‘Bijlman heeft strafblad vervalst’

Opnieuw PVV-kamerlid in opspraak

Aan de schier eindeloze stroom van PVV-rellen lijkt vooralsnog geen einde te komen. Gisteren bracht Nieuwsuur aan het licht dat kamerlid Henri Bijlman zijn plaats op de lijst heeft verworven op basis van een vervalst strafblad. Bijlman zou hebben gelogen over veroordelingen op het gebied van mishandeling, intimidatie en het bezit van een bazooka. Bijlman wilde vanochtend niet ingaan op de kwestie: “Ik ben zeker geen lieverdje. Meer kan ik er nu niet over zeggen.”

De eerste twijfels over de het verleden van Bijlman kwamen naar voren toen de AIVD aangaf dat Bijlman nooit een kogelbrief zou hebben verstuurd naar de burgemeester van Eemnes, een episode waar de voormalige welzijnswerker in het verleden hoog over opgaf. De redactie van Nieuwsuur besloot op dat moment een diepgravend onderzoek naar andere strafbare feiten in te stellen, maar kon alleen bewijzen vinden voor het te laat terugbrengen van een bibliotheekboek en een boete voor door rood licht rijden uit 2006.

Een zichtbaar in verlegenheid gebrachte partijleider Wilders laat weten dat hij tot diep in de nacht indringend met Bijlman heeft gesproken en dat meer gesprekken zullen volgen. Verder verzekert hij dat de strafbladen van de overige PVV-kamerleden nauwkeurig zullen worden doorgelicht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mr. van der Sloot is probably right. We have been missing at least 2 kilograms of TNT from the Likud Museum, where “Axie” Bijlman was employed at the time. It belonged in the Menachem Begin shrine, and was a leftover from his visit to the King David hotel. I was head of the museum, which is in fact a secret laboratory of the Mossad.

As a clerk Daury Bijlman was allowed to do experiments with powder and fax machines. Because of the poor results the project was ended. Mr. Bijlman refused to accept that, and resigned, after beating me into a coma.

Reageer
gravatar

Bijlman valt niets te verwijten. Hij mag dat strafblad dan hebben vervalst, maar hij heeft zeker zijn sporen verdiend. Alleen heeft hij steeds pech gehad, waardoor hij nooit is veroordeeld.

De kneedbom op 5 dec. 2008 aan koningin Beatrix ontplofte niet, omdat een hofdame het slaghoedje abusievelijk aan de koninklijke hoedenverzameling had toegevoegd. Daarna werd het als een cadeautje voor Willem-Alexander beschouwd, omdat er duidelijk “TNT post” op stond, en de kroonprins die dag wilde gaan vissen in Mozambique. Dat was een actie om voedsel voor 5 noodlijdende dorpen bijeen te brengen. Ook daar is het niet ontploft, omdat de prins het als aas aan de haakjes heeft gekneed. Zodoende is alle bewijsmateriaal verdwenen. Wel zijn er wat knalletjes gehoord bij het roosteren van de vis, maar dat vond niemand verdacht.

Toen dat dus was mislukt, heeft Bijlman nog een aantal poederfaxen gestuurd aan Jan-Peter Balkenende, Femke Halsema, toenmalig minister Ab Klonk en aan Clairy Polak. Deze zijn echter door onopgehelderde oorzaak zonder poeder aangekomen, wat natuurlijk uiterst verdacht is. Kamervoorzitter Verbeet moet daarover maar eens aan de tand worden gevoeld!

Het is trouwens niet Henri Bijlman, maar Daury Bijlman.

Reageer
gravatar

Met een goed boek kan je ver gooien. Ik heb als portier van de bieb wel eens een brutaal stuk snotaap uit zijn schoenen gegooid toen hij “Onder professoren” wou terugbrengen met colavlekken erop.
Laten we maar zeggen dat Hermans genadeloos terugsloeg.

Reageer
gravatar

Links maakt rechts zwart? Nou wordt ie helemaal mooi!
Al een jaar lang wordt alles wat links doet afgeschreven als een “linkse hobby”. Maar wat is nou erger, een linkse hobby hebben of een halve mongool zijn die andere mensen in elkaar slaat, er een bazooka op na houdt en daar vervolgens niet eens voor uit durft te komen? Dan ben je een lafbek.
Wel fijn dat hij van boeken blijkt te houden… 🙂

Reageer
gravatar

Mijn zus Fleur durft na fractievergaderingen niet meer alleen naar huis.
De kamermeiden van Geert W. uit Venlo delen ook niet langer een werkkamer met de kamerknechten van hem.

Reageer
gravatar

Hordenlopen wordt zo dus pas strafbaar op het moment dat je een spike in iemands gezicht duwt en de ander daar letsel mee toe brengt. Weer iets aardigs om aan het PVV lijstje toe te voegen net zoals het ‘valsheid in geschrifte’ kan heten als je opschrijft dat je schoolhoofd geweest bent terwijl je dat nooit was. Wat is het toch dat die PVV’rs moeten compenseren? Nooit een liefedevolle opvoeding en degelijke opleiding gehad en nu dan maar als alpha stieren tekeer gaan?

Reageer
gravatar

Sharpe was eigenlijk een meerkamper: eerst sloeg hij een concurrent met zijn spikes en vervolgens liep hij de 110 meter horden. Kijk, dat soort mensen hebben we nodig in de politiek: doeners die van alle markten thuis zijn en de concurrentie niet uit de weg gaan.

Reageer
gravatar

Hordenlopen is niet strafbaar, tenzij aan het begin van de baan voor een ieder duidelijk waarneembaar een Signalering conform artikel 461 van het Wetboek van Strafrecht is geplaatst.

Reageer
gravatar

#37 Jeettje: En deze man is nog wel hordenloper geweest, ben benieuwd hoe hij deze gaat nemen.
Of zou het een spelfout betreffen en dat deze man, geheel sportief, een hoerenloper was?
Ik hoop dat deze vragen tijdens het spoeddebat ter sprake komen.

Reageer
gravatar

@ Jeettje, 37, “Sharpe schijnt veroordeeld te zijn als directeur van Digitania, een bedrijf voor daten via sms, anderen bronnen geven aan voor rommelen met bio’s van dames op (schijn?)pornosites”. Tja, helaas, ik was weer niet volledig onder 26; er had behalve het deel “mannelijke PVV’rs met strafblad (bedreiging, ontucht, intimidatie, vrouwenmishandeling, openbare dronkenschap e.d.)” het mogelijk aanzetten tot prostitutie dan wel fraude met persoonsgegevens” bij dienen te staan. Op een Satirische Gedenkwaardige Speld Dag zal dit ‘feitenrelaas’ alles bij elkaar waarschijnlijk een geheel A4tje vullen, en dan moeten de memorabele feiten der vrouwelijke PVV’sters er nog bij komen te staan. Dat wordt wel heel erg leuk lezen hier na de komende Staten en eerste kamerverkiezingen.

Reageer
gravatar

Wauw, dit tempo kan zelfs De Speld niet bijhouden:

Opnieuw PVV-Kamerlid in opspraak

AMSTERDAM – Een bedrijf waarvan PVV-Kamerlid James Sharpe de baas was, is in 2008 in Hongarije bestraft voor het misleiden van klanten met advertenties voor een sms-dienst.

Het lijkt wel Domino Day.
Zou de PVV op een Guinness vermelding uit zijn?

Reageer
gravatar

@35 Paulien: ik in het jouwe twee: het is “fijf taalvouten”. Ozo.

En na nader onderzoek blijkt het strafblad helemaal niet vervalst (vervalscht?): het is wel degelijk echt, maar toevalligerwijze van iemand anders met precies dezelfde naam en initialen en geboortedatum en geboorteplaats.

Reageer
gravatar

@32,

Aha, u beoordeeld een boek via het omslag? Een tip; Sla een boek eens in het midden open. Een wereld vol woorden zal voor u ontsluiten…

En begin dan maar te tellen!

Reageer
gravatar

Zo zie je maar dat misdaad loont. Met een flink strafblad ben je verzekerd van een plaats in de tweede kamer en bijbehorende vergoeding. Zakkenvullers zijn het daar bij de PVV.

Reageer
gravatar

@ 31
De titel van zijn boek “De schijn-élite van de valse munters” bevat welgeteld maar drie taalfouten.
Geen réden voor een straf blad, lijkt-me.

Reageer
gravatar

@nadenkertje: Het leksteken van de autobanden van een allochtoon telt en dergelijke kringen nauwelijks als een misdaad. Eerder een burgerplicht. Het is pas schokkend als Dhr. Bosma de autobanden van een autochtone medemens (of erger nog: autochtone Limburger!) lek zou steken.

Reageer
gravatar

@ 16 & 19,

Haha, briljant!

OT:

Hieruit blijkt maar weer dat de pvv staat voor partij van de volksverlakkerij! Ieder ander moet aan de wet voldoen, maar voor het pvv-klapvee in de TK gelden andere regels.

En anders zou Wilders toch even buurten bij de SGP? Of willen die lui Wilders uit hun vaarwater houden?
Zie ook…http://www.speld.nl/2010/11/06/sgp-bekeert-zich-tot-populisme/

Nou, dat was het dan weer. Op naar de volgende ‘coming out’ van de pvv. Ik gok op Bosma, die stiekem de autobanden van de allochtonen in zijn woonplaats lek stak!

Reageer
gravatar

Kijk, hier is het volk nou ondubbelzinnig blij mee. Eindelijk onvervalste satire van vaderlandse strafrechtbodem die erin hakt. Uiteraard zullen na de mannelijke PVV’rs met strafblad (bedreiging, ontucht, intimidatie, vrouwenmishandeling, openbare dronkenschap e.d.) ook de vrouwen zoals Fleur A., Winny de J. en al de dames die voor de PVV in de Provinciale Staten en in de 1e kamer zullen komen ook eindelijk eens aan het vereiste strafblad dienen te voldoen en er openlijk voor uit dienen te komen. Dit artikel krijgt ongetwijfeld t.z.t. nog een erg prachtig vrouwelijk staartje!

Reageer
gravatar

Correctie van vierentwintig, eerste regel

“Ik ken maar één strafblad: de Telegrof.”
“Telegraf” kan eventueel ook.

“Het …blad *) van wakker Nederland.”
Dat zijn de lezers, die door gewetensnood de slaap niet kunnen vatten.

*) Kies uit “schandaalblad”, “schandalig blad”, “strafblad” en “strafwerkblad”.

Reageer
gravatar

Ben ik blij dat ik als Linkse Kerker al in de linkse kerker zit, kunnen ze me niet ook nog in de rechtse kerker stoppen.

En een strafblad? Is dat iets als de Linda maar dan van mij?

Cool!!

Reageer
gravatar

Ik dacht dat die kogelbrief wel bezorgd was bij de ambtswoning, maar dat de nieuwe burgemeester daar nog niet was ingetrokken, omdat de oude nog geen nieuwe woning had geregeld.

Reageer
gravatar

Vanavond bij Nieuwsuur neemt mevrouw Snežana Bijlman-Horváth het voor haar man op.
Ze stelt, dat ze wel degelijk stelselmatig door hem is mishandeld en het ziekenhuis in is geslagen, maar dat het verder een schat van een man is, die erg leuk is met de kinderen.
Ook zijn voormalige buurman, Ached el M, verklaart regelmatig door hem te zijn geïntimideerd. “Maar wel een man uit één stuk, die geen blad voor zijn mond neemt, en het hart op de juiste plaats heeft”
Beiden erkennen nooit aangifte te hebben gedaan.
“Als ik had geweten, dat hij daar later last mee zou krijgen, had ik dat wel gedaan”, haast de heer El M. zich daar aan toe te voegen.

Reageer
gravatar

Mijn broer Geert laat mededelen, dat hij een ledenstop heeft ingesteld. Met één lid zit de partij vol.

Geert zoekt ook geen hulpen meer voor het verzieken van provinciale besturen na de verkiezingen van maart. Vrijwel alle inwoners van penitentiaire inrichtingen hebben zich aangemeld, nadat bekend werd dat hij een generaal pardon wil om ruimte te maken voor een paar honderdduizend Nederlanders van Marokkaanse origine.

Reageer
gravatar

Volgens Wilders is “slachtoffer” Lucassen in deze zaak inmiddels genoeg gestraft. Waarom nog satire als deze rechts ingehaald wordt door de realiteit?

Reageer
gravatar

http://www.louishagemann.nl

Iedereen, ook politiek Den Haag laat de man die onterecht is veroordeeld tot levenslang in de kou staan.
Vervalsingen van processen verbaal.
Vervalsen van de feiten en werkelijkheid.

Niet alleen maar kamerleden van de PVV in alle toonaarde in beeld te brengen! Ze zitten ook bij al die andere partijen. Ga alle kamerleden voor het gemak maar eens doorlichten!

Jan de Buurman had al lang jaren lang in een cel moeten doorbrengen voor wat die lieve partijgenoten hebben gepresteerd.

Reageer
gravatar

Wel je huiswerk goed doen Speld!
Gewoon even de Nieuwe Eemnesscher Courant googlen.
De heer Bijlman heeft de kogelbrief aan de burgervader wel degelijk verstuurd, maar TNT post heeft de brief door laksheid nooit bezorgd.
Na een aanhoudende reeks klachten van de heer Bijlman en diens advocaat kwam TNT uiteindelijk met het zwakke excuus, dat de desbetreffende brief niet was geadresseerd, niet van een afzender was voorzien, en voor een kogelbrief te laag was gefrankeerd, en bovendien met een valse postzegel van 13 cent.

Reageer
gravatar

Het criminaliteitscijfer van de PVV fractie ligt al fors hoger dan het criminaliteitscijfer van de Marokaanse gemeenschap maar dat is het PVV tuig blijkbaar nog niet genoeg. Geen bruinhemden in Nederland !

Reageer
gravatar

2.

Gaan we nu Geert Wilders de schuld geven van het feit dat hij geen strafblad heeft? Hij had al lang een strafblad kunnen hebben, maar dat D’66-kliekje van de rechtbank van Amsterdam weigert hem te veroordelen wegen haatzaaien en/of dicriminatie! Het zoveelste voorbeeld van de overname van de rechterlijke macht door de Linkse Kerk!

Reageer
gravatar

Erik (2)

Zijn advocaat heeft de vorige kans verprutst. Maar er komt nog een herkansing. Als mijn broer Geert zich dan normaal voor zijn doen gedraagt en dus dit keer de rechters en de rechtsstaat in de rechtszaal beledigt, dan zit er wel een strafblad in.
Maar je weet maar nooit met links-kerkende rechters. Het kan zijn dat die hem zo’n bewijs van slecht gedrag niet gunnen.

Reageer
gravatar

@ Peerke, brilliant!
“Saillant detail: voor de berechting van de zgn. ‘nieuwe nederlanders’ had het OM wel tijd weten vrij te maken.”

Reageer
gravatar

Het is spijtig te moeten constateren, maar de focus van de media ligt teveel op nieuwe partijen die hun intrede doen in de Haagsche Arena op het Binnenhof. Hoeveel zaken zijn er al niet geseponeerd in het belang van Volk en Vaderland t.a.v. hen die langdurig in de politiek werkzaam zijn/waren?
Een kleine bloemlezing: dronken met de auto in de sloot, parkeermeters en -paaltjes omver gereden, vermogensfraude toegedekt, illegale adopties gedoogd, buitenechtelijk geslachtsverkeer door de vingers gezien, (dat is geen privilege uitsluitend voor S. Berlusconi), onregelmatigheden in het Provinciale kas en bankbeheer: politici zijn -afgezien van hun 6 x modale inkomen- net echte mensen.

Nieuwe partijen hebben slechts de LPF als voorbeeld en hun politieke intrede is a.h.w. een schifting, in eerste instantie werft men vooral figuren van duister allooi, die op ongelegen momenten de coming out beleven van hun ware aard, dan blijkt of zij over- danwel ondergekwalificeerd zijn. Na verloop van verloop van tijd implodeert de boel dan, en wordt met behulp van een Nederlandse huurmoordenaar of een over-ijverige aanhanger van de Sha’ria de leidende charismaticus geliquideerd. De opvolgers hebben nooit de insteek van de oorspronkelijke leider; zij komen slechts op voor zichzelf en hopen de schifting als eenmans-fractie te overleven en zo een staatspensioen en de langdurige wachtgeldregeling veilig te stellen. Ik heb zelf ook nog kort gedacht een gooi te doen naar een inkomen buiten de bezuinigingssfeer, maar alle vacatures waren al ingevuld.

Reageer
gravatar

Is het al bekend van welke universiteit Richard de Mos een ere-doctoraat krijgt?

Reageer
gravatar

Een storm in een glas water weer, Speld!hebben jullie niets anders te doen dan de PVV zwart proberen te maken?
Zojuist meldt de advocaat van de heer Bijlman dat deze wel degelijk een aantal grove wetsovertredingen en ‘enkele tientallen misdrijven’ op zijn conto heeft staan, echter het OM heeft ‘wegens capaciteitsredenen’ alle zaken geseponeerd.
Saillant detail: voor de berechting van de zgn. ‘nieuwe nederlanders’ had het OM wel tijd weten vrij te maken.
Bijlman is derhalve ‘alles behalve van onbesproken gedrag’ maar het zoveelste slachtoffer van de discriminatie van de autochtone crimineel.

Reageer
gravatar

Dit soort lieden van onbesproken gedrag helpen onze partij naar de ratsminee!
Het is wel duidelijk dat dit een vooropgezet plan is van de linkse maffia om ons in diskrediet te brengen.
Als die Henri nog niet ontgroegd blijkt te zijn moet ie dit zo snel mogelijk doen door bijvoorbeeld zijn moeder in elkaar te beuken, of dronken het Horst Wessel lied ten beste te geven (dan kan ie trouwens altijd nog namens de VVD naar Brussel). Go Geert!

Reageer