Horoscoop december 2010

Wat hebben de sterren deze maand weer allemaal in petto?

Dingen op het nieuws, dingen op de zaak, dingen met het weer, dingen met de familie, dingen met de belasting, dingen met de trein, dingen in de supermarkt, dingen waar u liever niet over praat. Wij voelen uw pijn. Daarom laten we Shanya en M’Belldodogu het voor u oplossen. Deze voorspellingen zijn 82% klimaatneutraal, mede mogelijk gemaakt door Peter van Vossen op linksbuiten, en door de belastingconstructie via Gibraltar vrijwel volledig aftrekbaar.

Weegschaal: 93 kilo, schoon aan de haak. Tijd om de chocoladefontein de deur uit te doen.

Steenbok: U heeft het gevoel dat u niet alles uit het leven haalt wat erin zit. Dat u meer kunt dan u op dit moment doet, dat nu de tijd is om kansen te pakken, dat er meer kan, en ook moet, om uw volle potentieel te verwezenlijken. Helaas, u heeft ongelijk. Het blijft zoals het nu is, tot uw vroegtijdig overlijden bij een tramongeluk.

Tweeling: U bent een vliegtuig.

Ram: U komt er deze week achter dat anusgerelateerde grappen het weliswaar goed doen in uw vriendengroep, maar niet geschikt zijn voor de werkvloer. Een leerzame ervaring.

Maagd: โดย ไวรัสคอมพิวเตอร์, เกิดขึ้นระหว่างการค้นหาสำหรับเจ้าสาวใหม่ทั้งหมดข้อความของคุณจะถูกแปลเป็น ภาษาไทยโดยอัตโนมัติ ถึงแม้ว่าความรำคาญกับสภาพแวดล้อมได้ทันทีของคุณให้คุณงานที่ร้านอาหารและ ให้ฟักผู้หญิง ที่จัดทำโดยคืนภาษีเงอะงะคุณจะตกอยู่ที่ส่วนท้ายของปีที่ยื่นโดยตะกร้า

Leeuw: Nadat u door Luis Suárez bent gebeten ontwikkelt u een angst voor zonlicht en een hevige allergie voor knoflook.

James Sharpe: Er ligt een succesvolle tweede carrière voor u in het verschiet, waar u woordgrappen over uw naam combineert met een postmoderne variété-act onder begeleiding van een albino-marmot en een Poolse aspergesteker. Helaas blijkt de tour door de verhoogde BTW op de kunsten niet rendabel te exploiteren te zijn.

Zeekomkommer: U blijkt, geprepareerd in de magnetron, hoogst kankerverwekkend te zijn voor hen die in u een smakelijk voorgerecht zagen. Kai van der Linde helpt u met deze PR-nachtmerrie. Helaas pakt zijn advies, om te focussen op het feit dat ebola en cholera een stuk minder prettig zijn dan kanker, niet goed uit en wordt u verbannen uit restaurants.

Vissen: Zeventien haaien vieren sleepboot argusogen raamkozijn. Viertal ger zweluw vormek kaswelra gnuuuuuuuuu kerweb, totdat u uw medicatie weer inneemt en de mensen u weer begrijpen.

Schorpioen:
Voor u, Schorpioen,
Een rustgevende haiku
Te veel lettergrepen

Waterman: De sterren hebben deze maand iets speciaals voor u in petto. Iets met een diameter van ongeveer een meter, dat, eenmaal in de dampkring aangekomen, slinkt tot een klein steentje dat, aangemoedigd door de zwaartekracht, met duizelingwekkende snelheid richting uw cerebrum gaat. Omstanders slaken een collectief ‘au’ wanneer de onvermijdelijke impact u bijkans doet ontploffen.

Slangendrager: Vanwege een tegenvallende horoscoop besluit u deze maand zelfmoord te plegen. Een goed besluit, de wereld is beter af zonder u! U bent toch labiel en gelooft aan de vooravond van 2011 nog steeds in horoscopen. Water, lucht en voedsel zijn duidelijk niet aan u besteed, men dankt u voor het groener maken van de aarde.

Stier: U heeft deze maand als enige een positieve horoscoop. Alle anderen in uw leven nemen u dit kwalijk en zetten alles op alles om u te dwarsbomen. Enkelen gaan hierbij te ver en traumatiseren u voor het leven. U krijgt hiervoor via de rechter een forse schadevergoeding toegekend. Eind goed, al goed.

Boogschutter: Aangezien de hypotheekrenteaftrek op de sterren wordt afgeschaft, heeft Jupiter besloten zijn derde huis te verkopen. Hoewel u de consequenties hiervan niet geheel kunt overzien, neemt u het zekere voor het onzekere en richt een atoomkelder in. Een gewaarschuwde boogschutter telt immers voor een waterman. Al spreken we niet graag onze voorkeuren uit.

Kreeft: U heeft een maand waarin u veel twijfelt, over alles. Of niet natuurlijk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@22 Ik bedoel gewoon dat paragnosten de Balkenendenorm moeten aanhouden. “Met kennis van nu toen anders gedaan”
Ze kunnen toch ook terugblikken? Even indrukwekkend want niemand heeft een tijdmachine.

Reageer
gravatar

Loko, (# 21)

Paragnosten lichten niks op. Daar staan ze niet sterk genoeg voor op hun benen, want die moeten toch uiteindelijk de weelde kunnen dragen.
Een healing is in gewoon Duts “heling”. Nou moet ik eerlijk zeggen, dat ik paragnosten wel zou kunnen zien oplichten, waarbij ik hoop dat ze spaarlampen gebruiken, maar helen?

Reageer
gravatar

Mijn voorspelling voor de volgende duizenden jaren.Een paragnost zal altijd hulp nodig hebben. Natuurlijk eerst het gevang in voor oplichting. En daarna een healing.

Reageer
gravatar

bron AD-
Paragnost: Wilders gaat iets vreselijks overkomen.

Kunnen Shanya en M’belldodogu hierop wat licht laten schijnen? In welke vorm bedoelt hun collega dat?

Krijgt Wilders in 2011 zijn volle verstandelijke vermogens terug?
Dat moet héél eng voor hem worden dan, inderdaad.

Reageer
gravatar

Ik heb de chocoladefontein meteen de deur uitgegooid, maar toen ik 5 minuten later op de weegschaal stond was er nog geen grammetje verschil! Wat een onzin, deze horoscoop…

Reageer
gravatar

Graag wil ik Shanya en M’belldodogu eraan herinneren geen horoscopen te schrijven in een depressieve bui. Dat u er zelf genoegen in schept voor een tram te komen, ontploffen of andere ellende te ondergaan, mag niet betekenen dat u dat de mensen van de betreffende sterrenbeelden voorspelt. Als de zaken vervolgens slecht gaan heeft u alleen zichzelf kwalijk te nemen.

Reageer
gravatar

@Paulien. Dan is het maar goed dat je broer niet Eric Lucassen is, want dan was je nu zeker geen maagd meer.

@Maagd. …of Chinees.

Reageer
gravatar

De sterren kunnen me nog meer vertellen.
Ik overweeg mijn abonnement op te zeggen, zolang men in het heelal niet beseft, dat er grenzen zijn, ook aan mijn geduld.

Reageer
gravatar

nu ben ik maagd en mijn thais is niet zo goed maar ik weet wel dat deze voorspelling nooit kan kloppen want ik doe nooit mijn belastingaangifte dat van die bruid via internet kan dan weer wel kloppen

Reageer
gravatar

@Mõnelaar.
“Hoe weet u dat…?”
Wat een vraag aan een astroloog. Dat spreekt toch voor zich dat die dat weten.

Heb net als ik een rotsvast vertrouwen in de voorspellingen van Shanya en M’Belldodogu. Ik heb dat al sinds ze hun voorspellingen op deze site publiceren en ik moet zeggen, naar volle tevredenheid. Ik weet nu weer hoe ik me komende maand moet gedragen. Of niet natuurlijk.

Reageer
gravatar

U mag weten dat ik uit principe nooit de horrorskoop lees. Maar bij de kapper, bieb en AH kijk ik natuurlijk wel eens.

Dit keer voel ik mij als leeuwin aangesproken: U weet niet hoe heerlijk het is om met Luis Suárez dierentuintje te spuilen. Als twee roofdieren wanen wij ons in Afrika. Gek en van die knoflook klopt ook. De allergie voor knofloop is niet plesant, maar graag ga ik met verse teentjes in een volle metro of vastgelopen trein aan de slag. Succes verzekerd. Altijd heb je een coupé voor jezelf. Mien

Reageer