lid worden van de PtdB? Vragen die ik graag beantwoord zie.

Reageer
gravatar

nou misschien omdat de PVV dus WEL vrouwen toelaat, de nummer 2 op de lijst PVV is namelijk ook Fleur mocht je dat niet weten

het is de SGP die geen vrouwen toelaat, omdat het gristenfappers zijn weet u, spijtig dat u dit weer als een speerpunt moet gebruiken om de PVV weer eens zwart te maken, zeer laag dit.

gravatar

Goh joh Stefan, daar vertel je me iets nieuws: is die Agema een vrouw dan? Waarom draagt het dan altijd broekpakken?

Maar je hebt helemaal gelijk hoor: de PVV moet je niet zwart maken: poepbruin is de kleur die het beste bij die klup past.

En niemand kan er lid van worden, ook Fleurtje niet. Het enige lid is Geert, die nu de kangoeroes gaat opruien tegen … ehh .. nou dat verzint-ie ter plekke wel. Leuke vakantie van jouw belastingcentjes – dat je niet mee mocht; flauw hoor.

gravatar

[…] stukjes over dit onderwerp zijn o.a. te vinden op: “reclamespotje van de partij tegen de burger” van despeld.nl welke fractievoorzitter overleeft de zombie apocalypse van Willem Bosch creatief […]

Reageer
gravatar

Ik merk dat deze partij veel heling nodig heeft. De Kam-Ba-SHakra partij kan hier in wellicht het evenwicht en vrede geven dat U allen nodig heeft in deze tijd. Kam-Ba-Shakra partij: De partij voor licht en vrede.

Reageer
gravatar

Ut wier tied! Eind’lijk een partie voor boer’n en buutenluu; wie bint ‘t zat al die stadse frats’n met Avondvierdaags’n waarbie ut land vertrapt wor’t, en de koei’n schigtig.
Flikker toch op, blief thuus!!

Reageer
gravatar

Gerard… Tipje… De hand misschien eerst even in eigen boezem? Uw Nederlands is beschamend. Menig inburgerende Marokkaan spelt beter dan u. En Google gelijk even op het woord ‘interpunctie’… Kan heel verhelderend werken. En komt u alstublieft niet aanzetten met het excuus ‘dyslexie’, dat herken ik als geen ander. Dat heb ik namelijk zelf… En ik doe ook mijn best om leesbaar te schrijven.

Reageer
gravatar

Ik ben er anders trots op dat ik niet verder ben gekomen dan AJLO met steunles en hep ook gin zin me te verdedigen tegen intellektuele zoas jij die aleen maar aan kunnen vallen op anderen. Ik zie elke dag tiepes zoals jij de werelt verkloten met hun moelijke woorden nou ik ben het zat! Al die burgers inderdaat het moet afgelope zijn Wilders PVDA SP ik heb ergeen donder aan en iedereen mag kapot.

gravatar

Henk flikker toch op! Je bent een burgerlijk mannetje dat van 2 kanten geniet! Dat noem je bisueel! Waarom moet ik dat. In de speld lezen! Hang mijn jurken terug en flikker op! ‘Mann’! INGRID!

gravatar

Op zich volkomen eens met de doelstelling van deze partij, maar waarom het woord “flikker” gebruikt ?
Wat is er mis met “mannelijke homosexuele medemens toch op”. Klinkt zoveel prettiger ! En nou zelf opgemannelijkehomosexuelemedemenst.

Reageer
gravatar

Toch even gegoogle’d en “homosexueel” wordt gebruikt naast “homoseksueel”. Met groene, beige of roze boekjes veeg ik mijn mannelijke homosexuele achterdeurtje af.

gravatar

Dit lant gaat naar de knoppen door de burgers! het is precies zoals in dit spotje gezegd word ik erger me ook al jaren kapot aan alle bugers om me heen dag in dag uit hetzelfde liedje met al die uitvreters automobisten en winkelende moeders met kinderen van mijn belasting. Nederland is de burgers helemaal zat en de problemen rijzen de pan uit. En het worden er steets meer! Van mij mogen ze alemaal kapot mijn stem heeft deze party!

Reageer
gravatar

wat een taalfouten. Jij bent vast een burger.
Lant = Land
Steets = steeds
belasting = belastinggeld
party = partij

gravatar

Jaaa! Eindelijk! Ik bel elke avond altijd wel een paar willekeurige mensen op om “Flikker toch op!” te roepen en dan weet ik dat ik weer een paar mensen geholpen met met mijn bijdrage. Gelukkig dat er nu een partij is die dit allemaal gaat sturen. Wij zijn allemaal burgers. Ik ben okee, maar u bent een zak. Flikker toch op! Vooruit, ik zie je nog steeds! Wegwezen!

Reageer
gravatar

Daar valt geen speld tussen te krijgen, maar je kan het ook een beetje aardig brengen: “Goedenavond, hoe gaat het ermee? Gaat u alstublieft weg. Het gat van de deur is daar, pas op het afstapje, nee, die hond doet niks, die wil alleen maar spelen.” Iemand nog een kopje thee?

gravatar

een vervolg van de tegenpartij, helaas zijn de heren Jacobse en van Es reeds nog in hun huidig paradise Argentinia, maar ze hebben een externe rol,

gravatar

Ik ruik homo-discriminatie, want alleen de flikkers moeten opvliegen?! Wat we van u weten, u lult…Meneer de politicus!

Soit.

En dan nu, dames en heren: een gek. Een onwaarschijnlijke gek.

Maar, een fenomenale gek. We gaan even kijken naar een, ja wat is het, een mafkees.

Reageer
gravatar

Voor mijn part flikkert iedereen op uit Nederland. Letterlijk iedereen. Allemaal weg. Weg, weg weg. Ben er helemaal klaar mee. Iedereen zeurt en huilt en oplossingen ho maar.