Paars-geel overhemd Mart Smeets gestolen

Motief vooralsnog onbekend

Het paars-gele overhemd van sportjournalist Mart Smeets is vannacht gestolen. De presentator van De Avondetappe kan slechts gissen naar het motief: “Weet je dat ik me daar dus níets van kan herinneren? Buitengewoon merkwaardig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Belangrijke mededeling

De reageerders die zo dapper zijn om hun portretje te tonen aan de goegemeente, kunnen nu op het naamveld weer veranderingen en toevoegingen aanbrengen.

Let op, eerst het e-mailveld invullen en daarna het naamveld overschrijven.

Collegae van De Speld,

Herstel moet echter nog worden hersteld.

Reageer
gravatar

Of gewoon geen graventaar? Ik kan mijn naam gewoon veranderen. Als het goed is. (Ik heet eigenlijk Koos van Keeten, maar dat is fictief, in het echte leven heet ik Archibald Hitler)

gravatar

Voor mij is Mart Smeets een vakman heeft veel verstand van sport en ik begrijp niet waarom sommige hem altijd maar afkraken. Vele zullen hem missen wanneer hij gaat stoppen

Reageer
gravatar

Mag ik deze reactie voordragen voor de meest lollige reactie? Ja, dat mag ik; het is superieure satire.
Scherp, pijnlijke de zere vinger leggend op wat Mart niet is en een pleidooi van miljoenen kijkers blootleggend om eindelijk verlost te worden van een beeldvullend hoofd.

Hulde!!

gravatar

Waar ‘pijnlijke’ staat moet natuurlijk staan ‘pijnlijk’, doch de vooruitgang heeft toegeslagen qua editen.
Maar ach, zodra Mart in beeld komt gaat altijd wel iets mis.

gravatar

Uiteraard, meneer Iriks.
Ik lees dezelfde encyclopies als Mart. Ik vermoei alleen de mensen daar niet mee.

gravatar

Wanneer u de mensen niet wil vermoeien waarom dan deze commentaren op mensen die naar vermogen hun vak uitoefenen.

gravatar

de dieven dachten dat meneer er nog inzat,maar dat was een andere windbuil,en meneer draait gewoon sport minnend Nederland weer een rad voor de ogen,en doping?das habe ICH nicht gewusst,

gravatar

Beste J.M.Iriks,

Vanmorgen om 10:07 uur gebruikte jij de juiste woorden: “… mensen die naar vermogen hun vak uitoefenen.”
Daar zit ‘m juist de crux; er zijn ook minvermogenden die uit sociale, liberale en humane overwegingen een kans kregen op de kijkbuis.

gravatar

Hier moet ik Opa bijvallen: naar vermogen. Nou gebeurt dat op de tv elke dag, dat mensen naar vermogen hun kunstje flikken, en het resultaat is niet om aan te zien.
Het enige vermogen van Smeets is het vermogen dat hij opstrijkt.

Maar u begreep iets niet, meneer Iriks, en volgens u mag ik geen commentaar leveren want daar word u moe van; ja, dan ziet het er zwaar uit voor u om iets te begrijpen.
Bent u bijgeval voorzitter van de Mart Smeets fanclub?

gravatar

Dat hemd is al een week weg. Kenny van Hummel had het wat koud. Sinds de 10e doet het ding dienst als dekbedovertrekset. “Kussen in de borstzak en we liggen er heerlijk onder samen.” Aldus Kenny.

Reageer
gravatar

Ik heet dus gewoon Pal Jas, maar Gravatar schijnt dat beter te weten.

Reageer
gravatar

Net even voor 20’en Twan van Peperstraten: ‘Mart is vanavond in het geel!’

(Belangrijke waarschuwing, want dan is DeMart op z’n irritantst.)

Reageer
gravatar

Duidelijk “seniorenmoment” van Martje van de Smeetsjes.

Reageer
gravatar

Er waren dus al 398 opa’s voor mij bij Worldpress.com. Het is toch te gek dat ik mijn eigen naam niet meer kan gebruiken zonder dat ik tot een nummer wordt gemaakt!

gravatar

Ach, in dit geval niet zo heel erg merkwaardig denk ik…
Wellicht is het hemd te vinden in de poetslappenmand van een van de wielerploegen, die hebben af en toe ook dit soort vodden nodig om hun materiaal op orde te houden…

gravatar

Dit zou het ego van deze brave borst toch moeten schokken, kennelijk is het nog niet ingedaald: het hemd van Mart stelen, niet Mart zelf.
Dus het hemd van Mart is voor een losprijs méér waard dan Mart zelf. “t mot niet gekker worden.

Reageer
gravatar

Uitermate lullige en vrouwonvriendelijke site waar je naar verwijst. Wat je van Mart vindt mag je zelf weten, maar hou die gore taal dr buiten.

gravatar

wat een ^&*(* -site. Ben geen fan van Mart, mag er graag een geintje over maken, maar de site waar je naar verwijst is volkomen Kwalitatief UitermateTeleurstellend. Hier wordt iemand gebruikt om grove taal te gebruiken.

Zo, en nu weer lekker verder met de Speld.

gravatar

Het overhemd schijnt gevonden te zijn, maar Mart heeft tot drie keer toe gevraagd of dat zijn overhemd was, en tot drie keer heeft de dader ontkend. Wat had hij nog meer kunnen vragen?

Reageer
gravatar

Ach ja. Smeets. Benieuwd wie zijn opvolger zal zijn en hoe diens ego eruit zal zien. Een veel groter ego zal niet lukken, een beter journalist zijn waarschijnlijk wel.

Reageer
gravatar

Ja, duh! Maar was het paars-geel gestreept of geruit, paars met gele polkadots of paars met gele fietsjes?

gravatar

Ik heb er ook niets van geweten – al zat ik er dag en nacht met m’n neus bovenop.

Reageer
gravatar

Mag ik zeggen, dat van “mag ik zeggen” inmiddels de humor af is. Nu denkt ene Anton dat hij verrassend leuk uit de hoek komt, al zeg ik het zelf.

gravatar

Ik heet dus gewoon Pal Jas, zoals u allen weet. Maar Gravatar schijnt dat beter de w*ten.

gravatar

Ik ga nu iets heel geks zeggen: NIEMAND kent clown456 dus trekken “WE” er ons niks van aan. We zetten hier nu een streep onder en de huiskamervraag is wat we nu vervolgens gaan doen. Correct, he-le-maal NIETS meneer. Wij, normale mensen, zetten er een streep onder want de Tour wacht op niemand.