Globaal Nieuws met ehmm… het weer

In deze aflevering van Globaal Nieuws is er een weerbericht. Metereoloog Nout van der Stap is het daar niet mee eens.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het niveau van de weersvoorspelling daalt evenredig aan dat van de zeespiegel. (Waar ìs Groningen?) De heren profeten eten van diverse walletjes afgegleden copieuze maaltijden en “De Mens” (niet te verwarren met Harrie….), geschapen als rentmeester, verwordt tot een diarerende neerslag in asociale media: Waarom denken mensen, dat het weer geschapen is?

Reageer
gravatar

Nout heeft helemaaaal gelijk. Er is geen hoor en we(d)erhoortoegepast….

Niemand weet het meer, maar neem nu een paar maanden geleden: de horrorwinter bijvoorbeeld, die is niets gevraagd, daarover is heel eenzijdig bericht. Terwijl die waarschijnlijk allang wist dat hij dit jaar geen tijd had. Heb ik dus voor niets winterbanden gekocht…

En Diederik weigert dit aan de kaak te stellen en praat er gewoon overheen. Schandalig!

Reageer