Ernstige bralpartij in slotfase van Avondetappe

Meerdere gasten vliegen uit de bocht

Het programma De Avondetappe is maandagavond ontsierd door een ernstige bralpartij. Het is nog onduidelijk hoeveel kijkers slachtoffer zijn geworden. Commentator Maarten Ducrot reageerde geschokt: “Jongens toch.”

De uitzending verliep zonder noemenswaardige incidenten tot de slotfase aanbrak. Kort na de rebus opende presentator Mart Smeets de slotronde met de vraag wie er de tijdrit van morgen ging winnen. Daarop vlogen meerdere gasten uit de bocht en kwam Bobbie Traksel in botsing met Edwin Winkels. Smeets kwam er hard overheen met zeven retorische vragen, loze speculaties en een levenswijsheid over de ploegentijdrit.

De Egyptisch-Franse zangeres Dalida besloot een einde te maken aan de chaos: “Op een gegeven moment ben ik er maar postuum doorheen gaan zingen.”

Eindredacteur Jan Stekelenburg beëindigde de uitzending eerder dan normaal. Smeets verloor ruim vier minuten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ehhm, normaal vind ik De Speld wel leuk. Maar dit vind ik over de rand. Hier maak je geen grappen over!
Dat mag ik toch zeggen?

Reageer
gravatar

Tim Krabbé leek anders ook aardig onder invloed te zijn tijdens zijn optreden in de Avondetappe. Zou me niets verbazen als de dopingcontrole na afloop van die uitzending nog iets gaat opleveren.

Reageer
gravatar

Nee hoor, die veertiende juillet valt net zoals elluk jaar op 14 juli. Dus hunnie kenne zich erop voorbereiden.
Wat veel mensen vergeten is dat as je niet trapt je ook niet boven komt, maar gelukkig hep elk nadeel ze voordeel. Als je trapt ken je ook niet fietse en ken je dus ook net van diezelfde fiets vallen. Logisch.
Samenvattend, as je hard de berg op fietst wordt het ravein steeds dieper, en omgekeerd.

gravatar

Het EGO-gebruik is nog altijd beroerd hoog en er wordt door de ASO niets tegen ondernomen. Bralpartijen en ander ondoordacht geraas zullen dan ook een terugkerend probleem blijven. Goed dat De Speld de zere vinger in de keel steekt.

Reageer
gravatar

Deze uitzending moet ik nog zien (of juist niet). Laatste tijd haak ik steeds meer af van dit soort programma’s in het algemeen. Tijdens zo’n programma denk ik steeds, bla bla bla, het is zo makkelijk praten (en oordelen) in de studio. Dit geldt trouwens ook voor Viva Le Velo, Tour de Jour en de Avondetappe. En by the way, wielrennen is geen voetbal. Er is veel meer tussen 1 en 0. De Belgen snappen dat veeeel beter. Ook over het algemeen, weinig lof over de NL toptalent zoals Molema die dit jaar 2de werd in de R.v.Zwitserland. Jammer is dat.

Reageer
gravatar

Nu ja, Viva le Vélo is uitstekend te pruimen vanwege de afwezigheid van Mart Smeets, dat dan wel weer.

En die renners moeten zelf ook wat doen, Hoogeland is de enige die dat begrijpt: in de eerste rit wéér tegen de grond gekwakt. Zo kweek je naamsbekendheid.

gravatar

Als Smeets al vier minuten verloren heeft, wie heeft dan de gele trui?

Of heeft Smeets hem nog steeds en wil hij hem – ondanks dat hij nu ergens achteraan in het klassement hangt – niet afstaan?

Da’s toch ook niet eerlijk?

Reageer
gravatar

Bij gebrek aan gele trui kan in ieder geval gesteld worden dat dhr. Smeets de schaatstrui heeft…

gravatar

Ook Smeets is gestopt met het gebruiken van doping. Hij wordt momenteel door iedereen voorbij gebrald. Vermoedelijk is over drie dagen de afstand zo groot dat hij uit de avondetappe wordt genomen.

Reageer
gravatar

Als Heer Smeets al vier minuten tijdsverlies lijdt na zeven retorische vragen, waardoor er een rood lantaarntje op zijn rug bungelt dringt een achtste vraag zich op. Op je hoogtepunt stoppen en Dalida laten rusten is het devies. Wie neemt het stokje over? Professor Bokhoven, de plicht roept!

Reageer
gravatar

Een praatprogramma zonder de deskundigheid van omnigenie prof. dr. ir. Bert Bokhoven is gedoemd te mislukken, zoveel is al wel duidelijk!

Reageer
gravatar

Wij gewone mensen buigen ons hoofd zeer diep….
De huiskamervraag is: wanneer zal dit weer gebeuren!

Ik ga nu iets heel geks zeggen: Parijs is nog ver.

Reageer
gravatar

Dat is toch wat ze in de kerk doen met kinderen? Dat die Mart Smeets zich daar ook aan bezondigt verbaast mij geenszins!