Rutte: ‘VVD-clichés zijn gewoon campagneretoriek’

Premier houdt zich afzijdig tot de campagne begint

Premier Mark Rutte houdt zich voorlopig afzijdig van de campagneretoriek van de VVD. “Laat Stef Blok zijn riedeltje afsteken, ik ga daar verder niet op in. Ik ben bezig met mijn taken als demissionair premier,” zei Rutte gisteren op de persconferentie.

De premier zegt dat hij pas de laatste weken voor de verkiezingen campagne gaat voeren. ‘Tot die tijd laat ik me niet in met de platitudes van de partij. Ik loop niet weg van mijn verantwoordelijkheid.’

Rutte: “Snoeien om te groeien, snijden in eigen vlees, de overheidsfinanciën op orde brengen, de rekening niet doorschuiven, niet meer uitgeven dan er binnenkomt, moeilijke keuzes maken, niet weglopen voor verantwoordelijkheid, de staatsschuld niet verder laten oplopen, ruimte geven aan de vrije sector, de drie procentnorm aanhouden en Nederland sterker maken. Het is allemaal holle campagneretoriek, maar laat ze vooral hun gang gaan. Het is niet aan mij om daar telkens op te reageren.”

VVD-factievoorzitter Stef Blok is niet onder de indruk van de houding van Rutte: “Laat hem maar roepen dat het holle campagneretoriek is, wij maken heldere keuzes en lopen niet weg voor verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat we de overheidsfinanciën weer op orde krijgen.”

De demissionair premier weigert zich ook wat betreft Europees beleid iets aan te trekken van de holle frases vanuit zijn fractie: “De VVD wil begrotingsdiscipline afdwingen voor Europa, maar Europa mag zich niet bemoeien met de Nederlandse begroting. Eind augustus ga ik de kiezer haarfijn uitleggen hoe dat zit,” aldus Rutte.

De premier concludeert: “Nederland is een mooi land en daar blijf ik voor knokken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

MAK JE MAG HET GAAN DOEN MAAR WEL SAMEN MET DE PVV EN NIET ANDERS ANDERS REDEN WE HET NIET EN ER GAAT VEEL VERANDEREN DUS DAN WEET JE ALS JE EEN BERICHT GAAT TOT JE LATEN KOMEN DAT IK HET WEL MEEN WAT IK NU ZEG ALS JE EEN ZAKEN MAN WAS GEWEEST DAN HAT JE DAT GEDAAN WAT ERIK WIEGEL DE ZOON VAN HANS MIJ ZIJ HIJ ZIJ

DAT ALS JE DE VVD EN DE PVV GEWOON LAT DOOR BESTAAN ALS EEN ONAFHAKELIJKE SAMEN WERKING TUSEN DE HANDELS MENSEN KINDEREN DAT JE DAN GEWOON DAT HEB WAT VOOR ALLE LIBRIALISTEN VAN EEN EERSTE LEEFENS BELANG IS EN DAT IS DAT WE ONZE MIDEN STAND NIET LAATEN KAPOT MAKEN VOOR EEN APPEL EN EEN EI EN HIJ ZIJ NEEM NOU DE MELK UNI DAT IS DE UNI VOOR DE MELK MAAR WAT DOEN ZE DAAR ZE DOEN N IETS AAN DE PRIJSEN VOOR DIE DIE HET WEER UITGEVEN AAN DE MIDESTAND

DUS ALS ZE NOU GEWOONB DAT DOENW WAT HEET DAT WAT GOED VOOR MEDELANDEN IS DAN DOEN ZE DAT WAT HEET GEWOON DE BOER + EN DAN MET GROENTEN UIT DE REGIO MAAR DAN WEL GEWOON ONBDER DE FLAG VAN DE MELK UNI KOEIEN EN DAN DOET UNiLEVEr GEWOON DAT WAT ZIJ KUNNEN EN DAT IS GEWOON EERST VOOR DE BINNEN LANDSE MAKRT GAAN PRODUCEREN WANT ZIJ HIJ JE KRIJT ER TOG NIX VOOR OP DE BUITENLANDSE MARKJT WANT HET WORD NET ALS EEN BLIK RED BIENS GEWOON EERST DOOR DE EUROPA POORT HEEN GEHAALD ZO DAT WE DE SUBSIDIE POT VAN ONS ZELF DUS LEEG ETEN MOETEN ANDERS GAAN ONZE BOEREN DOOD DUS DAN IS HET TOCH VEEL HANDIGER OM DAT NIET MAAR WEL ZO TE DOEN DAT WE HEM GEWOON DAT DOEN LATENW WAT HEET DAT WAT JE NIET HOEF TE DOEN VERVOEREN IS DUS WINST

EN HIJ ZIJ ALS JE DUS GEWOON DE GROETEN DAN UIT DE REGIO KRIJGT GEWOON ZO ALS ZE VAN HET LAND KOMEN DAN HEBBEN DE STUDENTEN ER OOK NOG EEN OCHTEN BAANTE BIIJ WANT ZE GAAN GEWOON NAAR DE GROTE STEDEN EN DAN WEL ALS BOER + SUPERMATEN DUS MET GROENTEN UIT ONZE EIGEN MOES TUIN MAAR WEL ZO DAT DE BOER GEWOON DUS WEL EVEN 12 MAAL ZO VEEL OVER HOU ALS DAT HIJ DEED MET EEN BLIK OF RED BEENS EBN DAN WEET JE OOK NOG WAT HIJ GAAT DOEN HIJ GAAT NAAR DE MIDESTAND EN ZECHT WAT WIL JE VOOR EEN NEUWE JURK AGNETA VAN ABBA IS DAN TOG DAT WAT HEET HET MOOIE VAN ONS WAT WE ZEGGEN DAT KKMT ALTIJD UIT ZWEDEN MAAR ZE IS DUS NIEMAND MEER ZINS EEN HOLANDER DUS GEWOON DACHT DAT KAN WEL GEWOON DOOR MIJ WORDEN BESPIONEERD EN DAN ZEG IK LAAT DAT NOU MAAR VOER AAN ONZE KPN OOM TAB WANT DAT KUNEN WE ALS DE BESTE EN DAAR HEBBEN ZE IN FRIESLAND WEL EEN STEL DIE ZEGGEN WIJ BEGRIJPEN BEST DAT ALS HET MET WATY DIALEKT IS WAT WE MOETEN DOEN HOREN EN DAN ZEGT MEN EN DAN DRUKEN WE OP EEN KNOP OP ONZE HET ZETJE EN BEAKWEN ZO DAT DAAR WAAR VAN MEN ZEG IS HET WER ELF STEDE TOCH OF KOMT ONZE REIN ZIE DAAR RIST MAAR GEWOON WEER ONZE MEIJSE DOEN ALTEN ZIEN HOE HARD JE KUJN SCHAASEN ALS JE MAAR WAT KRIJGT WAT JE WILT EN DAT GEBERUDE DUS NOG IN DE TIJD VAN RIJNIER PAPING MAAR OOK NG IN DE TIJD DAT MEN ZIJ DAT IS DAN WEL GENOEG DUS DAN KAN MEN WEL BEGRIJPEN DAT ER EEN MEENEER IS DIE DAT HEEFT WETEN TE OVERTREFEN EN DIE WERKTE VOOR DE PROFINSIE FRIESLAND EN ZIJN NAAM WAS GEWOON JNOHANES HOUDSMA EN DAAR ZOU DE PERS NOU EENS EVEN MOETEN DOEN OP DUIKEN WANT DAN TREK JE ZO HET HELE PEDO NETWERKL DAT ZELFS TOT OVER ZIE GAAT GEWOON DOOR EN DAN WEET JE OOK AL WEER WAAROM ONZE BONEFASIESES IS GEWOON TOT ONZE PEDO OORD DOEN WRODEN MET ONZE VOLMAAN ONTMAGDIGEN DAAR BIJ HET BRIGJE NOU IK WEET ZEKER DAT ONZE EGBERT KRUISEN NOG WEL WEET WAT HIJ NIET HAD MOETEN DOEN LATEN IN HET DOCHTERTJE VAN ONZE DIE DAAR TOEN HAAR DIENSTEN AAN DEED MOETEN LATEN WEL GEBVALEN ANMDERS WAS HET GEWOON GEEN BAAN MEER DUS DAT DEED ZE DAN MAAAR ZE WAS OOL ZELF MET DIE SLAG GROOT GEBRACHT EN DAN BEN JE DUS WEL DE MANUFREND VOOR DIE DIE DAT DAN WILLEN DUS ZE HEBBEN DAN MENSEN NODIG DIE WEL EEN SWAKTE HEBBEN END AT IS BIJ ONZE EGBERT KLRUISEN GEWOON DAT WAT HEET ALS HET MAAR ONDER DE 16 IS DAN IS MIJ HET WEL PLESAND GENOEG DUS EGBERT OOK DAAR VOOR HEB IK JE OP MIJN KERF STOK GENOPTEERD EN DAN NOG WAT HOE IS HET MOGELIJK DAT JE DAN GEWOON HET NEUWS BLAD VAN HET NOORDEN KANTOOR DAAR NA PAS KAN KOPEN WANT JE BENT TOG OOK NOG LID VAN DE SINODE DAAR IN EPE OF WAS JE JE VROEGERE PEDO ROETE AL WEER VERGETEN DUS ALS JE JE MONDJE OOK EENS OPEN DOET OVER HET GEBIED WAAR IK JE ALS OVERAL OPZCIJTER ZIE DAN WEET JE DAT IK HET TOCH NOG GOED VOOR HEB MET IEMAND DIE EGENLIIJK IN HET GEVANG TUIS HOOR DUS HAAL IK JE GEWOON TOCH NOG UIT HET GEVANG ZAL IK MAAR ZEGGEN EN PETER JIJ GAAT HET WOORDVOERDERS VEHAAL DOEN BIJ DE POLITIE EN NIET ANDERS MEER ANDERS GA JIJ MAAR EVEN MET DE MOEDER VAN JORHAN ONDER 4 OGEN UIT LEGEN HOE JE ONZE DASILVA HEB DOEN ALTEN ZIEN WAAROM JE WEL NAAR DE STEEDS KON KOMEN MAAR DAAR HEEFT JE DOCHTER NU OOK GEEN NATE DROMEN MEER VAN DUS OF JE DOET WAT IK ZEG END AT ZIE IK WEL OP SPELDJE OF JE DOET GEWOON NIETS MEER EN IK BRENG ALEES NAAR BUTEN WAT IK DAN NOG WEL MEER VAN JOU WEET EN ER STAAT AL WEL WAT IN SPELDE ONDER EEN CDA MENEER OF ZO DAN WEET U DAT WE DUS GEWOON DAT GAAN DOENW WAT HEED DE DAVIDS WACHT DOEN INSTALEREN ZO DAT WE NOG EEN KANNS HEBBEN BIJ DIE DIE ONSE ZIEKEN FONS HEBEN DOEN OP SOEPERENM EN DAT GELD IS ER NOG DUS ZEG IK GEWOON NATIOALAE MEDELANDEN EN DAN GEWOON PGB DRIE LANDEN PUNT .eU EN DAN GEWOON MET DE GENERALi DIE DAN WEL GEWOON DAT DOET WATY HEET WALONIE EN DAN DOEN WIJ DE WAALEN WEL OF WAS HET ANDERS OM MAAR GOED DE ALIANS KAN DAN GEWOON OOK OP DAT DRIE LANDEN PUNT WORDEN IN GEDRAGEN EN DAN DOEN WE GEWOON HET MEER WEERD STEUR SYSTEEM VAN DE GEMANWEN EN DAN ZIJN WE DUS GEWOON BTW VIJ GESTELKD VOOR DE ZIEKEN FONS PGB VAN ONZE GROSTE DER AARDE DIE HET WEL SAMEN KUNEN DOEN WAT NEDERLAND NIET MEERE KAN MET ZIJN TE KLIJNE POLDER GEDACHTE DUS DAT IS DAN OOK GEWOON DAT WAT HEET DAT U DUS GEWOON DAT GAAT HOREN WAT WE GAAN DOEN ANDERS HEBBEN WE STRAKS HIER IN EMMEN AL WEER GEEN SCHEEPER ZIEKEN HUIS MEER DUS DAN ZEG IK

HANS WIEGEL ER IS HIER NOG EEN FUNKTIE VERKAND VAN BURGERMEESTER Dan doet u dat met frieland eerst doen samen smeltenj en dan groningen en dan pas overjsel tot aan de gelders varlij en dan zeggen we dat hewet gewoon HOLLAND NOORD en niet anders om dus dan weet u dat HOLLAND NOORD ER BINEN EEN JAAR KAN ZIJIN WANT DE PLANEN HEB IK AL IN XPS FORM NAAR MIJ TOE WETEN TE HALEN VOOR DAT DE DAG WAS DAT HIJ ZIJ DAT WE DAT GINGEN DOEN DUS DAN PAS IK DAT WEL GAANDE WEG BIJ EN DAN KAN GEWOON BIJL NAAR HUIS EN ZIJN SULLENTJES PAKEN WANT WETERLIJK GEZIEN

IS ONDE EX NIET WERKELIJK ZIJNDE OOIT BURGERMEESTER GEWEEEST WANT HIJ IS DAN WEL VAN SPEEL STAND ORANJE DE LOCO BURGERMEESTER GEWEEST MAAR DAAR STAAT WEL IN DE WET

DAT MEN DUS NAAR ZIJN AMSTERMAIJN EN NU WEET IK WELD AT UN DAT TIJDEN U AMSTERMIJN HEB KUNNEN DOEN MAAR DAT WIL NIET ZEGGEN DAT DAT RECHT GELDIG IS DUS GEWOON U SPULLEN GAAN PAKEN EN NIET MEER DAN DAT U DRAGEN KAN EN DAN KAN LEER MET HEM OOK NOG WEL RUILEN EN DAN ZIEN WE LEER IN EMMERMER ZIJN STAGE ALS BURGER GAAN MAKEBN EN HIJ MNET ALLES WAT HIJ HEEFT OP DE KINDEREN NAAR WAT DAT ZOU ZIJN GEMEEN DUS OOK MAAR MEE NAAR EEN ARBEIDERS HUISE VOOR EEN JAAR GEWOON ALLES ZELF GAAN REGELN EN DIE GENE DIE HEM WEL HELPT MAAR EXTRA HELPT GAAT GEWOON DAAR NAAR DAT DOEN WAT HIJ VOOR EEN JAAR MAAR U DAN VOOR 3 JAAR MAG GAAN DOEN DAN WIL IK WEL EENS KIJKEN OF U OVER 12 MAANDEN DUS ZEG MAAR Q1 JANUWARIE 2014 HIER DE MAN BENT DIE NU BNEGRIJPT DAT U ME DUS NIET MET VER OVER DE TIJD ZIJNDE SLAATJES IN HET RANS OEN PAKET MET ZONDER OOIT VLEES DUS HOE ZIT DAT DAN MET DIE GROTE VRIES INSTAKLATIE BIJ VAN DER ZEE EN WAT IS ER MET DAT WAT HEET DAT U DAT MET DEBIE WEL KAN DOEN MAAR MET U EIGEN VROUW DUS NU NIET MEER EN DAT IS DE LAKENS UIT DELEN DUS ZIJI BLIJVEN WAAR ZE WONEN EN U GAAT GEWOON ALS HELEMAAL NIEMAND MEER HET VAK ALS BURGEMEESTER LEER

EN HANS IK HEB WEL HIER EN DAAR WAT HARDE WORDEN GHESCHEVEN MAAR IK WEET ZEKER DAT DAT NIET HELEMAAL WAAR IS WAT IK DAN WEL EENS ZEG MAAR IK WEET ZEKER DAT HET IN HET HART VAN MARIANE IS ALS IK ZEG DAT ZE JULIE DRIE ZO ZEER GELEIFT HEEFT DAT ZE JOJULIE NIET WOU MISSSEN DUS IK BEN HET DE BESTEE SLIJTER VAN HET NOODEN GEWOON SCHULDIG MAAR JOOST IS DE JUISTE EN DAN KAN DE REST OOK GEWOON ZONDER JOU ZOON DAT DOEN LATEN EXTRA HEREN EN IK HOU ALTIJD WEL EEN OOGJE IN HET ZEIL DUS DAN WEET JE DAT JE ZOON DAT IS WAT IK ZEG EEN ENTEREPONEUR EN NIET ANDERS DAN DAT EN WEL EEN MET EEN VERSAND VAN 12 EN DAN WEL GEWOON MET ZIJN ALLE DAT DOEN WAT IK NIET ZOU DOEN LATEN EN DAT IS GEWOON EVEN ZELF NAAR HENK DE BLECKER GAAN EN DAN OOK MET HEM EVEN BIJ UNiLEVER GAAN VRAGEN WAT IK DAN WEL VOOR JOU DAAR HEB GESCEVEN EN JE KRIJGT GEWOON HEWT HELE DOKUMNET EN WE DOEN DE KVK NAAR ZWOLLE EN DAN WEL LINIJA DIREKTA EN DAN GEWOON WEL MET EEN GELDIG LEGITIMATIE BEWIJS EN MET FOPTO VAN DIE DIE HET DAN AAN HET EID VOOR HET ZEGGEN HEEFT NAAR WEL VOOR AAN ZO DAT IK WEET WIE WIE IS EN DAN KAN IK DAT WEL VAN DIT OF EEN DUIST IP KAN DOEN LATEN TOT MIJ NEMEN EN SATUUR DAT WAT NODIG IS OM ONZE OUDE HOLLANSE LAND SCHAP TE DOEN BEWAREN VOOR DIE VAN VINSEND VAN GOCH HOUDEN ZO ALS IK VAN DE KOEIEN VAN MEL UNI KOEREN HOU DUS DAT GAAT GEWOON DAN LANS UNiLEVER VOOR BIJ NAAR SANMEB STERJK DUS ALS JE HET ZEER DOET DAN WEET JE WAT MIJ OOI HEEL VEEL VERDRIET HEEFT GEKOST EN DAN WEET JE OOK DAT WAT IK WEERT DAT IK DAN WEL KAN VERGETEN MAAR IK VOND HET HET MINS EERVOLE OPTREDEWN DAN OOK EN ONZE MAAIESTEID KAN GEWOON WEER NAAR DE TROON RODE IK DOE HAAR ER WEL UIT LATEN HALEN DAN KAN ZE GEWOON WEER NET ALS VAN OUD HAAR NOG EEN KEER TERUG LAEN KEREN WAAR ZE ZIJ MAG IK HET NOG EEN KEER OVER PROBEREN nee MAAR WEL WERKELIJK DAT WAT ER VOOR U OP VERSCHIET LIHCT EN DAT IS DEZE TCOH PRECARE BOODSCHAP GEWOON NOG HARDER DAN DAT IK U HEB PROBEREN OVER TE BRENGEN ANDERS ZIJN ER GEEN KONINGS GEZINDE MEER DIE ZEGGEN KAN DAT NOU MAAR ZO DAT ZE GEWOON MET HAAR FAMILIE NU GOED IS VOOOR 9 MILJARD EURO EN DAN TOCH NIG IN DE VOEDER TROG VAN ONZE ONDER DAAANEN MOET ZIEN MEE TE ETEN IS ZE DAN AAN DE BELDE STAAF KOMNEN TE HANGEN OF WAT IS ER AAN DE HAND DUS DAT WAT ZE HAD IS VAN DE WERLED BANK ALTIJD AL ZO GEWEEST END AT WAT BRENIKMIJEIER DACHT TE HEBBEN IS ONS ONDERPAND VOOOR WAT HEET DE IMOBIELEN MAKRT DIE WE GAAN TRANSFORMEREN EN WEL NAAR WAT HEET HOEVEEL Co2 BELASTING BRENG DIT MET ZICH MEE OM DAT DAAR TE LATEN ZIJN ZO ALS HET NU IS EN DAN WEL GEWOON DAT EEN MAN UUR GELIJK STAAT AAN 50 Co2 EN EEN MASNINE UUUR STAAT AAN 100 Co2 EN DAN KOST EEN STUK U BALK VAN 1 METER5 DUS GEWOON 5000 Co2 DUSM DAN WEET JE DAT BP NIET VOOR NIETS UIT HET BEELT GAAAT VERDWIJEN DUS DAT DOEN WIJ DAN WEL GEWOON SAMEN MET ONZE SHELL GENAAMD GRAS PROM EN NATUURLIJK OOK DAT WAT ER NOG MEER BIJ GAAT KOMEN EN DAT IS DAT HET DUS GEWOON DE

WIT RUSSISI ASISIATIESE STAATEN GAAT HETEN MAAR DAN WEL LOS VAN DE ASIATENISE CONINET OVEREENKOM STEN EN DAT GELD OOK VOOR DE INDANBSE STAATEN VAN ASIATIESE KOM AF DUS DAT WAT HEET SINGAPOEWR TOT AAN MALIIJSEIE EN WAT HEET DE FILEPINOS ZIJN ZIJ MET NATUURLIJKE KENMEREN VAN DOEN KOMEN DUS DAT ZIJ ZIJ DAN TOCH OOK EN DE MONGOLEN ZIJ GEWOON DE KOZAKEN VAN DE RUUSEN DUS WEG DAAR WAAR SHINKESTAAN ZIJ UIT MIJN TEREIN BLJVEN WATN DAT HEBBEN WE NODIG VOOR DE VOLGNEDE GENERATIE ALS U BEGRIJP DAT U DAT DUS MEOT GAAN DOEN KEREN ANDERS HOUT HET ZO I ZO OP EN OOK MET IKEA DIE GAAN GEWOONB NAAR

XPS LEGO MEUYBELEN DAT IS VAN LAFA PIEPSCHUIM EN OER DEGELIJK MET DE JUISTE HOUD OF WAT VOOR SCHIGT DAN OOK AAN DE BUITEN KANT EN GEWOO0N MET DE LEGO BODEM PLAAT MAAR WEL ZO TE DOEN SCAHKEN ALS MEN WIL EN DAN GEWOON VOOR EEN 100 €URO PER DEEL DUS EEN BANK KOST DAN EEN STEL GEWOON DAT WAT HEET 6 ELEMENTEN MET DE 4 BODEM PLATEN EN DE TAVEL IS GEWOON IETS DUURDER MET HET PLEKTIS GALS TOP LAAG WANT DE PRDUKTIE VAN EEN METER TERMO PEEN 3 GLAS KOST GEWOON 5000 Co2 EN DAT IS INCULSIEFR TRANSPORT EN WAT DAN OOK MAAR NODGI IS TOT HET BIJ DE KOSUMENT KAN WORDEN WERB AAAR GEMAAKT

STICHING BLAUWExEn

Reageer
gravatar

De PVV als B-merk van de VVD? Daar zit iets in, want dan ook: VVD als A-merk van de PVV. De VVD als vaste rots voor Rechts Nederland, asyl voor allen die vermogend, vermoeid en belastingvluchtend, maar nimmer links of arm zijn. Historisch dé petrischaal van grote geesten: Harm van Riel (God hebbe zijn ziel), Hans Wiegel (de geestelijke maar ook zeer vlezige vader van mega-miljardenonderneming KLOZ), Annemarie Jorritsma (trait d’union tussen het gelijknamige bouwconcern en Haagsche ministeries en tevens parttime burgemeester), Stef Blok (lobbyist voor belangengroepen die liever ongenoemd blijven), Charly Aptroot (de man van ANWB, Shell en de asfaltleggers in Nederland), Onno Hoes burgemeester van Maastricht en echtgenoot van de onder elke platte steen aanwezige RTL4- Boulevardier Albert Verlinden en last but not least de Parel van het Liberalisme: Mark Rutte, bevechter en overwinnaar van de populistische draak Rita Verdonk. Triomphator voor het Kapitalisme, Sponsor van Geert Wilders, en Inspirator van Alexander Pechtold. Geen loftrompet is groot en luid genoeg, geen latief is super genoeg om de grandeur, luxe en luister van dit bastion van Vrijheid en Democratie te loven. Haar naam is Mammon en haar geluksgetal is (giro) 666.

Reageer
gravatar

Het beginsel hoor en wederhoor is hier goed toegepast; de VVD wordt geconfronteerd met de eigen politieke uitspraken en onderhuidse intriges. Laten we wel zijn: de VVD is de enige partij die altijd consequent op de bres heeft gestaan van Het Eigenbelang. VVD’ers gaan ook A-L-T-IJ-D stemmen, weer of geen weer. Het loonafhankelijk proletatriaat blijft al snel thuis met slecht weer en dus wint de VVD altijd indien het tijdens de verkiezingen slecht weer is. Stef Blok voert een ritueel regendansje uit: goed voor minstens 5 zetels, wat verbale Rutte-massage voor zwevende kiezers, goed voor 3 zetels. Alexander Pechvogel en Wilde Geert weer terug in de VVD-moederschoot van Wiegel; nóg 12 zetels. E.e.a. uitgaande van een duurzame DQ (debiliteits quotiënt) bij de Nederlandse kiezers. En voilà; een volk krijgt in democratiën altijd de regering die het verdient, enig in zovele opzichten: Ein Volk, Ein Reich, Ein ECB, Ein DNB, Ein Krisengesetz; Ein Rutte. Nederland; das Land des VVD-Lächelns.

Reageer
gravatar

Jazeker, en ze gaan er mee door. Ze gaan het land opbouwen door 24 miljard te bezuinigen. Zoiets kan alleen de VVD verzinnen: iets bouwen zonder er geld aan uit te geven. Wie doen dat nog meer? Oh ja, banken en investeerders, projectontwikkelaars, vliegtuigbouwers – hé: allemaal VVDers, hoe toevallig.

En de Immigratie (welke, want het loopt gestaag terug) moet ook strenger aangepakt worden, Leers is te soft.
Genoeg werkelozen om als slaafje naar de uithoeken van het land te jagen en onder het minimumloon te laten werken – wat natuurlijk dan afgeschaft kan worden.

We vermoedden al dat de PVV een soort B-merk van de VVD was, maar het blijkt nog vele malen erger: het was een pilot study.

gravatar

“We vermoedden al dat de PVV een soort B-merk van de VVD was, maar het blijkt nog vele malen erger: het was een pilot study.”

Chapeau, amice! Zou óns Nederland nu ook met hùn Brussel kappen? Het is niks voor de VVD om al die Knoflooklanden te blijven subsidiëren.

gravatar

Samenzwering of niet, ik kwam deze g(r)ap afgelopen zondag tegen in het Oosterpark. KLIK op mijn naam voor de foto. Direct erna ging het regenen.

Deze man kan erg goed lullen. Citaatje:
“Te lang hebben oneigenlijke argumenten vóór de slavernij het gewonnen van het enige argument dat telt: namelijk dat ieder mens eigenaar is van zijn eigen leven.”
OK Mark, donder dan maar gewoon op met je staatsschuld en je verplichte belastink.
http://www.demostratie.blogspot.nl/2012/07/keti-koti-enzo.html

Reageer
gravatar

Wel, ik vrees dat de nieuwe thema’s die ingebracht gaan worden door Blok en consorten dezelfde kant op zullen gaan:
http://www.asielenrijnmond.dierenbescherming.nl/nieuws/bericht/19470

Hieruit zal worden gedestilleerd dat A. asielen niet teveel speelgoed/spullen moeten hebben en niet te schoon moeten zijn, anders willen de bewoners niet meer weg, en B. dat werkeloze ‘vrijwilligers’ best de asielen schoon kunnen houden. Of er nou mensen of dieren in zitten.
Niks eigenaar van eigen leven.

Jaja, de druif is van de LPF of zoiets, maar die maken ze ooit wel erelid van de VVD, wat ik u voorspel. En dan zegt deze droeve opportunist geen nee.

gravatar

Leuke slogan voor Mark. Hij is weer vrij, en ik als wegwijzer ben het er helemaal mee eens:

“ik ga niet linksaf, ik ga niet rechtsaf, ik ga recht door zee”!.

Dag Mark tot in Engeland…

Reageer
gravatar

Maar wat zijn nu helemaal de VVD-cliché’s? Dat ze de partij voor de rijken zijn? Dat het alleen maar gaat om hoe IK het snelste rijk word? Dat je moet zien via de VVD zoveel mogelijk commissariaten en bestuursfuncties bij elkaar de sprokkelen? Dat je daarbij zoals VVD’er Hooijmakers stevig wat moet frauderen om nog meer geld te kunnen krijgen? Dat je zoals VVD’er Geert Dales Amsterdam voor honderden miljoenen kunt belazeren met de Noord-Zuidlijn zodat de burger weer financiieel uiterst pijnlijk moet bloeden en je bouwvriendjes flink binnen lopen, terwijl Geertje van tevoren verzekerde dat de begroting met geen cent overschreden zal worden? Dat een groot deel van de bestuurders van de DSBbedrogbank VVD’ers waren? Dat VVD’ers overmatig vaak vergeleken met andere politici betrokken zijn bij fraudeschandalen zodat dit zelfs de eigen leden op gaat vallen?? Cliché’s? Ze bestellen nog maar een biertje om in een alcoholische roes verder verkeerd te kunnen besturen. Geleidelijk maar gestaag de sloot in.

Reageer
gravatar

Proficiat kerel, hahaha, mag ik je namens Stef uitnodigen ghostcopywriter van het campagneteam te worden? We hebben zelden iemand zo een treffende en bezielende beschrijving van de doorsnee VVD er zien geven hahah we lagen in een deuk ghghgh nou ja ik dan, Stef is niet zo van het lachen ghghgh. Kijk, DIT willen onze kiezers horen hihihi: je bent lid van en exclusieve club!! Jahahahaa dat kan niet iedereen zomaar zeggen.
By the way: kun je in de volgende speech ook nog iets met ruitjesbroeken, Landrovers, paarden, hockey en golf verwerken?
Oh, en gezellige Dixieland muziek hahaha, mensen moeten wel weten dat we wat méér te bieden hebben, ook op cultuurgebied hahaha – die Dixieland blijft Halbe mooi met zijn tengels vanaf hahaha daar zorgen de loden jassen met hun dubbelloopsen wel voor ghghgh
He mooi werk joh, goed initiatief hahaha welkom aan boord hehhehheh

gravatar

O ja! Gezellige partij die VVD. Ik heb zo lekker geswingd met Anne Marie. Hahahahahaha, ik zou ook Mark wel willen swingen. Hahahahahaha.
Got man, wat lach ik toch hard om mezelf!
Enig meid. Na Geer & Goor, is het nu tijd voor Mar en Goor. Hihi hahahahahahahahaha

Reageer
gravatar

Nie? Nie? Wel peausitieph blijven, Jeanette. Dus bijvoorbeeld: Hun Mark, ons Florijn!

gravatar

Een zetfout ? “Champagneretoriek” past beter bij Rutte; lekker lallen en inderdaad veelvuldig schateren.
Voor andere zaken heeft hij zijn mannetjes: Stef Blok voor de flauwe praat en het duo Super en Hyper voor het gemene werk.

Lukt het even niet zoveel mogelijk mensen van hun uitkering te beroven ? Dan maar het ontslag versoepelen, het ziektegeld korter uitkeren en dergelike actie. Je moet toch wat als je de pest aan mensen hebt ?

En dan nog zo weinig tijd tot september; wat komt er terecht van plannen als oude vrouwtjes beroven, babies knijpen en dieren lekker hard schoppen ? Echt sneu, hoor !

Reageer
gravatar

Neeneenee mijn waarde, hier moet ik gnuif toch even protesteren; ik herken mij helemaal niet in uw kritiek hahah.

Champagne drinken wij gewoonlijk na de verkiezingen, want wij winnen altijd hahaha ook als we verliezen want dan verliezen we minder dan dat we winnen dus alle minder verlies is pure winst hahahaaa begrijpt u? En dan zeggen ze nog dat ik geen verstand heb van economie schaterhaha.
Tot die tijd drinken wij gewoon biertjes net als de hardwerkende Nederlander die ons daarvoor betaalt hahaha.

Wij beroven niemand van een uitkering hahaha hoe komt u daarbij? Wij stimuleren mensen hun eigen verantwoordelijkheid te pakken hihihi en wij hebben genoeg CEO’s om hen aan een laagbetaald baantje te helpen; wel twee of drie als ze de huur niet meer kunnen betalen haha laagbetaald, want de uitdaging moet wél blijven hahaha anders wordt het niks met dit land gnuif.
En wat die baby’s en ouwe vrouwtjes betreft: dat gepamper met die baby’s moet nou maar eens uit zijn, daar worden ze hard van en zijn ze in staat eerder hun verantwoordelijkheid te nemen hahahaaa en mevrouw mijn moeder ga ik niet slaan hoor gnuif; ik moet toch ergens mijn voorkeursstem vandaan halen haahaa

Oeps, toch weer wat teveel Blok in mijn tekst geslopen hahaha nu ja, wat in het vat verzuurt is ewh, hoe was het ook weer … hah haha ewhh even Angela bellen ewh sauerkraut … hnghng

gravatar

Wat hier wordt aangetoond is dat zelfs mensen met een Sociaal IQ van de helft van hun schoenmaat nog een leuke baan in de politiek kunnen verwerven. Je moet alleen even het inzicht hebben om je op tijd én vastberaden los te maken uit de rijen der backbenchers en plaatsvervangend woordvoerders. Zelfs een Charly Aptroot komt nu met 5 x modaal thuis, waar dat dan ook moge zijn. In de sociale werkplaats had hem dat niet gelukt; in de politiek van VVD-huize dus wel. Wat een bril- en stropdasdragende Bonobo lukt moet toch Henk en Ingrid ook kunnen lukken?

Reageer
gravatar

Ik vind dat de 130 km proleet Charly Aptroot verboden zou moeten worden op deze site en in de rest van de wereld ook.

gravatar

Ik vind dat Rutte goed bezig is, maar hij moet zich niet verschuilen achter dit soort CDA achtige, centrum van de macht, retoriek. Aan de andere kant vind ik dat hij goed bezig is: Op voorhand laat hij alle mogelijkheden voor toekomstige coalitie partners open.

Reageer
gravatar

Ja, dit is nu jammer en eigenlijk niet om te lachen, ehem, neem ik mijn eigen verantwoordelijkheid als premier, zie je gelijk dat er naamkapers op de kust zijn en ik herken mij daar absoluut niet in ozó! Typisch links kopiëergedrag gnuif.

Ik ga niet zo ver om te zeggen: ‘dat werp ik verre van mij’ zoals conculega JPB zo fraai wist te zeggen altijd, by the way het enige begrijpelijke statement van hem hahaha, en het werpen laat ik liever aan de prins over met zijn record potwerpen in het Gelderse mwoehahaha.
Maar ik hecht er toch wel aan te zeggen dat mijn holle retoriek hemelsbreed verschilt van wat de partij uitkraamt hahahaaa bij mij weet je tenminste waar je niet aan toe bent hahaaaha en daar sta ik voor schaterschater.

Ga nu even opzoeken wat demissionair eigenlijk betekent hihi, het is een reuze mooie uitdrukking om overal mee weg te komen haaaha dus wil ik die populisten wel de mond snoeren als ze me weer eens wat verwijten haha, wat kan politiek toch leuk en profijtelijk zijn hihihahagnuif.