Globaal Nieuws Radio #1

De meeste Speldlezers luisteren iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Diederik Smit nu ook online. De eerste radio-uitzending van De Speld bij WNL is voortgekomen uit de succesvolle samenwerking met De Telegraaf rondom het broodje Holocaust. Meteen was duidelijk dat wij elkaar kunnen versterken, sinds deze week doen wij dat iedere dinsdagnacht rond 03:17 uur en daarna online op deze site. In de eerste aflevering nieuws over situaties, interne tegenstellingen, objecten die op bn’ers lijken en natuurlijk een live-verbinding met Lingo.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

als ik het dus goed begrijp en daar heb ik vaak moeite mee dat is heel verwarrend ook voor mezelf dan wordt lingo dus s nachts opgenomen dat is nog eens nieuws

Reageer
gravatar

Ik mis een beetje de rondetijden.
Wel goed om te horen dat Lingo in studio 17 wordt gadegeslagen, of althans dat er gerapporteerd wordt dat er vanuit studio 17 Lingo wordt gadegeslagen, of althans dat op deze website er op een gegeven moment een aanklikbaar stukje website was welke klaarblijkelijk geluid ten gehore bracht waarin het leek alsof er werd verhaald over een gadegeslagen opname van Lingo in of bij studio 17.

Ik ben hier duidelijk te verdeeld over, voor de conclusie zal ik mijn linker en rechterkant gadeslaan om te observeren of een eventuele splitsing op handen is.

Reageer
gravatar

Nou, ik vind het geen verbetering. Al was het alleen maar omdat de dictie me tegenvalt: die wegvallende r aan het eind van een lettergreep doet pijn aan de oren. Ook de harde g is niet leuk.
Verder krijgt de satire, in elk geval in deze versie, amper kans om uit de verf te komen door telkens te onderbreken. Dat is vast wel satire binnen satire, maar dat wordt me dan wel erg ingewikkeld.

Reageer
gravatar

Ik ben hier zeer blij mee. Toevallig was het me afgelopen nacht voor het eerst sinds de oerknal niet gelukt wakker te blijven tot 3.17 uur. Ik zal voortaan met een onverdeeld gerust hart om 3.15 uur in slaap vallen.

Reageer