Horoscoop februari 2011

Het zijn roerige tijden in de astrologische wereld. Waar de Speld al jaren de slangendrager als invloedrijk sterrenbeeld gebruikt, hobbelen de mainstream media daar langzaam achteraan door nu pas het bestaan van dit sterrenbeeld te erkennen. Het is een kwestie van tijd voor ook de zeekomkommer in de dierenriem wordt opgenomen.

Waterman: Uw gebrekkige timing komt uw carrière als sessiedrummer niet ten goede.

Maagd: U brengt uw stem uit op de PVV. Daarna komt u er achter dat er deze maand geen verkiezingen zijn, en vraagt u zich af wat u in het buurthuis precies rood heeft gekleurd.

Steenbok: Na 17 jaar in oorlogsgebieden te hebben doorgebracht, vindt u het nu tijd voor een blokje kaas.

Zeekomkommer: U reed op 23 maart 2006 11 km/u te hard op het linkerbaanvak van de A28 ter hoogte van Meppel. Hier gaat een wettelijke correctie van 4 km/u vanaf. Inclusief administratiekosten bent u het Justitieel Incasso Bureau € 28,50 schuldig

Siamese Eenling, de een: De operatie valt u zwaarder dan gedacht. Niet alleen fysiek is de vreemde plek op uw linkervoorhoofd storend,  de emotionele leegte die achter is gebleven laat zich slechts vullen met excessief drankgebruik. Jullie hadden het zo goed samen.

Weegschaal: Uw horoscoop van deze maand klopt niet. U bent hierover zeer ontstemd.

Ram: U krijgt vanuit het niets een smartphone in uw gezicht gegooid. Het gaat om een Motorola Milestone 1, die normaliter in Nederland niet te krijgen is. Dat dan weer wel.

Slangendrager: U blijkt een totaal ander leven te hebben gehad dan u altijd dacht. In een stevige rebirthingsessie gaat u deze en andere existentiële kwesties te lijf.

Leeuw: U verstuurt vier verschillende smsjes met hetzelfde kenteken naar zo’n sms-dienst. De auto blijkt achtereenvolgens 10.000, 12.000, 900 en 24 miljoen euro waard, waarna u in een vlaag van frustratie uw smartphone in het gelaat van een voorbijganger gooit.

Vissen: In een vorig leven heeft u samen met de joden Portugal aan de Moren verkocht. De joden zijn u nog steeds uw aandeel hierin verschuldigd, maar weigeren te betalen. Als protestvorm kiest u er voor om dit weekeinde plaats te nemen bij de Roda JC – Ajax, en de meest schunnige antisemitische anti-Ajaxleuzen aan te heffen. Dat zal ze leren.

Siamese Eenling, de ander: Eindelijk verlost van die stoorfactor in uw zorgeloze bestaan. Aan het helse samenzijn is eindelijk een einde gekomen. Bovendien blijken diverse dames het litteken op uw dijbeen woest aantrekkelijk te vinden. Het verkopen van de uitzendrechten van de operatie aan SBS6 vormt de financiele kers op de taart.

Schorpioen: Deze week is het moment aangebroken om uw baas te tutoyeren. Dat mag ook wel eens, na 25 jaar trouwe dienst.

Stier: Het is deze maand een ideale gelegenheid om een nieuwe auto te kopen. Als dit uw budget te boven gaat, begin dan met een rechterachteruitkijkspiegel.

Kreeft: De latijnse naam van uw sterrenbeeld (Cancer) is de wetenschappelijke naam van de Noordzeekrab. Heel geen kreeft.

Boogschutter: Dit is de maand van de verbasterde spreekwoorden. Niet geschoten is een saaie middag op de kermis, achter de zon schijnt de supernova, en dergelijke. Doe er uw voordeel mee.

Reservesterrenbeeld: U maakt op uw werk deze week een uiterst racistisch en seksistische opmerking. Aangezien er geen negers of wijven zijn die uw opmerking horen krijgt u hiervoor promotie.

overig
Disclaimer: Hoewel onze helderziende zo volledig mogelijk probeert te zijn, kan het gebeuren dat een sterrenbeeld aan onze aandacht ontglipt. Mocht uw sterrenbeeld hierboven niet genoemd zijn, laat u dat dan even weten aan de redactie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel een cool zwaard trouwens, dacht eerst dat het een nieuwe uitvoering van dungeons and dragons was…
Ik houd niet van dat spel, dus heb hem maar weer gauw weggeklikt.

Reageer
gravatar

@48 ds Paulien: Ik plaag die lieve jongen helemaal niet: ik wil graag dat hij waarschuwt als hij een link legt naar een Goth gamesite.
Het was echt even schrikken.

Reageer
gravatar

Ben vreselijk ontstemd. Mijn horoscoop staat er wel bij maar het klopt niet. Dat klopt.

Kan me soms scharen tussen de visjes maar kan ook een draakje zijn.

Je kunt alle kanten met me op dus.

Reageer
gravatar

Beste Jeettje,

Plaag die Christian nou niet zo. Hij kan er toch ook niks aandoen dat keizer Constantijn in de nadagen van het West-Romeinse Rijk het christendom verplicht stelde. Hij kan zijn voorouders niet afvallen, want anders worden ze alsnog op de brandstapel gezet in het hiernamaals.

Reageer
gravatar

Nounounou, Christian toch. Ik zie Reform en dan denk ik gelijk aan onbespoten beestjes met wat sneue groenteresten eromheen in de plaatselijke schimmelwinkel, krijg je een enge sprookjessite! Had je niet even kunnen waarschuwen?

En het heeft alles met achterspellen te maken, niks met voorspellen, hoor!
Wat een enge mensen allemaal op die site van jou: die willen alleen maar het allerergste -wat dat dan ook zijn moge: veel goeds belooft het niet! En dat is toch wel iets wat een horoscoop moet doen!

Zo zie je maar weer dat je ouwe verzuurde mopperkonten zonder gevoel voor humor niet hun gang moet laten gaan, want dan wordt het een zooitje: in hun woorden een poel des verderfs. Ze willen me dat net even te graag.

Dat is mijn voorspelling, en daar heb ik niet eens voor in de sterren hoeven kijken!

Reageer
gravatar

Op de valreep nog een voorstel voor een nieuw sterrenbeeld:
geldig alleen tussen de kreefskeerkring en de 0-meridiaan,
DE BANKIER met DE POLITICUS als vaste ascendant. In de aardse werkelijkheid twee tekens die ten nauwste met elkaar zijn verbonden, zowel zakelijk, gevoelsmatig als qua hobby en primaire levensbehoefte: “Geld” in alle vormen, valuta en hoeveelheden. Credo van dit Sterrenbeeld: pecunia non olet en van de ascendant: si vis pacem, parabellum.

Het trotse symbool van de VOC, het rolmodel van onze vorige MP en het begin van een Nieuwe Gouden Eeuw. Onder dit sterrenbeeld komt Nederland -door M. Rutte- eerst weer terug in Afghanistan, dan in de G-20 en dan rectaal weer in Amerikaanse gunst (van schildknaap naar schandknaap) en tenslotte worden we meestbegunstigde handelspartner van China. Dat punt in de tijd zal worden gemarkeerd door een collectief orgasme van Bankiers en Politici. VOC-dag mag dan Koninginnedag vervangen, Nederland herrijst en de Bataafse Republiek zal worden geherinstalleerd. Beatrix wordt de Eerste President-moeder van de nieuwe republiek en die Bentley-bravour jongen van Heynsbroek de eerste Raadspensionaris (met behoud van pensioenrechten) ná Johan de Witt. Nou, is dat een voorstel dat de tijden zal veranderen of niet?

Reageer
gravatar

ds Paulien, atheïstisch republikein ik weet het, ik zal hem waarschijnlijk nooit kunnen overtuigen dat ik niet in god geloof. Dat wil ik ook niet.
Natuurlijk mag ik Christian wel, maar ik kan alleen maar zo tegen hem praten. (Uit liefde) Hou niet van slijmen, een oogje dichtknijpen kan ik wel. Zelfs de andere kant op kijken.
Ik ben ook niet heilig, en vertel wel hoe anderen moeten leven.

Reageer
gravatar

Loko, (39)

Doe niet zo naar tegen Christian (28 en 29). Hij is als zovelen het slachtoffer van zijn eenkennige opvoeding. Daarom meent hij dat een bloedig godenboek van een voorhistorisch herdersvolk aangevuld door een voormiddeleeuws sagen- en bevelenboek vol puzzeltjes en herhalingen, wetenschappelijke literatuur is.

Helaas zal hij zich wellicht nooit toestaan zelf na te denken en vrij te filosoferen over het leven in het algemene en zijn eigen bestaan in het bijzonder. Dat echte geluk zal niet voor hem zijn weggelegd.

Jammer, het is toch eigenlijk wel een heel aardige jongen die het goed had bedoeld.

Reageer
gravatar

Rel nicht op 28, Mot je van god verdomme op deze site posten.
Dit is niet om te lachen. Ik geloof niet in die grappen. (slang die praat haalt eva een rib uit het lijf omdat jezus dan kan schaatsen)

Mag je ook schuine grappen vertellen op je site, of gaat dat te ver?

Reageer
gravatar

Christian,

Ik heb even rondgesnuffeld op jouw netplekje dat mij zou kunnen voorlichten over mijn toekomst. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik uw stekje nogal ongenuanceerde voorlichting verstrekt en er geen enkele sprake is van een wetenschappelijk fundament zoals ik gewend ben bij astrologen.

Ik beveel u het volgende leesbare boek aan over horoscopie, waarin bewezen wordt dat godsdienst en evolutieleer niet kunnen ijveren met astrologie, waarvan de grondslagen al eeuwen voor de geboorte van jouw opperwezens en Darwins vinken werden gelegd.

Astrologie voor beginners
handleiding voor het stap-voor-stap leren berekenen en duiden van de horoscoop

door Marian Bollen

1200 bladzijden met 600 afbeeldingen

Eerste, tevens laatste druk (twintig exemplaren) oktober 1997

prijs: € 1,- (bij de afname van negentien stuks)

Reageer
gravatar

@36 Nadenkertje, En waterkonijn is ook heel geen konijn, gewoon iemand lekker maken. Een crap (lijken eter) eet ik ook niet kreeft wel.

Reageer
gravatar

Quote…”Kreeft: De latijnse naam van uw sterrenbeeld (Cancer) is de wetenschappelijke naam van de Noordzeekrab. Heel geen kreeft.”

‘Heel geen kreeft”…Ben ik nog zo dyslectisch, of is jullie spellingscontrolemannetje zo dom?

Ontslaan, die gast!

Reageer
gravatar

En de schrijver van mijn horoscoop is medeplichtig. Die weet als geen ander dat wat staat te gebeuren voorkomen had kunnen worden.

Reageer
gravatar

Hallo iedereen,Ik stel jullie ‘mijn’ website voor ivm de nabije toekomst,zie:www.re-bel.be,groeten Christian!

Reageer
gravatar

Wat een onzin dit artikel, ik ben vissen!

Reageer
gravatar

@23 Ze zullen bij De Speld wel aandelen hebben in een rechterachteruitkijkspiegelfabriek , want dat ding is niet verplicht.
Nodeloos kosten maken moet je niet doen, want een auto is al duur genoeg.

Reageer
gravatar

Dat hele horoscoop-gedoe is dat niet een beetje achterhaald; net lees ik op het nieuws dat Spong & Hammerstein (uit de jeugdserie-musical Sponge Bob Squarepants en Oscar Hammerstein) al sinds 12 februari jl. uit elkaar zijn. Nergens -in welke horrorscenario-scoop ook- is die rampzalige juridische spagaat aangekondigd. De tragiek dat Spong achterblijft in een leeg huis, leeg kantoor, leeg bed, leeg banksaldo en dat Hammerstein elders aan de Amsterdamse Goudkust moet gaan wonen; ik hoor De Speld er niet over. Een ramp van dergelijke omvang die men eenvoudig niet heeft zien aankomen? Dus dat lezen van toekomstige gebeurtenissen in welke constellatie dan ook; van mij kan het achterwege worden gelaten. Ondertussen zitten deze beide jongens met onoplosbare vragen: wie neemt de Rolls mee, wie de Bugatti? En met prangende problemen en hete hangijzers: wie neemt het tafelzilver, de beide flatscreens en wie de p.a.-secretaris en wie moet genoegen nemen met de secretaresse die militant feministisch/leninistisch/ lesbiënnaal gestructureerd is. Wie neemt Oma mee en wie Opa M.? Wie belt WikiLeaks met onthullingen over de diepe betrokkenheid van beide heren met de aanklagers van Geert Wilders? Wat gaat Spong (alléén) doen tegenover Desi Bouterse die wordt verdedigd door Aston Martin-rijder en beëdigd womanizer Bram Moszkowicz? Als op die vragen een deugdelijk antwoord komt, wil ik me nog eens buigen over de betrouwbaarheid van het voorspellend vermogen van stellaire constellaties.

Reageer
gravatar

Wat moet ik nu met een auto, danwel rechterachteruitkijkspiegel.
Ik heb toch helegaar geen rijbewijs ?
(een beetje mysticus had dat zo uit de aetherische sferen opgepikt.
(en als authentieke jordaneees, wellicht gewoon gepikt)

Reageer
gravatar

@Jeettje (@Rob Albers):

Nee, inderdaad, zo’n fijn weekend is het niet. En of die groeten vriendelijk zijn, daar twijfel ik ook sterk aan!

Reageer
gravatar

Weet ik Marktplaats, en hij redt het niet met zijn praatjes.
Ik wil hem niet demoniseren want ik ben geen heilige. Dat Geert dat wel in zijn heilige overtuiging bij anderen wel doet (ga op enter drukken)

Reageer
gravatar

@ 16. Loko, snap je het nou nog niet? die vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor Wilders zelf. En voor degenen die het met hem eens zijn. Misschien kan hij Mubarak in Egypte opvolgen.

Reageer
gravatar

Volgens mij is het zeekomkommertijd in de Speld. :-S

Leeuw, hoe kom jij aan die Motorola Milestone 1?

@ 6. Paulientje, was je ook nog maagd toen je uit het buurthuis kwam? Met al die PVV-ers in de buurt ….

Wie kan mij vertellen waarom de ene helft van de Siamese tweeling een litteken heeft op het voorhoofd en de andere op het been? 2 verschillende tweelingen? Of zaten ze kop aan kont?

Reageer
gravatar

ds Paulus, voorganger linkse kerk
Ik wil niet veel schrijven over Geert. Hij zaait haat en als ik dat schrijf ben ik een haatzaaier van de linkse kerk. Ik geloof helemaal niet en heb altijd op de VVD gestemd. (1 keer op SP)
Dit keer word het wat anders, maar pvv nee zo dronken word ik niet

Reageer
gravatar

Loko

Het getuigt van Nederlandse kleinpoldergeest dat kiezers in een hokje een veel kleiner hokje moeten inkleuren. Als overtuigd voorganger van de Linkse Kerk wil ik mijn keuze krachtiger kenbaar maken door het hele hok rood te maken.
Van binnen en van buiten, inclusief de smoel van Geert dat hier in Venlo altijd prominent in het stemlokaal boven de deur hangt.

Reageer
gravatar

Maar als ik met een rood potlood, de pvv moet aanvinken krijgen we totale oorlog. Die linkse kleur moet ik niet. Ik eis het vakje wit te laten.

Reageer
gravatar

Ik heb uw wijze raad opgevolgd en na 25 jaar trouwe dienst als kamerheer van Hare Majesteit Haar een keertje getutoyeerd.

Ik ben nu aan het uitzoeken hoe lang ik recht heb op wachtgeld.

Reageer
gravatar

Alleen een zot kan twijfelen aan de wijze woorden van de geleerde. De heer Tuur is een gevallen ster met losse handjes die in nood bracht in plaats daarvan redde. En met een voorkeur voor foute confectiekleding.

@Paulusje: Het sterrenbeeld Marg00tje is reeds lange tijd geleden geïmplodeerd waarbij het krachtenveld teniet is gedaan.
De illusie wordt kunstmatig in stand gehouden door ‘s avonds over Madurodam een zwart doek te trekken met enkele speldengaatjes.
Aangezien dit een non-conjunctaire constellatie betaamt, zit er geen progressie in de huizen, en valt dit dus af bij het berekenen van interdanten

Reageer
gravatar

Beste redactie,

Het sterrenbeeld van MargOOtje ontbreekt. Of is er voor Madurodam een minihorror-scoopje met kleine sterrenbeeldjes?

Groetjes uit Klein-Indië.

Reageer
gravatar

Dit is logisch verklaarbaar, de outcoming van het beeld Slangedrager maar nog niet het einde, aanpassing zal nodig blijken.
Ik explaineer:
In den beginne leek het beeld op een Gordiaanse knoop en derhalve niet serieus te nemen.
Met het verstrijken van de tijd leek het op een boa constrictor die iets aan het wurgen was, dus weer niet te benoemen.
Nu lijkt het erop dat de kennelijke man zich langzaam ontworsteld heeft aan de wurggreep en noemen we het Slangedrager.

Ik voorspel u echter dat over ampele eeuw het beeld zodanig duidelijk zal zijn, dat we kunnen zien dat het in feite om een brandweerman in actie gaat, een brandweerslang bedienende.
De naam kan dus derhalve blijven.

En ik voorspel u, dat over een ampele eon óók duidelijk te zien zal zijn de brandweerwagen waarmee onze held ter plekke is gesneld.

Echter dan is in de tijd de actie in zo vergevorderd stadium dat de brandweerman een schone maagd uit de hellevuurzee heeft gered en haar al over zijn schouder dragende veilig stelt.
Het zal worden: Maagdendrager.
Dit komt toevalligerwijze overeen met mijn voorspelling dat het sterrenbeeld Maagd ter dien tijd zal zijn opgeschoven in dienaangaande richting.

Dit is mijn voorspelling en daar zult u het mee moeten doen.

Reageer
gravatar

@1 Rob Alberts: Wat is dit nu weer voor een voorspelling van lik-me-vestje?
Hier kan ik niks mee: dat krijg je nu als je leken loslaat op serieuze wetenschap.
Niet meer doen hoor!

Reageer
gravatar

Inde sterren staat het geschreven, maar soms is het moeilijk te lezen!
Fijn weekend en vriendelijke groet.

Reageer