Globaal Nieuws: Marathon met hindernissen

Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid presenteert De Speld een 2 uur durende marathon van Globaal Nieuws. Michiel Eijsbouts en Diederik Smit presenteren twee uur lang nieuws,  interviews, het prijzenlabyrinth en schaamteloze reclame.

[powerpress]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze stoppen er nog wel af en toe goede muziek tussen, dat maakt het wel wat draaglijker. 2 uur luisteren naar marijke helwegen en economische financieel experts over andorra met een kleine achtertuin werkt redelijk verwarrend op mij.

Reageer
gravatar

Ik viel in slaap, maar dat krijg je als je 2 uur moet luisteren. “Het nieuwe lek in de wereld”, daar begon het slapen wel, en dan dat wachten op het nieuws dat Ghadhafi vermoord is in de buitenwijken van Tripoli door de rebellen, dat wachten nodigt ook uit tot slaap. Marijke Hellwegen was wel weer erg in vorm als economisch commentator, ik zou haar wel eens in debat willen horen met de onvolprezen prof. dr. Bert Bokhoven.

Reageer