Globaal Nieuws Radio #10

Speldlezers luisteren over het algemeen iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Diederik Smit nu ook online. Hoorbaar nieuws, voor mensen. Met deze week nieuws over het neergestorte vliegtuig in Kazachstan, experimenten op dierenactivisten en gaan we langs bij onze collega’s van Luisterboek FM.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een slechte dictie! Die wegvallende eind-r: hiej in plaats van hier. Misselijkmakend door de weekheid.
Noojse toeristen. Het vreemde is dat de r in toeristen nog wel goed uitgesproken wordt. Hij kan het dus wel!

Het zou wel fijn zijn als de omroeper eens grondig
spraakles zou krijgen. Of ontslag!

Reageer
gravatar

Kunnen jullie niet een uurtje later uitzenden voortaan? Globaal Nieuws wordt altijd net uitgezonden als ik eten sta te koken. Mis regelmatig de helft van het programma en moet steeds terug luisteren via de site…
Groetjes uit San Fransico

Reageer
gravatar

Ben een reuze echte fan van dit radio programma. Op Bali is het te beluisteren tijdens koffietijd.. Zit tijdelijk nu in Aussie land en daar luisteren we ook maar dan tegen luchtijd. Heerlijk hoor om de stem van Diederik te beluisteren op lekker tijden…

Reageer