Terugkeer naar jaren ’90 onderzocht

Nu de problemen in de eurozone zich verder opstapelen moeten we op zoek naar oplossingen. In Globaal Nieuws bepleit Pieter Zeeveld een terugkeer naar de jaren ’90 omdat het toen goed ging.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het verdere nieuws uit de jaren 90??
Alles was goed en ging goed. Was dat dan niet ontzettend saai en leven we dan niet nu in een heel opwindende tijd?? Neen, dat is juist heel spannend, dat alles goed gaat. Ik heb mijn trui uit 1994 alvast maar weer aangedaan. Je weet nooit hoe gemakkelijk die tijd zo weer terug kan komen. 😉

Reageer
gravatar

Lien, 9698e Facebookster die de Speld haar portretrecht gunt, ik val helemaal voor jouw bibliothecaressesmoeltje. Die pientere ogen achter dat typische brilletje en dat kenmerkende knotje waarmee jouw lieve haren zijn samengebonden!!! Dat belezen lachje van jouw prachtige lipjes!!! Straks is jouw foto hiernaast weer verdwenen voor de 9782e en volgende speldaanbidders. Schrijf gauw voor een afspraakje, pardon date. Ik blijf op deze bladzijde tot jij mij antwoordt.

Paulus, eenzaam tussen duizenden boeken

Reageer