Limburgs tafeltenniskampioenschap: De Nachtetappe

Deze week in Globaal Nieuws een verslag van het Open Limburgs tafeltenniskampioenschap. Vanuit het feeërieke Kasteel Château in Valkenburg praten wij over de gebeurtenissen van vandaag in de imposante Jo Gerrishal. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Diederik, dit was absoluut niet leuk. Er klopt geen tennisbal van jouw verslag. Ik werk toevallig bij de Glazenspecialist in Valkenburg (“uw glas is ons een zorg” en “wij zoeken een collega in het glas”). Onze ruitenafdeling noch onze horecasector heeft iets gehoord van glasschade bij, op, onder, in of aan de Jo Gerrishal.

Reageer
gravatar

Paulus, dat waren niet de ruiten van de Jo Gerrishal, maar de glazen op tafel: Kontermann ging door het lint omdat hij niets heeft mogen zeggen. Strictly off the record: de KNTTB heeft besloten na het Open Dutch het hele nationale tafeltennisgebeuren te privatiseren en over te doen aan Chinese investeerders die zich niet via Victor Muller wilden laten vastSpijkeren aan SAAB.

gravatar

Zeer geachte Outsider s.s.t.t.,

Het is u wellicht door het glasgerinkel ontgaan, dat wij ook een horecasector hebben. Wij zijn gespecialiseerd in bierglazen van uw merk.

Speciale dagelijkse actie: Alles moet weg.

Met de Glazenier drinkt u voor uw vertier met meer plezier.

Met de meeste hoogachting,

Paulus
Erkend glasschadetaxateur

P.s.
Doet u geen moeite meer om te solliciteren. Wij hebben de gezochte collega inmiddels terug gevonden.

gravatar

Paulus, glazenier. Ik houd uw offerte in beraad tot nader order. Mocht ik weer eens gedonder in de glazen hebben, dan weet ik uw bedrijf te vinden.
En wat de gezochte collegaa betreft, intussen ingetreden in de Orde der Gooise Mäträsses of toch een muzikaal trio gevormd met Bram M. en Eva J.?
P.S.
Die sollicitatie berust op een misverstand; ik ben ZZP-ethicus; van huis uit.

gravatar

Wat een gotspe. De stem van dit heerschap kenmerkt zich, dat mag ik toch wel zeggen, vooral door een kleur, die verraadt een weinig getekend te zijn door het leven. Deze snuiter, want dat is hij, wenst in de shoenen van een legende te staan, maar hij heeft grote schoenen te vullen.

Reageer