Centrale verwarming gedecentraliseerd

De centrale verwarming van de Nederlandse huizen moet vanaf 2013 niet meer door de overheid geregeld worden, zo luidt het advies van commissie De Geel. De verantwoordelijkheid hiervoor moet volgens de commissie bij de gemeenten komen te liggen. Dit nieuws en meer in Globaal Nieuws.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zelf centraliseert de overheid zich suf, de nutsvoorzieningen moeten gedecentraliseerd. Als ze toch willen experimenteren, waarom beginnen ze dan niet bij zichzelf. Laat mijn centrale verwarming met rust, ik heb hem hard nodig!

Reageer
gravatar

Door een relatief recente verhuizing naar een eco-wijk heb ik al centraal geregelde verwarming op decentraal wijkniveau (let op de tegenspraak!).

Je wenst het je centrale vijanden nog niet toe. Maar ja, mijn vriend de UHD die deze misstand aan de kaak wilde stellen (hoop ik) wordt door de fout geïnformeerde media de mond gesnoerd, keer op keer.

Reageer
gravatar

Heel goed! Een mooie stap in het volledig decentraliseren van de centrale overheid.

Naar verluidt is de volgende stap het decentraliseren van het centraal station van Den Haag.
Mits en indien ook dit project succesvol wordt afgerond zullen andere centrale stations volgen.
Men denkt er zelfs aan om daarna de Pettense kerncentrale te splitsen.

Hoe het nu verder moet met het CDA is nog onduidelijk. Deze partij heeft recentelijk positie genomen in het centrale midden van de politiek.
Op de vraag of het CDA nu ook gedecentraliseerd gaat worden kon de partijvoorzitter nog geen eenduidig antwoord geven. Volgens hem zou een andere optie kunnen zijn dat het CDA zich alleen van het centrale midden naar het decentrale midden gaat begeven.

Reageer
gravatar

Waarom eigenlijk niet naar de waterschappen? Er moet toch steeds water bij de radiatoren.

Reageer