‘Shower 3000’ doorbraak in doucheland

Contra-intuïtieve handelingen brengen totaalervaring douchen teweeg

Innovatiedeskundige, designer en industrieel ontwerper Bruno LaTouche presenteert morgen op de TU Delft zijn ‘revolutie in doucheland.’ “We willen van het douchen die totaalervaring maken waar N
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@3 JJ: Misschien dat er badkamervragen worden gesteld. Zou me niets verbazen, met zo’n complexe bediening.

@21 Dr. Phil, relatietherapeut: Hopelijk is het business-plan zorgvuldig bestudeerd door het bekende accountantsbureau Toilette & Douche.

Reageer
gravatar

@ 21. Dr. Phil. Kunt u mij ook aan relatie helpen? Anders heb ik niets aan zo’n douche.

@ 19. Gekke Gerritje, als Dr. Phil. mij kan helpen zou jouw voortel wel erg prettig zijn.

Reageer
gravatar

Ingridje, lieverdje, wat moet je daar nou mee. Die heb je er toch als een stuk of zes.
Ga nou niet op de grond met spartelende beentjes liggen gillen. Wat moeten die mensen hier bij Karwei wel van mij gaan denken.
Nou vooruit dan maar weer. Nee, niet die dure…

Reageer
gravatar

@Marktplaats # 18,

“Zo eentje waar de douche koud wordt als er iemand anders op een andere plek warm water tapt”

Ah! jeugdsentiment!! Helaas snel afgelopen, nadat ik die vervelende buurman had beloofd ‘koud’ te maken indien hij weer warm water zou tappen terwijl ik aan het douchen was!

Reageer
gravatar

Ik vind het maar niks, dat moderne gedoen. Gelukkig vond ik op Marktplaats.nl nog een ouderwetse handdouche. Je weet wel, zo eentje met twee knoppen. Een blauwe voor het koude water en een rode voor het warme water. Vergezeld van een ouderwetse geiser. Zo eentje waar de douche koud wordt als er iemand anders op een andere plek warm water tapt. Heerlijk nostalgisch. Tussen de magazijnrestanten bij het Kruidvat vond ik nog een oude fles Badedas (Zo in mijn sas …) en een echte spons. Sindsdien sta ik elke ochtend weer zo heerlijk te soppen.

Reageer
gravatar

Dit is zóóó januari.
Het nieuwste van het nieuwste is de indoor tuindouche: een gepivoteerde blikijzeren gieter met handbediend gevlochten sisaltouwtje.

Hiermee ligt de wereld van de safari experience binnen ieders handbereik voor degenen die niet iedere dag in staat zijn onder de Niagara te staan.
Oog in oog met de natuur – elke dag weer!

Reageer
gravatar

Ah, duidelijk.
Ik snap ook wel het bezwaar, alhoewel ik haar niet gelezen heb.

We beginnen met Southpark; the douche in the bathroom.
Vervolgens doen we helegaar spitiualistisch door astrologie te negeren.

Er was zo’n amerikaansche professort die dacht dat ut nieuws was dat er zoiets als siderisch bestaat.
(uiteraard is er een wiki page)

Waarom dan niet een Speld wetenschaffelijk artiekul, waarin het wordt duideluk gemaakt dat 12 gewoon te maken heeft met de realisatie van de aarde met onze ster.

Lentepunt is gerelateerd met iets van de scheve kant van de aarde en de middel(m)achtige kant van de zon.
(ik neem aan dat eenieder weet dat onze zon niet in het middelpunt van ons zonnestelsel staat, maar gelijk met de overige massa in ons zonnestelsel om een gemeenschappelijk punt heendraait ?)

Reageer
gravatar

Eindelijk, de simpele essentie van het douchen is opnieuw uitgevonden! Vooral het indrukken van 2 knoppen terwijl je de thermostaat counter-clockwise moet draaien vind ik erg inventief.

Reageer
gravatar

Ik vind het ècht onbegrijpelijk dat kroonprins Willem Alexander zo enthousiast is over deze douche. Zeker omdat het een commercieel product betreft. Het koninklijk huis zou zich verre moeten houden van dat soort commerciële berichtgeving. In één woord: onbegrijpelijk!

Reageer
gravatar

Hm, hm…

Volgens mij werkt het e.e.a. op electriciteit? Zo ja, zit er wel een aardelekschakelaar op dat ding? Die Shower 3000??

Zo niet, dan kocht ik er graag eentje voor mijn (te) rijke schoonmoeder!

Reageer
gravatar

Bij Ikea is nu in de aanbieding een zelfbouwpakket Dush Willy 4000 met gegarandeerd onbegrijpelijke handleiding. Speciaal voor grenen badkamers.

Meegeleverd worden een bouwtekening en blikken sleuteltjes. Zelf nog slechts benodigd:
– waterpomptang
– bankhamer
– schroevendraaiers
– boormachine
– potloodje
– waterpas
– dat ene ontbrekende schroefje
– pleisters
– loodgieter
– andere loodgieter
– telefoon
– kalmeringsmiddelen

Reageer
gravatar

Lieve MargOOtje,

Ik was de afgelopen weken in Queensland (Australië) om het zusterstadje van Madurodam uit het wassende water te redden. Alle wasvoorzieningen zijn door drinkwatergebrek gesloten.

Ik kom morgen met MadoruAir naar huis. Zet maar alvast zo’n lekker warm ecologisch bubbelbad uit de consumentengids voor mij klaar. (Graag zonder die paarse opblaaskrokodil.)

Jouw Paulusje

Reageer
gravatar

Maar het ragtappertje? Die mis ik in dit model, terwijl iedereen weet dat deze onontbeerlijk is voor het roefgrammetje.
Je kunt het vleugelboutje via het fluctuerend tapnippeltje wel torderen maar dat levert nog geen rafsproeiertje op! (Stel je voor zeg.)
Dus zou je het flenszwengeltje over moeten laten hellen in het titanium afvoergootje om het stootroefeltje ten volle te benutten.

Gebaseerd op bovenstaande denk ik dan ook dat dit model geen lang leven beschoren is.

Reageer
gravatar

Heb even gekeken bij de Consumentenbond naar de test uitslagen. Die zijn volkomen bedroevend. Douchen is uit de tijd en zij promoten meer de diverse bubbelbaden. Die hebben ook een veel lager waterverbruik en zijn kindvriendelijk.

Reageer
gravatar

Ik kan niet wachten totdat het leven door LaTouche ook ingewikkelder mag worden bij de koelkast. Niets open en dicht die deur, maar een serie handelingen moet daar aan te pas komen. Zo zijn en ook nog mooie innovatie mogelijkheden voor de lichtknop (hoezo alleen maar aan/uit?), het strijkijzer, de keukenkraan, de gootsteen, ik zie grote en uiterst ingewikkelde toekomst mogelijkheden voor ons, dankzij het 3000 denken: 2000 is zo 2010, 3000 is helemaal 2011.

Reageer
gravatar

Ik hoop wel dat ze niet vergeten zijn de dodemansknop toe te voegen. Die zal namelijk nog meer kinderlevens kunnen sparen.

Reageer
gravatar

Is er al een hoogleraar “douchekunde” aangesteld om kamervragen te kunnen beantwoorden ?

Reageer