Necrofiele boer brengt spanning terug in Boer Zoekt Vrouw

Gerben (34) heeft nog geen brieven ontvangen

Vanaf aflevering twee maakt de necrofiele boer Gerben Zonderland zijn opwachting in het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. Gerben vervangt boer Doede, die na de eerste aflevering sigarenboer bleek te zijn en gediskwalificeerd werd. Gerben wil met zijn deelname het taboe rond het onderwerp doorbreken.

Hoewel hij nog geen brieven heeft ontvangen, ziet Gerben het positief in: “Zo’n programma is enorm belangrijk. Er bestaat een misvatting dat er op een akker veel lijken te vinden zijn. Dat is nou typisch zo’n broodje aap waarmee ik dit seizoen wil afrekenen. Mocht er überhaupt al een lijk liggen, dan blijft daar na een of twee keer ploegen weinig van over. Wat dat betreft heb je het als necrofiele boswachter een stuk makkelijker.”

Gerben is blij met de hernieuwde aandacht. “In de jaren negentig is er echt een kentering opgetreden in de manier waarop mensen naar de dodenliefde kijken. Necrofilie zou aangeleerd zijn en te genezen met therapie. Inmiddels weten we dat je zo geboren wordt. Toen ik 16 jaar was ben ik ‘in de kist gekomen’, zoals wij dat noemen in het wereldje. Ik hoop echt dat naar aanleiding van dit programma veel meer mensen in de kist komen.”

Op de vraag wat zijn type is antwoordt Gerben stellig: “Mijn voorkeur gaat uit naar omgekomen verzetsstrijders. Maar dat betekent niet dat ik niet opensta voor andere lijken.” Yvon Jaspers is er van overtuigd dat Gerben taboes zal doorbreken en de kijkers weet te raken: “We beperken we ons dit seizoen wel tot heteroseksuele necrofielen. De KRO blijft toch een christelijke omroep en we willen wel een beetje voorzichtig met onze kijkers omgaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een pijnlijk contrast: een boer die zoveel leven tot stand brengt, maar slechts nog oog heeft voor wat dood is. Het valt te verwachten dat de oogst uit wraak slecht gaat smaken.

Reageer
gravatar

[…] En dat is niet het geval. Gerben (34) zou vooralsnog geen brieven hebben ontvangen, aldus De Speld. Een beetje screening voor een programma van de KRO zal er wel in hebben gezeten, lijkt […]

Reageer
gravatar

Lijst van personages uit De Kameleon – Wikipedia
nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_personages_uit_De_Kameleon‎
Vooral op zijn zoon, maar ook regelmatig op Gerben Zonderland. Kees Dijkstra: Hij komt voor het eerst voor in Speurders met de Kameleon.

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk heeft het programma een aanmelding gehad van een necrofielofiele vrouw en hebben ze stad en (vooral) land afgezocht voor een bijpassende boer. Hulde daarvoor !…

Reageer
gravatar

Zo zei laatst nog iemand over zijn voorkeuren tegen mij: ‘Alles tussen de 6 en de schijndood’.
Dat was mij taboedoorbrekend genoeg.
Maar ik weet nu niet meer of ik over mijn leeftijd moet liegen of een doodverklaring op zak moet steken.

Reageer
gravatar

“Goedboerende groenteboer zoekt:
– verse aanvoer”
– toegewijde hoer”
– toepasseleuke boerin”
– troelala die zich geroepen voelt”
ofzoziezoiets

Reageer
gravatar

“Boer Koekoek is zoek?”

“De boer van een miljoen”
Als je deze boer verschalkt krijg je er een miljoen bij. Moet je kijken hoeveel slettevlees daar op afkomt!

“De groenteboer lust ook nog wel een kostelik blaadje”

Behalve van Boer Koekoek klinkt dat toch een stuk positiever dan die verrotte necrofiel. Bedoel, leuk hoor om ergens anders over de heg te klimmen maar gaten graven is dat niet voor de kleintjes?

Reageer
gravatar

Veel meer brieven kunnen worden verwacht als de beschreven formule wordt omgekeerd, dus: “overleden boer zoekt necrofiel”.
Ook hierbij zullen de kennismakingsgesprekken wat eenzijdig verlopen, maar de kandidaten zijn dan in ieder geval wel actief.

Reageer
gravatar

Wat heeft die Gerben zèlf eigenlijk te bieden? Akkerbouw? Gemengd bedrijf? Doppertjes en raasdonders? Brengt hij elke dag een bloemetje mee, hoe ziet hij de vakanties en wil hij een gezinnetje? Blijft allemaal veel te vaag. Beter pitchen, Gerben !

Taboedoorbreken is leuk en aardig, maar denk erom! aan het einde van de dag wil je toch ‘s ochtends naast een geliefde wakker worden.

Reageer
gravatar

Gelukkig maer dat alleen heteroseksuele necrofiel’n mee mog’n doen.
Dominee zie laetst nog dat homoseksuele necrofiel’n van de kerktoorns gegooid moet’n word’n.

Reageer
gravatar

Alles voor de kijkcijfers!

“Boer zoekt hulp bij zelfbevrediging” zal voorlopig nog wel taBOE blijven.

Reageer
gravatar

Mocht je het idee desondanks tot uitvoer willen brengen, volg dan tenminste eerst de cursus ‘Suïcide voor beginners’.

gravatar

Boswachters hebben het een stuk makkelijker…. Ik moest even nadenken maar hij heeft gelijk. Controleurs van het waterschap zijn helemaal lui geworden

Reageer
gravatar

Een grote blunder is: “…in de kist gekomen.” De vele necrofielen die ik heb behandeld spraken allemaal van: “… in de kist gekropen!”

Ik betwijfel daarom de oprechtheid van Gerben Zonderland.

Overigens komt bij plattelanders bestiale necrofilie meer voor, dan de humane vorm, dat meer een stedelijk verschijnsel is.

.
Zo je wilt, kun je referenties krijgen bij de familie Paulussen.

Reageer
gravatar

Gerben wil met zijn deelname het taboe rond het onderwerp te doorbreken.

“wil (…) te doorbreken”

Gerben hoopt te doorbreken of wil doorbreken zonder de ‘te’

Reageer
gravatar

Op de site van de omroep is de aanmeldknop niet te vinden. Jammer, ik had me graag opgegeven, maar brieven schrijven uit het hiernamaals is ondoenlijk, die komen niet op tijd aan.

Reageer
gravatar

Mejuffrouw Ummie,

Mijn hemel is het zo erg dat je naar het hiernamaals verlangt?

Maar ik geef jou nog niet op. Wij gaan samen op zoek naar jouw “aanmeldknop”. Bel me voor het eerste consult.

.
Zo je wilt, kun je referenties krijgen bij de familie Paulussen

gravatar

Tja, ik hoorde onlangs een foetus klagen dat brieven uit het hiervoormaals ook niet aankomen. Het is allemaal het gevolg van de marktwerking.

gravatar

Beste Wilde Wally,

Bel me voor een afspraak. Dan gaan we uitgebreid praten over de frustrerende tijd dat jij nog bij jouw moeder in de buik zat.

Ook psychiaters hebben tegenwoordig te maken met marktwerking.
Jij krijgt van mij daarom, zoals iedereen hier, lezerskorting.

.
Zo je wilt, kun je referenties krijgen bij de familie Paulussen.

gravatar

Het wordt me steeds duidelijker dat ik tot een onbegrepen doelgroep behoor. Zelfs psychologen e.d. begrijpen me niet meer. Zou dat komen omdat ik al een tijdje niet meer bij de levenden op aarde rondloop? Maar ik geef de moed niet op: ook voor mij kan een passende relatie gevonden worden, hoewel de omroepen dan misschien de titel wat aan zullen moeten passen. Suggesties zijn welkom.

gravatar

Gerben Zonderland is een gerespecteerd karakter uit de kameleon reeks, dat mag geen necrofiel genoemd worden -_-

Reageer
gravatar

Dit is dus de dood in de pot. Jammer, navraag bij de KRO leerde dat dit een hardnekkig gerucht is dat ontkracht dient te worden. Geloof toch niet alles redactie. Boer Doede wordt overigens wel vervangen en wel door boer Van Vliet die iets met dieren schijnt te hebben.

Reageer
gravatar

Er moet een moratorium bij crematies komen. Als te verbranden lijken eerst tot vulling hadden kunnen komen door de nood te lenigen van Mark, Maxime en Geert was het gedogen van hun necrofiele praktijken in achterkamertjes niet nodig geweest.

Reageer
gravatar

Crematie is iets voor de necrofiele sigarenboer.

gravatar

Inderdaad! Tijdens het morATOrium op de ESM regeling een bezoekje aan het morTUArium om wat stoom af te blazen.

gravatar

Ik moest eerlijk hardop lachen. Dankjewel 🙂

gravatar

Dat wij het als boswachter gemakkelijker hebben is een zware misvatting. De meeste ‘dierbare overledenen’ die wij tegenkomen hebben zich opgehangen in een boom. En denk maar niet dan die dan stil blijven hangen als wij ze bespringen.

Reageer
gravatar

Necrofilie is echt te smerig voor woorden. Ik hoopte dat die perverse hobby met de dood van Theo van Gogh was uitgestorven, maar er is er nog een gevonden hoor. Walgelijk. Necrofilie is toch ook helemaal niet boers of katholiek? KRO blijf bij je leest en hou het op dieren- en kinderliefde!

Reageer
gravatar

Voor Elkie: Lees de laatste zin van P. Deauville en begrijp dat dit een ijzersterke is. Ha! Hoewel het originele onderwerp echt te smerig is voor woorden. Koot en Bie hebben het ook ooit eens geprobeerd en daar werd ook met geen woord over gerept, geen aandacht aan besteed. Verwijzen naar de katholieke hobbies van kinder- en dierenseks, gemener kan bijna niet! Hulde!

gravatar

Ik vraag mij trouwens af of deze Gerben laatstelijk nog in de buurt van het Rotterdamse zijn praktijken heeft beoefend: het zou een verklaring voor de opeenvolgende stroomstoringen kunnen zijn.

gravatar

Ik kan mij herinneren dat er ook een lied van Fratsen was dat hierover ging. Een man met erg veel behoefte aan tederheid, terwijl al wat leeft en kan bewegen zich voor hem uit de voeten cq pootjes maakt. Daarom doet-ie het met dieren. ‘s Nachts, als iedereen slaapt gaat hij op pad en schraapt doodgereden dieren van het asfalt, die hij liefdevol meeneemt naar zijn huis en bellefd om toestemming vraagt, zoiets.