VVD wil pre-preventief fouilleren

Regering helpt burger met aankleden.

Om de veiligheid in de grote steden te verbeteren zal Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, de burger gaan helpen met aankleden. Door een omvangrijke ‘aankleedoperatie’ moet het aantal wapenincidenten drastisch worden ingeperkt. Fred Teeven: “Nederlandse burgers zijn van goede wil. Desondanks kan er natuurlijk per ongeluk wel eens een mes of schietwapen in de binnenzak verdwijnen. Daarom helpen wij de burger voortaan een handje.”

De nieuwe aanpak ‘leeft’ volgens Teeven al weken enorm op het ministerie en bij de samenwerkende lokale politiekorpsen. Vooral de vrolijke werktitels hebben volgens hem al een hoop enthousiasme losgemaakt. Zo wordt er in het rapport gesproken over NONO (Niets op, Niets onder), NENE (Niets erin, Niets eruit) en VEMU (Vestje aan, Mesje Uit). Volgens ingewijden kiest minister Opstelten uiteindelijk echter voor het correcte VVV (Veilig en Verstandig Verkleden), ondanks het dringende advies van Teeven om voor PAPA (Pas aankleden per akkoord) te gaan.

Het zogeheten ‘Veilig en Verstandig Verkleden’ moet vanaf medio volgend jaar ingevoerd worden. Het plan past in de beleidslijn om criminaliteit omlaag te brengen. Teeven: “Uit onderzoek blijkt dat vrijwel iedere overval op winkels en personen werd gepleegd door overvallers die hun wapens vooraf in een van hun kledingstukken verstopt hadden. Als we dit voorkomen, kunnen we het aantal geweldsmisdrijven met 90% terugdringen.” Mensen uit risicogroepen worden daarom voortaan thuis geassisteerd bij het verantwoordelijk kleden. “We pakken ook meteen fatsoensnormen aan. Petjes, capuchons, we zullen ze niet verbieden, maar mensen wel afraden ze te dragen.”

Speciaal opgeleide ambtenaren zijn bereid te helpen met de aanschaf van ‘verstandige kleding.’ Ook komt er een webwinkel met goedgekeurde mode. Wie bang is voor eenheidsworstkledij hoeft volgens Teeven niets te vrezen. “We hebben alle soorten en maten. Of je nou gothic bent of emo, alternatief of strak in pak, we hebben het allemaal. Zelfs aan de gayscene hebben we gedacht. Elk wat wils, eenvoudig te fouilleren, en zo goed als doorzichtig in de bodyscanner.” Na verloop van tijd zal de persoonlijke assistent vervangen worden door een discreet camerasysteem, waarmee iedere Nederlander gemonitord kan worden. “Als je niets te verbergen hebt, zul je hier weinig bezwaar tegen hebben. Uiteindelijk willen we allemaal naar een veiligere samenleving toewerken. Benjamin Franklin zei het al: Als we veiligheid willen, zullen we moeten inleveren”, aldus Teeven, “En dat zegt zo’n man niet zomaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe moet je nou een beschouwing schrijven en wat is een beschouwing eigenlijk? Deze vragen .De agent die Rishi heeft doodgeschoten Daarom is een boete een goede oplossing. STOP LICHT 2010 BOET 50 BOET 180 EN OPEN BOET OMDAT MOSLIM.

Reageer
gravatar

Sponsoring politie:preventief fouilleren
Ik heb een boete gekregen voor een overtreding van de politie.
Er staat bij schriftelijk beroep dus moet ik het zelf schrijven of mag ik het in word typen? en hoe ziet zo’n beroepschrift er eigenlijk uit?STOP LICHT 2010 BOET 50 BOET 180 EN OPEN BOET OMDAT MOSLIM.

Reageer
gravatar

Sponsoring politie:VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere
Agent die op Rishi schoot met dood bedreigd
Het gaat om de veiligheid van boeten scherijven … STOP LICHT 2010 BOET 50 BOET 180 EN OPEN BOET OMDAT MOSLIM.

Reageer
gravatar

Hij leest alleen zijn eigen proza ben ik bang en snapt het verder niet zo. Die RISHI waar hij het over heeft zou zich omgedraaid hebben in zijn graf als hij de ‘respectvolle’ bijeenkomst ter ere van zijn dood op Station Hollands Spoor had bijgewoond. Allemaal doorgesnoven gasten die -eenmaal een paar Xenos-graflichtjes en wat plastic bloemen op de plaats delict neergegooid- andere reizigers lastig gingen vallen en ook nog een potje gingen matten met de politie toen ze niet wilden verdwijnen op de afgesproken tijd en reizigers hun trein naar 020 niet indurfden wegens ‘ik schiet je kapot blanke …..’ fascisten, nazi’s enz.
Arme Rishi, dat waren dan zijn beste vrienden(!!!). Zo heb je geen vijanden meer nodig. Is het misschien niet zo erg dat je leven voorbij is; wat een droefenis..
Deze simpele sam ook niet, zijn grootste vijand is hij zelf. Ik heb alleen de pest aan zulke mafketels op het WWW en hoop steeds dat ze geblokkeerd worden. Je mag niet zeggen ‘met een rubber kogel’ maar ik zou er de humor wel van inzien voor een keertje.
Wat een irritante domme sukkel die sim sam uit glanerijne of mrokko.
En ik ken zulke leuke, interessante en bovenal intelligente mensen uit die streken.. gekken heb je overal. Ze mogen alleen geen pc in het PB-centrum, daar blijf ik bij.

gravatar

Sponsoring politie: Mogelijk lichaam vermiste Anass gevonden in Wassenaars bos.
Het gaat om de veiligheid van boeten scherijven … STOP LICHT 2010 BOET 50 BOET 180 EN OPEN BOET OMDAT MOSLIM.

Reageer
gravatar

Aanbiedingen Advertentie Tuincentrum De Boet Hoogwoud preventief fouilleren
De beste manier om veel geld te verdienen!
STOP LICHT 2010 BOET 50 BOET 180 EN OPEN BOET OMDAT MOSLIM … Tip:VOOR NEDERLANDS VELIGHIED BOETEN SCHERIJVEN

Reageer
gravatar

Maintenance préventive

Politie schiet jongen (17) dood. Een jongen van zeventien is zaterdagochtend door een politieagent neergeschoten op station Hollands Spoor
STOP LICHT 2010 BOET 50 BOET 180 EN OPEN BOET OMDAT MOSLIM … Tip:VOOR NEDERLANDS VELIGHIED BOETEN SCHERIJVEN

Reageer
gravatar

Wil je ook geld verdienen? €250,- per dag! Dan zit je hier bij Tips om geld te verdienen goed! Wacht niet langer en ontdek hoe jij veel geld verdient!preventief fouilleren STOP LICHT 2010 BOET 50 BOET 180 EN OPEN BOET OMDAT MOSLIM … Tip:VOOR NEDERLANDS VELIGHIED BOETEN SCHERIJVEN

Reageer
gravatar

Vrouwe Justitia die blinddoek af te nemen.
geld kost geld
recht en geld
001- Politie schiet jongen (17) dood. Een jongen van zeventien is zaterdagochtend door een politieagent neergeschoten op station Hollands Spoor

Reageer
gravatar

@keuleniscool #32 en #33: Het fouilleren van rijke mannen met stropdassen en dure auto’s is post-preventief: die zijn al ver gevorderd met het stelen en graaien.
En keuvelende oma’s fouilleren is ook post-preventief: pakweg 60 jaar na de meest geschikte leeftijd!

Reageer
gravatar

@33,

Gaat u gaarne met een gestrekte rechterarm, een rondje lopen om De Dom van Keulen (Kölner Dom ins güter Deutsch)!

Dan wil ik graag van u vernemen of u Keulen nog altijd ‘cool’ vindt. Bij de weg; waarom gebruikt u een Engels woord als ‘cool’?

Daar hebben wij het oer-Nederlandse ‘koel’ voor!
U leent zich voor pre-preventief fouilleren!

Niet discrimineren maar wel handelen uit ervaring;
Dus een man of vrouw, die een buitenlandse taal vermengd met ons machtige Nederlands eerder dan een die onze Nederlandse Taal eerbied (en correct toepast)!

Auw! Rot toetsenbord!

Reageer
gravatar

@Kees22 #24,

U dacht dat u de enige was met een repressief toetsenbord (Van het merk ‘Vertrouwen’)? Mijn vingers zijn al zwartgeblakerd en de pijn begint net draagbaar te worden.

Uw correctie is mij derhalve net zo veel waard als een gebruikte prop toiletpapier!

Auw!

Reageer
gravatar

pre-preventief fouilleren zeer goed idee .
Niet discrimineren maar wel handelen uit ervaring .
Dus een boerka man of vrouw eerder dan een man in een 3 delig pak of dame met hoed !

Reageer
gravatar

pre-preventief fouilleren zeer goed idee .
Niet discrimineren maar wel handelen uit ervaring .
Dus een groepje marokkaanse ettertjes worden eerder binenste buiten gekeerd , dan een paar keuvelende oma,s !

Reageer
gravatar

Beste Paulien Alaoui,

Ons wetenschappelijk bureau “David” heeft een antwoord op uw interessante vraag onthuld, dat ik graag in alle openheid met u wil delen.

Onze uitgangspunten zijn:
1) In wezen zijn wij tegen lichaamsbedekkende kleding in het openbaar.
2) Bij decapitatie wordt het hoofd van het lichaam gescheiden.
Hieruit volgt dat hoofd en lichaam twee aparte zaken zijn.

De conclusie luidt dat hoofdbedekkende kleding geen lichaamsbedekkende kleding is, en derhalve door ons is toegestaan.

Reageer
gravatar

@Kees22 27: De beste pre-preventie van spelfouten is uiteraard een totaalverbod op alle schrijfmaterialen en toetsenborden. Misschien beter ook het afschaffen van het onderwijs, tenslotte: wie het alfabet niet kent, kan ook niet per ongeluk een letter verkeerd gebruiken.

Reageer
gravatar

Dit lezende schiet ik geheel uit mijn slof!

Kleding is een privézaak,
deze hoort niet thuis in de openbare ruimte.
Gelijk ik niet geconfronteerd wil worden met de religie
van mijn medemens, zo ook wil ik verschoond blijven
van de wansmaak van velen.

Wij zijn tenminste een partij die er geen doekjes om windt,
en open-en-bloot zegt waar het op staat!

Flip Barvoet,
Partij voor de Naaktheid

Reageer
gravatar

Jullie spiegelen je aan het Frans, waar bijvoorbeeld “on va” iets betekent als: “Kom, we gaan er weer eens vandoor.”

En dan nog: de vervoeging van het werkwoord volgt nog steeds de formele persoon van het onderwerp, ook al bedoelt men een andere.

Als de PVV succes heeft met het in de grondwet opnemen van het Nederlands, worden misschien ook de mogelijke fouten pre-preventief afgestraft. Men kan denken over een toetsenbord dat elektrisch geladen is en dat straft bij taalfouten. En hoe vaker je een voudt maakdt, dest te harder wordt de schock, natuuk.
Tot aan een doo…………………………………………………………

Reageer
gravatar

@mr. Paulien, taalkundige: Dan hebben we ook nog het verpleegsters-we dat meestal tweede persoon enkelvoud is (maar ook meervoud kan zijn):”En meneer …, voelen we ons alweer een beetje beter?”

Reageer
gravatar

Tegenwoordig niet altijd meer Kees.

De tweede persoon is vaak eerste persoon. Voorbeeld:
– “Je schopt tegen de bal en je zet een doelpunt.” (Ik schopte de bal tussen de doelpalen.)

De derde persoon meervoud is vaak eerste of derde persoon enkelvoud:
– “Bijna alle kiezers willen dat meisjes geen hoofddoekjes dragen.” (Ik/Geert haat Moslims.)
– “Wij hebben besloten, dat wij aftreden.” (Ik hou er mee op. Het werd tijd Bea.)

Reageer
gravatar

En wat is de straf indien men niet meewerkt?

Naakt de straat op?

Levert dat geen bekeuring in het kader van ‘schending der goede zeden’? Dit kabinet zou toch het land weer teruggeven aan de burger?! Hoe rijmt dat met deze vorm van betutteling? Waarom denk men niet even verder na en verbied men gewoon de wapens? Ik kan zo een ‘Dumpstore’ binnenlopen en weer buiten komen met een zogeheten ‘Rambo-mes’.

Eigenlijk een belediging aan het adres van dhr. Rambo, een zeer vredelievend mens! Maar dat terzijde…

Vragen, vragen…maar dit kabinet levert geen antwoorden. Rechtse kiezers bedankt!

Reageer
gravatar

@19: Ja, helemaal mee eens! Doorzichtige kleding is de oplossing voor alles! Je kunt ermee in de regen zonder nat te worden (denk daarbij ook aan doorzichtige plastic regenjassen en doorzichtige papapluies), je kunt je ook in de koude doorzichtig kleden (denk aan meerdere laagjes doorzichtig plastic) en ook sluit dit mooi aan bij het hedendaase taalgebruik: op naar een transparantere samenleving.

Reageer
gravatar

Ik ben daar moeilijk over. Dat gekleed van aan naar uit leidt toch weer tot ingrijpen van Veilig Verkeer Nederland en ik gebruik altijd doorzichtige om onveilige verkering te bewaken en heb dus niets te verbergen.

Reageer
gravatar

Wat nu als het lijf zelf het wapen is zoals bij kickboksers?

Er zijn ook mensen die zich ernstig gekwetst bedreigt voelen door sujetten die zich als wapen uitsluitend bedienen van wat ze “het vrije woord” noemen.

Hoe wapenen wij ons hiertegen?

Reageer
gravatar

Ik dacht dat de overheid tegenwoordig in eerste instantie vooral bezig is zichzelf uit te kleden…ik verbaas me dan ook dat ambtenaren zich bezig gaan houden als kledingadviseur en geen gecertificeerde private ondernemingen.

Reageer
gravatar

Ja acht,

Wat kleding betreft, naait dit kabinet alle maten.

Ja Mo,

De spitsvondigheid is er ook hier helemaal uit. Ik moet nota bene tegenwoordig reageren op mijn eigen berichten om het nog leuk te houden.

Reageer
gravatar

Ik post eigenlijk nooit, zit zelden achter de computer en game al helemaal niet. Ben liever buiten met m’n vrienden. Maar ja, steek één joint buiten op, drink één biertje en je bent meteen de lul vanaf vandaag. Dan dus maar reageren op speld-berichten, zoals al die kneuzen hier.

Reageer
gravatar

Benjamin Franklin zei ook…
Hij die vrijheid inruilt voor (tijdelijke) veiligheid, verdient noch vrijheid noch veiligheid.
Lijkt me dat dit toepasselijker is?!
Bovendien, je weet nooit wie er in de toekomst aan de macht is, dus dat je niets te vrezen hebt gaat helaas niet op, nu al is er sprake van stasi praktijken in o.a. Nederland.

Reageer
gravatar

Tja, lijkt me logisch dat kleding dan ook verboden word. Men zal een hele ander kijk op de wereld krijgen. Ik bekijk dat zelf geheel positief en laat het geheel over mij heenkomen.

Reageer
gravatar

Oh, maar die camera’s bestaan al. Zag het laatst nog op Discovery.

Reageer