Storing aurawasstraat verstoort harmonie in Driebergen

Honderden aura’s zwaar aangetast

Een onopgemerkt mankement in een Driebergse aurawasstraat heeft veel gebruikers in grote esoterische problemen gebracht. Een programmeerfout leidde tot een verstoorde verhouding in de ether-bachbloesemtinctuur, waardoor honderden aura’s zwaar aangetast raakten. De misstand werd onthuld door het onderzoeksjournalistieke weblog niburu.nl, na een tip van ex-medewerker Vajashu SkyCloud.

Honderden klanten hebben melding gemaakt van verstoorde en verbleekte aura’s, ernstige huidklachten en kruinchakrapijn. De Consumentenbond heeft geschokt gereageerd. “Een aura is voor veel mensen een dierbaar bezit en een onmisbare factor in de seksuele marktwaarde van het individu”, aldus voorzitter Gijsbert Kaldewaaij. “Aantasting kan leiden tot ernstige interpersoonlijke problematiek en geestelijke isolatie, iets wat we gewoon niet moeten willen.”

De wasstraten van het type EV 666 zijn al sinds de ingebruikname in 2002 omstreden. Energiebundels binnen de aura’s raakten beschadigd, waardoor ze vaak ‘niet meer klopten’. Zo werd een 45-jarige man uit Hoog Soeren na zijn reiniging in 2003 jarenlang ten onrechte door zijn omgeving ingeschat als pedofiel. De man spande met succes een rechtszaak aan tegen fabrikant Coelho NV, maar leeft tot op de dag van vandaag op een geheim adres.

Directrice Goa Coelho van Coelho NV weigert vooralsnog de hand in eigen boezem te steken. “Het is onmogelijk een voor iedere aura passende wasstraat te produceren”, aldus de directrice, die vorig jaar nog opschudding veroorzaakte met haar bonus van zes zweethutsessies. “Er is sprake van losstaande  incidenten, die slechts op wetenschappelijke, dus ongegronde en onethische wijze met elkaar in verband kunnen worden gebracht. Wie niet tegen een wasstraat kan moet er gewoon niet aan beginnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zet mijn aura ‘s nachts altijd in een glas water met daarin een druppeltje Dreft, naast mijn bed op het nachtkastje. s Morgens is-tie dan helemaal gereinigd. Wasstraat dus volkomen overbodig. Alleen 1x per maand even een extra grote beurt met een stevige borstel.
En veel worteltjes eten natuurlijk.

Reageer
gravatar

Dass is ja wahnsinn! Der, Dass oder Die Aura muss man sauberreinigen mit Dr. Vogel’s anthropsophiker erdunnungsgehältnisserweisemäsziger fluïdumtinctuhr.

Und klares wasser aus Gerolsteiner Sprüdelwasser Verlag.

Auf der händ waschen, bitte!

Reageer
gravatar

Die aurawasstraat was niet gebouwd volgens de principes van Reiki. Voorts is niet behoorlijk met een magnetometer gekeken naar aardstralen en is geen wichelroede onderzoek gedaan naar aardstromen. De wasinrichting is niet op het oosten gericht. Vlakbij staat een UMTS-mast. Op de plaats lag voorheen een heksenkring. Nabij zijn Ufo’s geland. Tenslotte is de aurostrada niet gewijd.

De bouw was dus de goden verzoeken.

Reageer
gravatar

Ik gebruik de pro actieve shampoo (rechts draaiend en zelf zoekend) van Niburu. Ik wil geen ufo missen. Er zijn genoeg beesten die voelen met hun haren. (ken mensen die hun kop steeds stoten omdat ze kaal zijn). Mij zal dat niet gebeuren. Heb wel last van haarverlies sinds ik de shampo gebruik.

Reageer
gravatar

Ik deel graag mijn ervaringen met de huisvrouwen onder de lezeressen.

Ik gebruik al jaren de speciale aura-shampoo van Niburu. De prijs is slechts driehonderd Euro voor 100 ml. Deze speciale elke-dagshampoo met wierookgeur en versterkende werking dankzij actieve vruchtenconcentraten die de aura van binnen uit kracht geven, wordt naar uw huis- of postadres overgestraald voor een vaste prijs per bestelling ongeacht de omvang.

Stuur uw bestelling nog deze week per telepathie naar overstraalverzendhuis Niburu, zodat u nog geniet van de speciale hemelse aanbieding.

Paulien Titulaer
Niburu-consulente
Ook voor uw kosmische “house-party’s”

Reageer
gravatar

@ 5 Nadenkertje

Zelf prefereer ik goede seks als aurareiniger / hersteller! Dat is een combinatie van geluid, visualisatie en een zeer beweeglijke meditatie

……Waarbij opgemerkt dat het chakra-reinigend effect in voorkomende situaties nog sterker bereikt wordt indien geluid en/of visualisatie achterwege wordt gelaten.

Reageer
gravatar

@Hiep #22,

Na de seks dient men uitgeput te zijn. Dat is bij tantraseks niet echt het geval… I.i.g. niet bij mij!

Enne, het is mij een raadsel hoe u zwanger kon worden d.m.v. tantraseks!!!

Het verkeerde holte gebruikt of verwar ik tantraseks met iets heel anders?

Reageer
gravatar

Met een béétje stevig roterend poetsapparaat kun je heel goed zelf je aura oppoetsen. Gebruik een fijne, zachte doek die je om de voet (van het apparaat) trekt en een mooie etherische olie. Je zult zien dat je aura ahw gepolijst wordt. Daar kan geen aurawasstraat tegenop!

Reageer
gravatar

Goed dat dit artikel verschijnt. Niet dat mijn aura zonodig gewassen of gestoomd moet worden, maar ik bedenk nu ineens dat ik weer hoognodig mijn voorraadje acupunctuurpuntjes moet aanvullen. Ze waren bijna op.

Reageer
gravatar

@Maarten Harpertsz. T., #7,

Tantrische seks? Alleen als ik de pech heb om een zweefteef te hebben opgepikt…

Ben daarin toch wel redelijk coïterende conservatief…hehehehe!

Reageer
gravatar

Mij zien ze daar niet meer: ik ben daar een paar keer geweest en mijn aura kreeg gewoon een grauwsluier.
Ik reinig mijn aura tegenwoordig met door mijn zus ingestraald water. Het licht nu wel een beetje blauw op, maar alles beter dan die grauwsluier.

Reageer
gravatar

Helemaal mee eens Roderik. Ik heb een aura cabriolet en die moet je zorgvuldig zelf wassen. In zo’n wasstraat raken de chakra’s zo snel beschadigd, zeker van een cabriolet.

Reageer
gravatar

Zo zie je; iedere zaterdagmiddag was ik mijn aura zelf;
het is goedkoper en je weet waaraan je je blootstelt !
Een beetje aura heeft een afschrijving van duizenden
geuro’s per jaar.
Niet alleen glimt mijn aura steeds meer, maar ook
mijn chakra’s draaien dat het een lieve lust is.
Aangezien er geen foto van Mw Coelho is geplaatst,
weet ik niet of ik ondeugende opmerkingen over
handen en boezems moet maken; toch jammer.

Reageer
gravatar

Sinds de kleuren van mijn regenboogaura totaal door elkaar gelopen zijn in die wasstraat, zul je mij er niet meer zien. Ik had spijt als chakra’s op mijn hoofd.

Reageer
gravatar

Na een bezoek aan de aurawasstraat bleek de heer … zelfs voor anoniem persoon aangezien te worden. Dat scheelt bij rechtsvervolging, maar werd problematisch toen de heer … vermist raakte. Hij is nog altijd niet gevonden.

Reageer
gravatar

Hier is geen sprake van een enkel incident in Driebergen, maar het is een landelijk probleem.
Het aantal spookburgers in Nederland is inmiddels opgelopen tot 400.000.

Reageer
gravatar

Waarom 4 eurootjes betalen als God ze gratis uitdeelt? Een goede onderdompeling in ouderwets Jordaan water en uw aura is weer als nieuw!!

Reageer
gravatar

Een Jomandablauwe aurawasstraat… complimenten mevrouw Coelho, u was uw tijd ver vooruit! Helemaal de kleur van nu, leuke jumpsuits breien van de borstels die u moet vervangen en u bent zó weer uit de kosten.

Reageer
gravatar

Eigen schuld!

Een aura laat zich niet zomaar reinignen, als ware het een auto…

Ja, voor een enkele keer is het prettig om door een aurawasstraat te lopen, maar sommige mensen zijn ook zo gemakzuchtig, he!

Mw. Goa Coelho zei terecht dat heel moeilijk is om voor iedere aura een passende wasstraat te produceren!

Onze aura moeten we als een tweede huid zien, die ons van levensenergie voorziet en ons tegen de invloeden van buitenaf beschermt.

Iedereen is in staat om zijn eigen energieveld te beheren, te genezen of te veranderen met de kracht van positieve gedachten, positieve emoties en positieve levens- en werkomgeving.

Voor de optimale werking van je energiestroom spelen de volgende spirituele technieken de belangrijkste rol: meditatie, visualisatie, kracht van het licht, kleur en geluid!

Zelf prefereer ik goede seks als aurareiniger / hersteller! Dat is een combinatie van geluid, visualisatie en een zeer beweeglijke meditatie…

Reageer
gravatar

Komen we -via een omweg- toch weer terug op de aura-transplantaties zoals die werden behandeld hier in De Speld. Zodra van wetenschappelijke zijde het bestaan van aura’s wordt erkend, kan worden begonnen met fondsenwerving om ze regelmatig te reinigen. De top van de Nederlandse Quote 500: de drie J’s (Joop van den Ende, John de Mol en Jan Hommen (ING)) is al benaderd als mogelijke sponsor en gelegenheidsgever voor een nationale TV-actie. Voor deze grootschalige event wordt de Amsterdamse Rai afgehuurd; er zal een aparte zaal worden ingericht waarin alle huidige aurawasstraten zullen worden gedemonstreerd. Winston Gershtanowitz en Brigit Maasland zullen de presentatie verzorgen. Betreden van de demonstratieruimte geschiedt op eigen risico. Meer nieuws volgt, volgens ANP.

Reageer
gravatar

Die aurawasstraten lijken gemakkelijk, maar niets is wat het lijkt.
Persoonlijk laat ik me elke week masseren met eucalyptusolie, wat niet alleen mijn aura veel beter reinigt, maar ook mijn chakra’s. Daar kan geen aurawasstraat tegenop. En voor de prijs hoef je het niet te laten, het kost hetzelfde. Dan heb ik liever de persoonlijke aandacht van een esotherisch therapeut dan die van een machine.

Reageer
gravatar

600 zweethutsessies, dat is bijna twee sessies per dag. Dit is woeker!

Reageer
gravatar

Zoals uit mijn verklaring in het artikel blijkt weiger ik de hand in mijn eigen boezem te steken. Inderdaad heb ik dat tegen uw verslaggever verklaard, maar ik bedoelde dat meer dan figuurlijk. Iedereen, die wel eens een zweethutsessie heeft meegemaakt zal begrijpen waarom!

Reageer