PRO SHOTS / Zuma Press

PRO SHOTS / Zuma Press

Meevaller voor TotalEnergies: Franse junkie heeft 11 racefietsen in de aanbieding

De wielerploeg van TotalEnergies kan opgelucht ademhalen. Voorafgaand aan de twaalfde rit van de Tour werden er elf fietsen uit hun vrachtwagen gestolen, maar tijdens een ochtendwandeling door startplaats Aurillac liep kopman Steff Cras ineens een junkie met elf spotgoedkope racefietsen tegen het lijf.

‘‘Ik liep chagrijnig rond toen ik iemand vanuit een steeg 'bro, you look like a guy who needs 11 racing bikes' hoorde zeggen. Dat bleek dus een junkie te zijn die precies 11 racefietsen te koop had staan. Nou, die opsteker kon ik wel gebruiken na die diefstal van vanochtend’’, vertelt een zichtbaar opgeluchte Cras.

De kopman hoefde dan ook niet lang te twijfelen over de aankoop. ‘‘Hij wilde graag zijn levensverhaal en een complexe theorie over John F. Kennedy en chemtrails aan mij kwijt, maar daarna mocht ik ze voor een grijpstuiver meenemen. Daar kan je natuurlijk niet over tobben!’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *