Horoscoop: September

Specifieker dan dit kunnen we het niet maken

Na de Algemene Beschouwingen is het de hoogste tijd voor Specifieke Beschouwingen. Shanya en M’belldodugu zetten deze maand weer alle moderne middelen in om hun voorspellingen microseconden eerder bij u te hebben dan concurrenten. Bel voor een vrijblijvend aanbod van een horoscoop onze vertegenwoordigers op 0900-BETROUWBAAR.

Weegschaal: De komende maand bereidt u zich voor op de grootste financiële klapper uit de historie van uw bedrijf. Volkomen ten onrechte.

Steenbok: Uw verlies van gezichtsvermogen als gevolg van masturberen zet u nog maar eens aan het denken over oorzaak en gevolg.

Tweeling: Inspiratie kan uit een totaal onverwachte hoek komen. Een liedje op de radio, een gedicht dat op een gebouw afgedrukt staat, de verschijning van Charles Manson in uw droom.

Slangendrager: Uw voornemen de schorseneer tot de stadsgroente van Amersfoort te maken strandt in een moeras van bureaucratie. De poging die te omzeilen door de burgemeester een speciaal vijfgangendiner van schorseneergerechten aan te bieden werkt averechts wanneer de burgemeester aan de hartinfarct overlijdt. Dat de schorseneer aan dit incident geen schuld draagt is voor u volkomen helder, maar het leed is al geschied. Probeer het over 17 jaar nog eens.

Maagd: Elke tijd kent zijn eigen regels. Uw verzoek om een loonsverhoging wint niet aan kracht door een hakenkruis op uw voorhoofd te tatoeëren.

Leeuw: Hallo Freund. Wollen Sie einige niedrige Preise Produkte kaufen? Bitte kommen Sie hier: www(.ai-shopping.)org

Zeekomkommer: Hoewel leden van uw ‘familie’ een flink aantal mensen hebben vermoord, houdt u de moed erin met gezang. Neurie komende maand Helter Skelter nog eens vrolijk voor u uit.

Vissen: Uw carrière als amateur-astroloog vindt een vroeg einde in het feit dat WIJ ERVOOR ZORGEN DAT JE NERGENS AAN DE BAK KOMT!

Schorpioen: Er wordt komende maand veelvuldig een beroep gedaan op uw logisch denkvermogen. Het feit dat u deze horoscoop leest, belooft niet veel goeds.

Waterman: Via een transcedent medium verneemt u dat uw overleden moeder nog steeds kritisch is over uw partnerkeuze en de regelmaat waarmee u fastfoodketens bezoekt.

Stier: U wordt veelvuldig getreiterd door uw collegae vanwege uw steun aan het kabinetsbeleid. Helaas voor u gebeurt dat vooral tijdens kamerdebatten en wordt het uitgezonden op de landelijke televisie.

Kreeft: Nadat uw hoogzwangere vrouw is omgebracht door een bloeddorstige sekte overweegt u afleiding te zoeken door een interview te geven aan een meisje van 13. Slecht idee.

Boogschutter: Vanwege het Diginotarschandaal besluit u om te kiezen voor absolute veiligheid en een geheel analoge levensstijl te ontwikkelen. Een achteloos uit het raam geworpen laptop maakt fluks aan einde aan dit goede voornemen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laten we van dit goede begin een voorbeeld maken om de vergeten sterrebeelden weer in ere te herstellen. De paardenmelker, paria en hersenspinster zijn al jaren door de astrologie ontkent, maar mijn tante blijkt zich meer te herkennen in deze sterrebeelden en is sindsdien genezen van haar ongeneeslijke ziekte.

Reageer
gravatar

Ik zie in mijn dromen drachmes, neen euro’s, neen euro’s voor drachmes, neen, drachmes voor euro’s, ineens tolt alles en is Delphi verkocht maar aan wie?? Het lijkt op de legende van Zeus en Europa maar in de verte zie ik ook een koehandel in de mist en komt er een…

Reageer
gravatar

Ik lees nooit horoscopen. Maar als schorpioen zijnde had ik geen keuze, damn it, omdat u uitgerekend de toekomst van de schorpioen op Facebook had geplaatst. Dan kan ik er niet omheen, toch (omdat ik altijd alle FB-posts van de Speld lees), terwijl u hoort te weten hoe gevoelig uitgerekend schorpioenen zijn. Dit is een dieptepunt in de Speldhistorie; ik zal u helaas moeten unliken.

Reageer
gravatar

Hoi lieve Shanya en M’belldodugu,

Mijn vervelende broertje heeft vorige week met een rode markeerstift een kruis op mijn hoofd getekend. Zou ik nu geen zakgeldverhoging meer krijgen?

Veel lekkere knuffels van Paulientje met de vlechtjes
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn moeder noemt mijn vervelende broertje waterman, omdat hij nog in zijn broek pist. Maar ik vind hem meer een echte zeekomkommer.

Reageer
gravatar

Lieve Jezzebel, Dankjewel voor je reaktie op mijn Levenslost gaebbbel. Levenslust is in het geheel niet verdwenen! Het is juist de oorzaak van dit tijdelijk zwarte gat. Onrust, muziek maken, schilderen, praten tot het licht wordt. Dingen die niet kunnen als je een mama van twee prachtige kleine mensen bent. En mama’s lopen niet weg (dat deed mijn moeder wel )maar als mama’s niet voor zichzelf zorgen, niet zorgen dat de bron schoon blijft, doet ze ook haar kindjes tekort. Het Dilemma. Hoever ga je met Zelfliefde? En jij, jullie, ik stuur jullie een wolk liefde! Kus van Sigrid

gravatar

Hé Shanya en M’belldodugu,

Mijn moeder is nog niet overleden. Wat moet ik doen om jullie voorspelling nog deze maand uit te laten komen?

Groetjens van Paulusje Waterman

O ja,
Mijn domme zusje zegt dat ik het niet moet wagen, want mijn moeder zou mij nooit meer aankijken.

Reageer
gravatar

Ik vond horoscopen altijd onzin. Echter! Mij was voorspeld dat ik in juni een maansverduistering zou meemaken, maar daar vanwege het slechte weer niets van mee zou krijgen. Dat was helemaal uitgekomen. In mei was mij voorspeld dat ik een grote som geld zou ontvangen. Vooropgesteld dat ik het T-formulier had ingevuld. En verdomd.
Mijn wereldbeeld ligt aan scherven.

Reageer
gravatar

Verrek, die is bij mij ook uitgekomen – ik heb in mei geen grote som geld ontvangen en had dan ook inderdaad geen T-formulier ingeleverd!

gravatar

Deze horoscoop had al begin september uitgebracht moeten worden. Ik als Maagd had eerder deze week een gesprek.
Mijn tatoo werdt inderdaad niet op prijs gesteld..

Reageer