Heteroseksualiteit onder dakdekkers nog steeds taboe

'Heterodakdekkers missen fijne motoriek'

Ondanks diverse overheidscampagnes rust in de dakdekkerswereld nog steeds een taboe op heteroseksualiteit. Daar moet verandering in komen, vindt de stichting Straight Roof, die strijdt voor het slechten van het laatste homobolwerk in Nederland.

Gerrie Elsschot is een heteroseksuele dakdekker die vorig jaar uit de kast kwam. “Ik ken mijn collega’s al jaren en ik had gehoopt op begrip. In plaats daarvan kreeg ik te maken met grappen en pesterijen. Ze noemen me tietenprins of schaamlipruiter.” In zijn locker trof Elsschot met enige regelmaat de Playboy aan. “Maar ik heb niks met dat soort extravagant heterogedrag,” aldus de dakdekker.

Onder conservatieve dakdekkers heerst het idee dat heteroseksuele dakdekkers minder goed zouden zijn in hun vak. Ze zouden de fijne motoriek van hun homoseksuele collega’s missen en slordig werk afleveren. Ook zouden ze dakdekkers een slechte naam bezorgen door het fluiten naar passerende vrouwen.

Adriaan Wammels, woordvoerder van Straight Roof, reist door het land om vragen te beantwoorden en vooroordelen over heteroseksualiteit weg te nemen. Volgens hem komt de afwijzende houding naar heterodakdekkers voort uit angst en onwetendheid. “Je merkt dat ze afgaan op het beeld de media van heteroseksuelen schetsen. Maar er zijn ook hetero’s die alleen afwijken van homo’s doordat ze op vrouwen vallen.”

Tijdens de workshops van Straight Roof geven heterodakdekkers presentaties over hun leven en werk, om te laten zien dat zij niet onderdoen voor de traditionele ‘daknicht’. Wie nog twijfelt, kan een proefdakje dekken met een hetero. Pim Nanninga, homodekker uit Baarn: “Die hetero’s zijn ook maar zo geboren. Als zij ‘s avonds naar de Champions League willen kijken of hun vrouw willen uitwonen, is dat hun goed recht. Als ze de volgende ochtend de dakpannen maar netjes op hun plaats leggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hi, my name is Adrienne and I am the marketing manager at StarSEO Marketing. I was just looking at your Heteroseksualiteit onder dakdekkers nog steeds taboe | De Speld site and see that your website has the potential to become very popular. I just want to tell you, In case you didn’t already know… There is a website service which already has more than 16 million users, and most of the users are interested in topics like yours. By getting your website on this service you have a chance to get…

Reageer
gravatar

Hoi, Paulus , als jij de vorige berichten verwijderd, plaatsen we een link naar speld.nl op onze site die begint met dak en eindigd op keurmerk.nl

Reageer
gravatar

Ik vergat nog te vermelden dat homo’s een dekkende extra-korting krijgen ter grootte van het aankoopbedrag. Noodwendig geschiedt plaatsing van een bi-focale voorruit voor hetero-dakdekkers geheel op eigen risico, dit heeft met homo-preferentionele Polisvoorwaarden te maken.

Reageer
gravatar

Voor de ANWB-leden van dit dispuut kan Carglass nu -met tijdelijk voordeel- een voorruit leveren met ingeslepen sterkte, zodat ook de wat kortzichtigen onder ons, nu zonder vrees en/of bril achter het stuur kunnen stappen.

Reageer
gravatar

Beste NondeJUS,

Wij hebben zojuist NNMa overgenomen van de Nederlandse staat in het kader van de privatisering van rijksdiensten.

Overigens nog dit. Wie dacht u dat het schrale inkomen van de EU-commissarissen tot een alleszins aanvaardbaar niveau aanvult. Juist ja, dat is Apax and Bankers®, legal and authorised thieves©.

gravatar

Geachte APAX,
Helaas gaat dat trucje niet op. U heeft wellicht de (overigens zeer corrupte) NMA of wellicht zelfs de NNMA overgenomen. De NNMa is echter de enige onafhankelijk, niet om te kopen instantie. Door uw mislukte pogingen is er besloten om uw boete vervroegd te verdubbelen en uw bent bij deze gesommeerd om DIRECT 3 miljard en 612 miljoen euro te betalen. Dit geld wordt gebruikt om uw slachtoffers te compenseren. En naar Jan Kees de Jager loopt ook een procedure, maar aangezien hij zich tot op heden netjes houd aan de regels om lopende het onderzoek zich koest te houden is er nog geen boete aan hem opgelegd. De uitkomsten van dat onderzoek worden verwacht op 12 september aanstaande.

gravatar

Beste Non de Jus: veel sterkte in de strijd tegen deze virulent resistente bacteriestam die van het eigen blog is ontsnapt.
Misschien is het een idee om de hulp van de NAVO in te roepen vanwege vijandelijke overnames? En het Hof in Straatburg aan te schrijven vanwege geleden schade door misdaden tegen menselijk uithoudingsvermogen?

gravatar

Sint Paulus, wij zijn van mening, dat wij iemand die vreemde d*ngen suggereert met het woord “d*ng”, niet kunnen gebruiken bij het nette bedrijf Apax and Ass Bankers®.

Daarom hebben wij besloten u met kop en kont onze Apaxhemel® uit te fikkeren met achterlating van uw mijter, uw staf en uw flink gevulde zak. Wij leggen u voorts een boete op te hoogte van drie miljoen. U mag blij zijn dat wij u daarvoor een lening met slechts vijftien procent rente verstrekken. Elk jaar op vijf december te voldoen.

Reageer
gravatar

Denkt u eens aan mijn collega de Heilige Nicolaas, die niet voorzichtig genoeg het dak op kan om zijn ding te doen met zijn roetzwarte knechten.

(Apax and Ass Bankers® is a trademark of Apax and Ass Bankers®, authorised thieves.

Reageer
gravatar

Moet er bij het Centrum Dagopleiding Dakdekkers niet eens serieus worden nagedacht hoe men tot een meer homogene samenstelling van de studentenpopulatie kan komen? Uit De Speld-reacties blijkt er weliswaar begrip voor een voorzichtig heterogene samenstelling, maar het lijkt mij gewenst dat een aspirant dakdekker weet waar hij aan toe is, qua toekomstige beroepssfeer. Worden bijvoorbeeld metrosexuelen (denk aan types als David Bowie en David Beckman) tot de opleiding toegelaten? Maken a-sexuelen ook nog een kans op toelating of is deze categorie à priori kansloos? Ik breng slechts onder de aandacht dat er nog vele sexuele varianten bestaan naast hetero, homo en bi. Wat te denken van de categorie ‘pedo’ die nu nog hoofdzakelijk is aangewezen op werkterreinen als peuterspeelzalen, of de podo-sexuelen die zich graag ‘onder de voet’ laten lopen. Missschien kan het verzameld intellect in deze gelederen daar zijn licht eens over laten schijnen.

Reageer
gravatar

Vergeet de emo-mannen zoals M. Smeets niet die hun lustleven gesublimeerd hebben in de richting van een rijk gevoelsleven. In de dakdekkerswereld roept dit plaatsvervangende schaamte op die vervolgens wordt omgezet in ongerichte agressie en vormen van gelegenheidshooliganisme, psychogeen vaginisme en peno-criminaliteit.Geen wonder dat geen vrouw meer veilig over straat kan in gebieden met veel dakpannen en dakpangerelateerde economische activiteit.

gravatar

Pipo: voilà, een uitstekende analyse van de gevolgen van ontwijkings- en verdrukkingsmechanismen die een impact zullen hebben op het maatschappelijk verkeer onder en rond dakdekkende vernieuwingsprojecten en -buurten.

gravatar

Ja ja, “in gelijke gevallen gelijk behandeld.” Dat is alleen maar een sjieke formulering om via een achterdeurtje toch weer onderscheid te kunnen maken tussen pannen- en rietdekkers.
En de heren politici verschuilen zich natuurlijk weer achter regelgeving uit Brussel inzake de Dakpannerij.

Reageer
gravatar

Alle vooroordelen over de homosensuele medemens worden hier botweg botgevierd! Bah! Gelukkig zijn er Kamerbrede plannen om de grondwet aan te passen. Het voorstel is om Artikel één te veranderen in:

“Alle homo’s die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.”

Theun is een van de merknamen, die zijn opgekocht door Apax.
“Wij veranderen uw naam sneller dan uw ouders die aan u gaven.”

Reageer
gravatar

Als rechtgeaarde doe-het-zelver dek ik mijn eigen dak. Ik reken mij derhalve niet tot de homo’s, lesbo’s of hetero’s, Neen, ik durf met trots te zeggen: “Ik ben een hubo-seksueel!”.

Reageer
gravatar

Vraag mij af of het wel verstandig is om als net uit de beschermdende kast gekomenen homo- medemens het dak op te gaan, want laten wij wel wezen, geurbuideltjes, mottenballen en gestoffeerde kledinghangers passen qua afmeting en toepasbaarheid gewoon niet in de dakdekkergereedschapkist.

Reageer
gravatar

Heteromannen worden gediscrimineerd op de daken, dat weet iedereen. Maar niet door onze homosexuele medemens. Ooit een homo een dak zien dekken? Daken kunnen niet bukken. Nee, we hebben hier te maken met discriminatie door bi-tumen-sexuelen. Ze stoppen meestal op hun hoog(s)tepunt.

Reageer
gravatar

Hoe zit het met de putjesscheppers? En mensen die ondergronds werken. Die hebben toch ook vroetende behoeftes?! En schijtsrechters, wat mogen die dan nog wel en niet…

Reageer
gravatar

Ach, mij maakt het niet zo uit wie mij dekt: homo-, hetero-, bi- of a-sexueel is mij om het even. Zolang ik maar goed geïsoleerd ben !

Reageer
gravatar

We hebben het geprobeerd met een zekere Laurent maar het beviel niet echt. Jan, Piet en Klaas dachten echt met je mee over nokstijlen, slepende kapellen en witte versus crème dakgootafwerkingen. Merlotje erbij, kaaje en voor je het wist zaten we tot diep in de nacht te argumenteren over nieuwe trends in dakpandesign Toen ik met Laurent de voordelen van de Engelse stijl boven de Franse probeerde te bespreken zei hij: “Ach, als het de regen maar buiten houdt.” Verder een goede jongen, maar totaal ongeschikt voor dakdekken.

Reageer
gravatar

Meneer Theun bedankt voor deze uitleg. Ik heb na de vakantie een spreekbeurt en dan wil ik het over de Holibi hebben. Dat u dat allemaal weet en dat u het ook nog zo duidelijk op kunt schrijven. Dat leer ik nooit. Eén dingetje, of liever gezegd ding is mij niet helemaal duidelijk. Dieren met zogende mamma, bedoelt u dan de moeder in haar geheel of alleen de borsten. Ik denk eigenlijk het eerste, anders had er denk ik mammae moeten staan. Wilt u dat nog even zeggen? Dankuwel.

gravatar

Holebi znw, lidw: de, mv: ‘s

De Holibi (Homo sexualis anomalus) is een talrijke primaat die leefde in het Pleistoceen en in de rest van de wereld.

De mannelijke exemplaren zijn gemiddeld 1,80 meter hoog als ze op hun achterpoten staan, maar kunnen 2,18 meter worden, Ze wegen op volwassen leeftijd gemiddeld 75 kilo. De vrouwtjes zijn gemiddeld 10 cm kleiner en wegen minder, maar worden meestal ouder dan de mannetjes.

De Holebi kwam in het wild voor van het noorden van Engeland tot in Zuid-Amerika. In het grootste deel van de wereld lijkt de Holebi door intensieve jacht zeldzaam geworden. In Noord-Afrika, grote delen van Amerika en Oost-Azië wordt de Holebi daarom in gevangenschap gehouden. Het is evenwel sinds eind vorige eeuw een beschermde soort in West-Europa, Oost-Azië, Zuid-Afrika, Australië en Canada.
Fokprogramma’s zijn tot heden alleen gelukt met de bi’s.

Rijk: Animalia (Dieren)
Stam: Primates (Prima dieren)
Klasse: Mammalia (Dieren met zogende mamma)
Orde: Omnivora (Alleseters, ook spruitjes)
Familie: Homo (Mensachtigen)
Geslacht: Meestal niet
Onderverdeling: Homofiel, Lesbisch en Biseksueel

Theun is een beschermd merk van Apax & Partners.
Wij naaien u voordat u uw naam heeft gespeld.

Reageer
gravatar

Duitslands 18e-eeuwse schutspatroon der vrije dakdekkers: Johann Nepomuk Alfredo Remus Freiherr von Bumszen-Gladacker zu Lippe-Blisterfeld (Lübeck 1701-1778 Dachstein) was -naast fervent hetero- ook overtuigd Vrijdakdekker. Van zijn hand is de onsterfelijke ‘hetero’ beginselverklaring:

“Mein Vater ist Dachdecker,
und ein Dackdecker bin ich,
Mein Vater deckt die Dächer,
aber die Weiber, die deck’ ich”

Als er óóit een hetero-statement voor en door dakdekkers is gemaakt, dan dit wel. Hetero-dakdekkers aller Landen, verenigt U in de strijd om gelijkwaardigheid tussen Hé’s, Ho’s en Bi’s.

Reageer
gravatar

‘Heterodakdekkers missen fijne motoriek.’ Dat is nou waar ik zo op tegen ben: benzine bladblazers, zelfrijdende maaimachines, elektrische snoeischaren… Welke ambachtsman werkt nog ouderwets met de hand?

Reageer
gravatar

Geachte A. Stalpaert,

Wij hebben de Vereniging Tegen Taalverkrachting samengevoegd met de Vereniging Voor Krachttermen en de Klub Van Kultuurbarbaren vanwege de onderlinge synergie en natuurlijk de noodzakelijke bezuiniging omwille van winstmaximalisatie. VTK (uitspraak Vie Tie Kee) leek ons een doeltreffende werknaam.

p.s.
Als u een goedlopende en winstgevende stal heeft, willen wij u graag overnemen vanwege de noodzakelijke reorganisatie.

Apax en VTK zijn merknamen, dus blijf er af!

Reageer
gravatar

Apax, gladde bedrieger! VTK (uitspraak Vie Tie Kee)! Je wringt je hier binnen onder het mom van taalpuritein maar nu wordt het duidelijk: je wilt ons verkopen aan de Engelstaligen! Vuile oplichter!

En Kees-Jan: iemand die opeens een Engelse zin gebruikt om iets duidelijk te maken laat overtuigend zien, dat hij geen flauw benul heeft waar het eigenlijk om gaat.

gravatar

Ik gooi er zolang wel een zeiltje over totdat het is overgewaaid. En daarna graszoden erop. Of krijg ik dan weer gelazer met seksuele tuinlieden?

Akke begrijpt die vereniging VTK niet: het moet dan toch VTT zijn? Of is het weer design?

Reageer
gravatar

Ik ben blij dat het bespreekbaar wordt gemaakt. Als je kamt met heteroseksuele gevoelens is het fijn om het te kunnen laten zien, in plaats van in je vrije tijd op zoek te gaan naar andere heteroseksuele in de dakbedekking. Ik durf na afloop niet eens een biertje te bestellen! Een cocktail of een Jillz dan maar… ik hou niet eens van Jillz!!

Reageer
gravatar

Waar is de VTK als je die nodig hebt? Kampen met graag, niet kammen met… Hoewel dat kammen bij homodakdekkers misschien ook wel in de smaak zou vallen…

gravatar

1 eiige tweelingen zijn ALTIJD homo, kunnen ze niets qaan doen, sommige verbergen hun motoriek door zwaar te voetballen,soms als trainer en dan afgeven tegen de echte vakmensen, de homoos.
Ze zijn meer dan latent homo en komen pas op latere leeftijd uit de kast.

Reageer
gravatar

heel erg flauw! heel heel heel erg flauw. Iets waar pa en ma tokkie om zouden lachen hahahahah owowow wat grappig .. not. Maar ja dat krijg je ook he.. met de mensen die hierachter zitten. Intellectuele noobs van de allerhoogste klasse. . . om het zo maar uit te drukken.

Reageer
gravatar

Lieve Hans, U heeft zojuist een serieuze reactie geplaatst op deze website. Om u voor erger te behouden raad ik u dringend aan om de volgende site te lezen. http://www.speld.nl/disclaimer/ Mocht u in de toekomst wederom dergelijke neigingen krijgen is mijn professionele advies om de tekst herhalend te blijven lezen totdat uw aandrang hiertoe is weggezakt.

gravatar

VERENIGING TEGEN TAALVERKRACHTING (VTK) :

weer fout, de Hell Bengel is internationaal georiënteerd. Dan MOET seks met een X.

VTK zijn oplichters en financiele uitzuigers.

gravatar

Als u een parodie wil maken op Hell’s Angels, moet u dat goed doen, dus met een apostrof tussen “Hell” en “s”.
Nogmaals, zijn “hetrosexuelen” homo, hetero of bi?

VTK is een gedeponeerd handelsmerk van Apax, bedrijven in- en uitverkoop. Namaak verboden.

gravatar

Als u een parodie wil maken op Hell’s Angels, moet u dat goed doen, dus met een apostrof tussen “Hell” en “s”.
Nogmaals, zijn “hetrosexuelen” homo, hetero of bi?

VTK is een gedeponeerd handelsmerk van Apax, bedrijven in- en uitverkoop. Namaak verboden.

gravatar

VERENIGING TEGEN TAALVERKRACHTING (VTK):

“Nogmaals, zijn “hetrosexuelen” homo, hetero of bi?”…Gij zijt nogal conservatief in uw opvattingen VTK.

Zeg het eens langzaam: hetrosexuelen.. dan bemerkt gij het verschil tussen spreek en schrijftaal: dat is levende taal, gij denker uit vervlogen eeuwen.

Wat betreft homo, dat slaat op de dakdekker, het onderwerp van dit schrijven, een zogenaamde homo-faber. Die maakt dus daken. Hetro begrijpt u intussen misschien al. Wat betreft bi, slaat dit op de tweeheid in eenheid. Zoals de duade (of dyade) uit de monade ontstaat. Dat komt in elke mythologie tot uiting in de schepping van man en vrouw uit een oorspronkelijke volmaakte eenheid ( de monade ) Dat geschiedt door emanatie.

VTK is geen gedeponeerd handelsmerk van Apox, bedrijven oplichting.

gravatar

Ik wil de VTK bijvallen. Wie “hetero” fonetisch wil schrijven, schrijve “heetro” met dubbel “e”.

Theun, Het Ro en VTK zijn merknamen van Apax: “Wij de winst, u het verlies.”

gravatar

Ik wil wel een belangrijk signaal afgeven:

dankzij de belangenloze inzet van ontelbare hetroseksuelen mannen en vrouwen en een goede samenwerking tussen hen beiden, bestaat de mensheid.

Als het aan de homo’s zou worden overgelaten dan was de mensheid al millioenen jaren geleden uitgestorven!
parasieten!

Reageer
gravatar

De nominatie voor de Verroeste Kroontjespen is vandaag toegekend aan Heterosexueel, die niet weet dat zijn naam niet met een x behoort te worden geschreven, voor “millioenen”. Dat samengetelde woord dient met een liggend streepje te worden geschreven, dus als “milli-oenen”.

VTK is een gedeponeerd handelsmerk van Apax, bedrijven in- en uitverkoop. Namaak verboden.

gravatar

De VERENIGING TEGEN TAALVERKRACHTING (VTK) zou eens beter moeten lezen (als ze dat kunnen). Ik citeer uit het bovenstaande bericht: “ontelbare hetroseksuelen” waar dus duidelijk seks staat en niet sex. Wat betreft mijn naam, die was al reeds bepaald nog voor de ondeugdelijke verandering van de taal waarin sex in seks werd veranderd. Dit geeft ook aan de uitzonderingspositie die men in dit land wil nastreven. Een soort calvinistische angst voor echte internationale SEX. Waarschijnlijk ingegeven door het waanzinnige idee, dat jongeren niet meer weten dat een google-zoekopdracht (met het liggende streepje op de juiste plaats) met sex meer hits scoort dan met seks.

Wat betreft uw milli-oenen is duidelijk te zien dat u een gebrek aan beta-opleiding heeft. milli is het voorvoegsel dat een duizenste van de eenheid aangeeft. Juist bij oenen wil men een hyperbool gebruiken zoals Mega-oenen. Miili-oenen slaat als een tang op een varken.

Hetrosexueel, redder der mensheid.

gravatar

Tja de mensheid. Ik vind dat zwaar overdreven om die mensheid zo op te hemelen.De destructieve aard van de mensheid legt pijnlijk bloot dat de homoseksuelen (na durex) de belangrijkste bijdrage leveren aan deze aardbol door zorg te dragen dat de destructieve mensheid in ieder geval ietwat in toom wordt gehouden.

gravatar

Met millioenen aaneengeschreven krijgt u klinkerbotsing of bedoelt u miljoenen? Dan is de nominatie des te meer terecht.
Wat ik u nog wilde vragen: Zijn “hetrosexuelen” homo, hetero of bi?

VTK is een gedeponeerd handelsmerk van Apax, bedrijven in- en uitverkoop. Namaak verboden.

gravatar

Ik vind dat liggende streepje echt iets voor mietjes. Een echte vent gebruikt een trema!
En in het woord millioenen is er amper risico op een foute uitspraak, want een tweeklank io of een drieklank ioe kennen we niet. En anders zouden we toch milliöenen schrijven?

gravatar

Ik schreeuw al jaren van alle daken, dat ook lesbo’s wat mij betreft het dak op kunnen.

Theun is een gedeponeerd handelsmerk van Apax, bedrijven in- en uitverkoop. Namaak verboden.

Reageer
gravatar

En dat is dan alleen nog maar de dakdekkerij. Er is nog heel veel werk te doen, voordat de heterofobie uit de Nederlandse samenleving is verdwenen. Als zendingsterreinen noem ik bv. de burelen van RTL Boulevard, de volgers van het Koningshuis, de sectoren toneel en dans en – niet te vergeten – de homobelangenorganisaties.

Reageer
gravatar

Laat ze de kartelvorming tussen dakdekkers en de schoorsteenvegers-branch eens onderzoeken! Juist hierdoor komen vele onschuldige dakdekkers ongewenst in aanraking met schoorsteenpijpen.

Reageer
gravatar

Dit kan en mag niet waar zijn. Ik ben al jaren dakdekker en overtuigd hetero. Een groot deel van mijn cliëntèle kan zowel het eerste als het tweede volmondig beamen. Het kàn niet waar zijn, het is verzonnen.

Reageer
gravatar

Meneer William van het dakbedrijf “De Roze Dakpan”. Met mijn fijne motoriek is werkelijk niets mis. Ook dat kunt u verifiëren bij mijn cliëntèle. Sterker, de door u bedoelde motoriek is inmiddels wereldberoemd. Van de uwe kan ik dat, uit aanschouwlijke ondervinding, helaas niet zeggen.

gravatar

Er word beweerd dat dakdekkers het laatste homobolwerk zijn, maar bij de dakkapellen kunnen ze er ook wat van.
Komt nog bij, dat ze van toeten noch blazen weten, dus we zouden graag ook wat hetero’s in de kapellen hebben.
Vooral de drumsectie kan nog wel wat nieuwe hetero aanwas gebruiken.

Reageer
gravatar

Mededeling:

02 augustus 2012 – Cursus Rietdekken voor hetero’s.

De cursus Rietdekken voor hetero’s kan vanavond niet doorgaan. Riet is ziek.

Reageer
gravatar

Oh ja? Ik had gehoord dat Riet panne had.

gravatar

Sommige hetero’s heten alleen maar hetero omdat ze zwart zijn.

Reageer
gravatar

Ik heb het wel eens geprobeerd met een andere primaat, de Pan Troglodytes, maar die gooide alle pannen van het dak. Geef mij toch maar een Homo Sapiens Sapiens, desnoods een Europese Homo Sapiens Neanderthalensis. Die kan wat mij betreft het dak op.

gravatar

U bedoelt dat in de tekst staat:
“… op het beeld de media …”
en dat bedoeld wordt:
“… op het beeld dat de media …”?
Ik ben het volkomen met u eens.

gravatar

ik wordt ook gepest. Ik mag het woord dakkeurmerk niet plaatsen op internet,op staffe van een rechtzaak, maar ik mag het tot 28 novenber 2012 nog wel.
dakkeurmerk dakkeurmerk dakkeurmerk

wie helpt mij met het plaatsen van dakkeurmerk op welke weblog dan ook.

gravatar

ik ben gewoon dakdekker, en mij maakt het niet uit of mijn collega hetero is, als hij zat is blijft hij altijd bij mij slapen. De volgende morgen zegt hij: niets zeggen op het werk.
Dan zeg ik , hoe bedoel je , is er wat gebeurt dan? Dit gaat al 3 weken goed ( een keer per week ) Ik hoop niet dat zijn vriendin Susan dit leest. twitter @dakmerk

gravatar

Graag het bericht met de woorden “dak keurmerk” verwijderen.
in ruil voor een link op de site die begint met dak en eindigt op keurmerk .nl .
Dit ivm een aangetekende brief van D…erk