Asscher: ‘Keith Bakker vóór 2018 met 60% terugdringen’

'Amsterdam is meer dan alleen Keith Bakker'

Amsterdam maakt vaart met de plannen om Keith Bakker terug te dringen. Hoewel de hoofdstad jarenlang internationaal bekend stond om haar gedoogbeleid richting Keith Bakker, is het volgens een door wethouder Lodewijk Asscher en politie ingestelde taskforce tijd ‘om de realiteit onder ogen te zien’.

‘We hebben in Amsterdam een oncontroleerbaar probleem met Keith Bakker. We moeten paal en perk stellen aan het klimaat van criminaliteit dat rond Keith Bakker hangt,’ aldus de loco-burgemeester van Amsterdam. Volgens Asscher is de overlast van Keith Bakker de laatste jaren enorm gegroeid: ‘Amsterdam is het uithangbord voor Nederland. We willen niet dat nietsvermoedende toeristen die het Damrak opwandelen meteen met Keith Bakker worden geconfronteerd. Dan geef je het verkeerde signaal af. Amsterdam is zoveel meer dan Keith Bakker.’

Om de doelstellingen te halen is volgens het plan-Bakker een geïntegreerde aanpak van politie, OM, de NCRV, hulpverleners en het Rode Kruis nodig: ‘We beginnen met de ergste overlast terug te dringen: mishandeling, verkrachting, seks met minderjarigen en het aantrekken van drugsverslaafden. Het gaat dan vooral om probleemgebieden als Amsterdam Oud-Zuid. Daarna willen we ook de kleine vergrijpen zoals verspilde zendtijd en curieuze accenten een halt toeroepen. We hopen op een soort broken-windows effect. Je zult zien dat als hij niet meer op TV is, dat dan de verkrachtingen vanzelf teruglopen.’

Maatschappelijk werkers pleiten juist voor meer voorlichting. ‘Een repressief beleid helpt niet. Je kunt Keith Bakker wel verbieden, maar dan werk je hem de illegaliteit in. Je moet die meiden voorlichten, zodat ze het veilig met Keith Bakker doen. De onderzoeken zijn unaniem, en het buitenland is jaloers op hoe wij hier met Keith Bakker omgaan. Een pragmatisch Keith Bakker-beleid, gebaseerd op voorlichting en openheid, is voor iedereen beter. Voor zijn patiënten al helemaal.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Keith is als een paard. Ieder paard schijt zichzelf eerdaags den weide uit.

Kent u die theorie?

Een paard poept altijd in één hoek, maar nooit precies op een plek.

Dus diens toilet breid uit tot de hele weide,en een paard eet niet daar waar eens de vijg viel.

Dus springt van honger en ellende over het draad.

(En nu ga ik weer liggen. Een hoofdpijn dat ik heb!!!)

Reageer
gravatar

Doe mij liever 60% minder Asscher, of ben ik nou de enige die zich daar zorg over meent te herkennen?

Ik dacht ook eerder gelezen te hebben dat Keith al uit de roulatie is genomen en zo’n 8 jaar mag gaan mijmeren over een vruchtbare toekomst. Of zijn er KLO(w)NEN in omloop?!?!?!

Trouwes z’n Amerikaanse broer (waarschijnlijk wel verwekkert door een andere vader: Mr. RICHards) wordt beschouwd als Rok-en-Rol-held, terwijl die minstens meer heeft geflikt!

Reageer
gravatar

Ik geef me gewonnen. In Amsterdam hadden we Wannee met heerlijke müslibroodjes, In de zoveelstraatjes, later met een dependance in de Watergraafsmeer, miet ver van de geweldige vleesspecialist Rob Denkers. Als het over broodjes gaat zwijmel ik van Van Dobben en Sal Meyer.

Reageer
gravatar

Als die keith bakker niet meer mag in Amsterdam dan ga ik mijn eigen keith wel bakken. Heeft iemand een goed recept?

gravatar

60% van Keith Bakker is (afgerond) Keith Ba.
Dat leek me wel duidelijk!
Wat Amsterdam daar nou mee opschiet is mij niet duidelijk.

Reageer
gravatar

Asscher is weer ingeseind door zijn corrupte vriendjes uit het witte huis. Keith is eigenlijk een alien die tegen olieboringen is en dat proberen ze geheim te houden voor het grote publiek. Deze foto is ook overduidelijk bewerkt door de NASA. Tijd dat de wereld wakker wordt!

Reageer
gravatar

Natuurlijk weer zo’n verslaafde homo, die valt op heidense feministen, die zich dagelijks laten aborteren van volgroeide zuigelingen, en zich wil laten euthanaseren als hij jeuk heeft. Maar de grootste zonde is natuurlijk dat hij nooit naar de kerk gaat.

Zo’n akelig voorbeeld dient niet met zestig procent te worden teruggedrongen, maar met wortel en tak aan mijn dominee te worden overgeleverd.

Reageer
gravatar

Dominee, pastoor, koorknaap, Keith vind het allmaal lekker hij maakt daarin geen onderscheid en dat mag ook wel eens gezegd worden.

gravatar

Ja, Keith bakte ze inderdaad te bruin. Dat kan best 60% minder. Ik zeg: “paal en perk.” Ik heb gezegd.

Reageer
gravatar

Als hij verhuist naar PI Over-Amstel, dan is Amsterdam voorlopig niet van de heer Bakker af. En met 60% reductie blijft er niet veel over.

gravatar

Lievelingsneef van Tante Paulien, het gaat hier om een kraam met gebakken vis, geen gebakken lucht. Waarom de Naald, een condoom, een omgevallen scooter en last but not least Sonja Bakker voorbij moeten komen begrijp ik niet bij De Speld. We komen hier toch voor betrouwbaar nieuws? Maar Marg00tje, waar staat die kraam? Heb wel zin in bokking.