Het melkvrije duikpak – 5 jaar later

In Globaal Nieuws spraken we vijf jaar geleden met jonge uitvinders met baanbrekende ideeën. Maar hoe gaat het nu met het melkvrije duikpak? En wat is er gebeurd met de gedenksteen voor dingen die we vergeten zijn? We praten erover met de uitvinders.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook jammer dat we niets meer horen over de uitvinder van de anti-discjockey-gezwam-knop met optie tot blokkeren van overig non-nieuws… Of zou die radiostilte juist door het succes van die vinding zelf instaan kunnen zijn? Kijk, daar hoor je nou niemand meer over! Wie weet meer?

Reageer
gravatar

Het melkvrije duikpak is een soort parodie van Jaap Stevens op het duikvrije melkpak, dat ik eerder heb uitgevonden bij het drinken van een glas melk in de kantine. Dit witte kostuum heb ik speciaal ontworpen voor mannen die niet ieder weekeinde het café induiken.

Reageer
gravatar

Zit ik daar jaren en jaren te wachten op een gedenksteen voor de eh … voor die eh … voor mijn … wat was het ook al weer … een gedenksteen dus, en nou blijkt dat ding al lang te bestaan!

Dat verdient een gedenksteen! Juffrouw Speld, draag uw steentje bij!

Reageer