Dertig Chinezen aangetroffen in maag mensensmokkelaar

Marechaussee doet uitzonderlijke vondst bij bodyscan

Op Schiphol is vandaag een Poolse man aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Een bodyscan van de verdachte bracht dertig Chinese staatsburgers aan het licht, onder wie enkele minderjarigen.

Volgens de politie gedroeg de man zich bij aankomst op de luchthaven opvallend nerveus en zweette hij ernstig. Daarnaast klonk er Maoïstisch gezang uit zijn endeldarm. De Aziatenslikker werd direct aangegeven bij de marechaussee, die hem aan een uitgebreid onderzoek onderwierp.

De Chinezen waren verpakt in bolletjes, waarvan de laatste naar verwachting maandag uitgepoept zullen worden. Sommigen van hen zijn er slecht aan toe. Zij zijn overgebracht naar het AMC om aan te sterken en worden daarna teruggezet op het vliegtuig naar China.

De verdachte ontkent dat hij de groep bewust heeft meegesmokkeld. “Iemand moet ze door mijn eten hebben gemengd. Ik zou nooit zomaar Chinezen smokkelen, dat is tegen mijn principes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik op vakantie ga naar Afrika neem ik een paar van die mensen mee in zo’n bolletje. In mijn maag wordt hun toestand toch niet slechter en in Nederland wordt het alleen maar beter :))

Reageer
gravatar

Enkele minderjarigen nogwel! Hoe groot is de kans dat van dertig mensen méér dan één persoon jarig is op 28 februari, en hoe is zoiets te controleren? Het is toch heel dom om identiteitsgegevens met informatie over geboortedata mee te nemen als je gesmokkeld wordt?

Reageer
gravatar

Onder de gesmokkelde Chinezen bleek zich de populaire bandparodist Hu Lang te bevinden. In China de lachers op zijn hand gekregen met de carnavalskraker ‘André van Duin is een Nederlander’.

Reageer
gravatar

“Dertig beleidsmakers in maag mammoet aangetroffen.”
Dat zou ik een heel wat pakkender titel hebben gevonden. Ik bedoel maar, wat zijn nu 30 Chinezen? Niet meer dan 0,000002307692307692308% van de totale bevolking. En zo’n schijntje past makkelijk in een smokkelmaag.

Reageer
gravatar

Waar men spreekt over de kwestie van 30 Chinezen zijn er geen 30 Chinezen. Waar men spreekt over liefde is er geen liefde, waar men spreekt over loyaliteit is er geen loyaliteit. (zie mijn boekje de Tao Teh Tsjing)

Als het al in een Pool past, dan is het waarschijnlijk een tegenpool. Polen en tegenpolen hebben geen grootte, aangezien ze behoren tot de wereld der abstracties.

Dus Margootje: het kan en het kan niet.

gravatar

Heeft Rupert Murdoch al de rechten op de naaktscanners voor de komende 12 jaar gekocht?

Reageer
gravatar

Wil u me nu? Tja, dan vraag je d’r natuurlijk ook om.

Niettemin als je 30 chinezen slikt, dan ben je natuurlijk wel een mannetje.

Reageer
gravatar

Als ik op vakantie ga naar Afrika neem ik een paar van die mensen mee in zo’n bolletje. In mijn maag wordt hun toestand toch niet slechter en in Nederland wordt het alleen maar beter :)) En

gravatar

空间
结识新朋友,让世界发现你
百科
查询、贡献网络百科全书
贴吧
自由分享话题、参与讨论
知道
寻找答案、回答问题
音乐掌门人
找到并分享你钟爱的音乐
搜藏
随时随地的网络收藏夹
经验
实用生活指南
百度阅读
电子书世界,阅读更方便
百度身边
搜索、分享本地生活信息
百度旅游
让旅行更简单
百度新知
社会化问答网络平台

gravatar

Als u een netwerk zoekt mijnheer Dick, dan kunt u dat gewoon zeggen en volgens mij bent u abuis. Uw oproep hoort op een zogenoemde datingsite.

gravatar

Voor zover ik weet leven ze dan niet meer? En daar staat dat ze er ‘slecht aan toe zijn’ en ze ‘aan moeten sterken’ … Het lijkt me vrij onlogisch, maar dat zal aan mij liggen.

gravatar

Dit is dus weer geen nieuws in de zin dat DeSpeld iets onthult. Polen staan er om bekend hun magen te vullen met allerhande spul. Zo werd amper een maand geleden een Pool gearresteerd met ongeveer 57 Hamburgers in de maag en nog geen week eerder een andere Pool die inwendig 134 Frankfurters vervoerde. De Pool die onlangs 4 Amsterdammertjes had ingeslikt en rechtstandig overleed, haalde jammer genoeg het nieuws niet.

Reageer
gravatar

En wat is er gebeurd met de Pool die Arnhemse meisjes had ingeslikt? En dan nog het verhaal van de Pool en de boerejongens in zijn maag? (Men wist ook niet hoe/ van welke kant die in zijn maag terecht gekoemen waren).

gravatar

Dat is waar Van Bralhuysen. Er zijn ook zoveel incidenten met die Polen. Ik vergeet de meeste maar gewoon. Elke opsomming van wat dan ook is nimmer limitatief. Goed dat u hier nog eventjes op wijst. We kunnen in het geval van Polen niet voorzichtig genoeg zijn.

gravatar

@ Van Bralhuysen.

Correctie, uit ervaring weet ik dat Arnhemse meisjes zelf dol zijn op slikken. Daarom wil ik erg graag terug naar Arnhem.

gravatar

Die ronde dikkertjes uit Den Bosch gaan d’r ook wel in, maar dan moeten ze geen boter naar chocolade op hun hoofd hebben.