Horoscoop oktober 2010

De herfst is aangebroken, het is tijd dat u weet waar u aan toe bent de komende maand. Een diepe blik in de sterren zal u geruststellen. Shanya en en M’belldodogu maken een einde aan de onrust, het onbehagen, de tumult, en de onzekerheid. Juist nu we het zo nodig bieden zij troost, hoop en liefde. Lees voorzichtig en denk doorzichtig, dat is het devies.

Weegschaal: Volgens uw arts zult u de rest van uw leven liggend moeten doorbrengen. Gelukkig is dat nog maar een week.

Steenbok: Deze week zult u de liefde van uw leven tegenkomen. In de badkamer, terwijl hij zijn tanden aan het flossen is.

Tweeling: Terwijl u aan het flossen bent in de badkamer komt u de liefde van uw leven tegen.

Vissen: U komt uit een geslacht van eminente wetenschappers en beroemde kunstenaars. Des te verbazender is uw volstrekte gebrek aan talent.

Ram: U vond Maxime Verhagen een betrouwbare politicus toen u zaterdag voor het regeerakkoord stemde. U overweegt een tweedehands auto van hem te kopen.

Maagd: U neukt zich deze maand helemaal suf. De sterren overwegen u volgende maand dan ook in te delen onder het sterrenbeeld leeuw, hoewel tweelingen ook een leuke kwinkslag zou zijn na afgelopen zaterdagnacht, koning.

Leeuw: De wereld ontsluit zich deze maand niet naar uw zin.

Schorpioen: U heeft het gevoel dat het leven een eindeloze herhaling van zetten is. Eindeloos is wat optimistisch, zoals u komende maand zult merken.

Waterman: U zult een nieuw godsbewijs bedenken, als atheïst besluit u het echter voor uzelf te houden.

Kreeft: Er zijn geen voorspellingen voor de kreeft doorgekomen. U zult een maand geduldig moeten wachten.

Stier: U denkt weleens dat uw leven een mislukking is, dat niemand echt van u houdt, maar dat het uiteindelijk allemaal wel goed zal komen. Dat laatste klopt niet.

Boogschutter: Ziet u voortekenen van voetschimmel, zet dan deze week al uw geld in op rood. Of u nu wint of verliest, u had het ongetwijfeld verdiend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@De Buurman: Er wordt hard aan gewerkt. Alpha Centauri is lichtelijk uit het lood geslagen door een onverwachte gammaflits, waardoor we met name Weegschaal en Boogschutter hebben moeten bijstellen.

Reageer
gravatar

Nou, ik kan als weegschaal mijn dokters afspraak donderdag wel afzeggen. Gelukkig maar, hoef ik mijn geringe resterende tijd op deze aardbol daar niet aan te verspillen!

Reageer
gravatar

Een godsbewijs bedenken? Er is maar één uiterst godsbewijs: het feit dat Octopus Paul de oppermachtige FIFA getrotseerd heeft door een andere uitslag te regelen dan de FIFA gewild had.
Dat zou met name voor de Waterman toch voldoende moeten zijn, lijkt me. Het is maar goed dat Octopus Paul, mogen Zijn acht armen U liefdevol omstrengelen, vuvuzela zij Zijn naam, niet wraakzuchtig is.

Reageer
gravatar

Shanya en M’belldodogu Zien dat ik binnenkort de badkamer van een flossende kerel binnenloop en dat dit mijn grote liefde zal zijn..
Nu snap ik waarom ik nooit een vriendin heb gehad!!

Reageer
gravatar

Dus weegschalen gaan zowel in juni als oktober dood? Dat is dan wel weer knap. Maar voor de maand november of december verwacht ik toch een wat meer optimistische benadering en uitleg van de sterren. Waarvoor alvast dank!

Reageer
gravatar

Ik geloof alleen nog maar de periscoop: voorspellingen vanaf de zeebodem door de octopus wiens naam geheiligd en zeker niet genoemd mag worden.

Reageer
gravatar

Maarten Harpertsz: # 18: Mijn achternaam is niet The Wipper of in-the-box, gewoon De Vries. U komt op mij nogal homofoob over en met uw Godsbewijs wil ik al helemaal niets van doen hebben. Bij het CDA zijn wij mieters blij met homo’s als zij niet actief belijdend zijn. En gemengd dubbelspel mag, mits niet bekend in het kerkeblad. Alle modieus gezwets over Sodomie moet nu maar eens afgelopen zijn, dus opgesodomieterd ermee. Ik kom nog uit een lange traditie van de padvinderij en koorknaaperij en onze priester deed niets met kleine jongetjes, hoe wij ook ons best deden.

Reageer
gravatar

Geboren exact op de tijdsgrens tussen Steenbok en Waterman; quid nunc? Een flossende douche-deler ambiëer ik niet en dat nieuwe Godsbewijs moet ik eerst nog even conceptualiseren. Zijn er nog ghostwriters of spindocters onder dit gezelschap die willen bijbeunen? Ex CDA-coryfee Jumping Jack the Wipper is uitgesloten van deelname i.v.m. voorkennis.

Reageer
gravatar

Geachte redactie,
Helaas moet ik u bekennen dat ik diep teleurgesteld ben in uw horoscoop.
Mijn dierenriemteken (Romano Denneboom) wordt door u niet vermeld.
Ik neem dan ook aan dat u zich distantieert van dit Schiedamse zodiak teken.
Ter compensatie zal ik, tijdelijk, het teken ‘Maagd’ adopteren en de geloofwaardigheid van uw voorspelling in ere te houden.

Reageer
gravatar

Ik moet zeggen dat de nauwkeurigheid te wensen overlaat. Het moet toch echt zijn, dat ZIJ staat te flossen.
Want ik denk dat mijn beste vriendin toch wel behoorlijk zou schrikken als ze opeens een man in hun badkamer vond.

Reageer
gravatar

Moet zeggen dat de Speld het volstrekt verkeerd heeft. Ben een kunstenaar en heb talent te over…..Verder zoek ik nog een leuke stier…Past goed bij me zegt de horoscoop…Dus!

Reageer
gravatar

Ik ben erg gelukkig dat ik als schorpschutter nu eindelijk eens van die zich eindeloos herhalende voetschimmel af kom! Dank de sterren!

Reageer
gravatar

Het klopt inderdaad dat ik de laatste tijden als tweeling te weinig met tandenstokers en flos in de weer ben geweest. Alleen al voor de kwaliteit van mijn tandvlees moet dat wél. Maar ik ben ook erg benieuwd naar mijn nieuwe liefde en of zij wel regelmatig flost.

Reageer
gravatar

Ik mis mijn sterrenbeeld Draak *)
Het ontbreken van mijn zeer uitgestrekte sterrenbeeld Draak is een omissie van de eerste orde. Ik verzoek de redactie het volgende alsnog op te nemen:

“Draak
U bent een zeer bekwaam, intelligent en karaktervol persoon. Ook deze maand zult u hiervan de zoete vruchten plukken en wordt wederom niet met u de draak gestoken.”

*) U vindt Draak (Draco) in de buurt van de noordelijke hemelpool, tussen rechte klimming 9 u 18 m en 21 u 00 m en tussen declinatie +48º en +86º.

Reageer
gravatar

Mag ik de voorspelling van afgelopen maand nog eens zien? Volgens mij klopt er iets niet; ik denk dat deze voorspelling voor oktober achterloopt.
Nog zo een maand trekt ik niet.

Reageer
gravatar

Er klopt iets niet. Als raszuivere Waterman, kan ik nooit iets voor mijzelf houden. 😉
Was ik nu maar een maagd geweest…

Reageer