Fotopunt: Coming out

Meer beeld? Ga naar www.rogierverkade.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu is het me duidelijk: de ETA heeft hier de transistorradio van een bouwvakker opgeblazen met Baskische strijdliederen.

Zo is die toren in Smilde natuurlijk ook behandeld: dat taaltje is funest voor de apparatuur.

Reageer
gravatar

Aan de panden en de uitgehangen markiezen te zien is dit een echte oude volksbuurt, Amsterdam Oud Zuid(?). Al die kouwe kak wil natuurlijk de lucht van hun afgewerkte kaviaar en cocaïne niet binnen in de woonkamers. Vandaar dat men buiten kakt, opgeblazenheid en flatulisme zijn twee kanten van dezelfde medaille. Eberhard van der Laan kan volop aan de bak na afloop van het vakantie-recès. Ook de Goudkust past immers in de krachtwijkenlijst.

Reageer
gravatar

Zo zie je maar weer aan deze Plaats Delict: in de rouwverwerkingsbussines zijn nogal wat beunhazen aktief.

Met Drenth’s zelfdovende waxinelichtjes was het je nooit gebeurd, dat je stapel knuffels in de fik gaat.

Reageer
gravatar

(2) Jeettje; Ik vermoed zelfs dat dit een Servische bonenschotel betrof; mijn oma maakte die (op z’n Oud-Rotterdams) aan met één deel buskruit, twee delen Bosnische splijtstof (Semtex mag ook) en 850 gram voorgeweekte blauwe bonen, 2 eetlepels Worcestersaus, een mespuntje Cayennepeper en een fijngesnipperd uitje (voor een goede darmwerking). Het sanitair porcelein van de jaren ’50 was daar gewoon tegen bestand