Globaal Nieuws Radio #8

Speldlezers luisteren over het algemeen iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Diederik Smit nu ook online. Hoorbaar nieuws, voor mensen. Deze week is de Speld helpdesk geopend en helpt Diederik iedereen die een probleem heeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hi Diederik

Als zeer trouw luisterfan luister ik natuurlijk altijd naar je programma hier op Bali. Wij luisteren hier om lokale tijd 09.17 naar de wereldontvanger, maar af en toe val je ff weg. Dat is erg lastig want je hebt nou eenmaal geen herhaling op de hoorbare radio.

Groetjes Marg00tje

Reageer
gravatar

Behalve Griekenland, de Griekse Filosofen en de NeoKantianen is ook Diederik Smit volgens mij erg helaas de weg enigzins kwijt. Zou er geen helpdesk te vinden zijn voor Diederik Smit??

Reageer