Rechtse hobbyisten maken zich op voor subsidietsunami

Gunstig politiek klimaat lacht incorrecte ondernemers toe

Bestuurders van rechtse hobbyprojecten in Nederland verheugen zich op betere tijden. Na jarenlang ‘bikkelen’ onder een snoeihard links regime verwachten zij dat het politieke klimaat hen nu eindelijk gunstig gezind zal zijn. De coalitie-onderhandelingen zijn nog in volle gang, niets staat nog vast, maar de zelfnoemde ‘Right Hand Wanderers’ zijn vol goede moed.

De ANWB, die jarenlang geen poot aan de grond kreeg in Den Haag, hoopt op een grotere rol voor asfalt in het nieuwe beleid. “We verwachten dat er eindelijk een kabinet komt dat wel een luisterend oor heeft voor de noden van de automobilist en de asfaltmultinational”, aldus perswoordvoerder Klaus Groenewegen, die net de nieuwe gouden deurknoppen in zijn kantoor heeft laten bezorgen. Ook joodse-belangenorganisatie CIDI verwacht de lekkende etage in Rotterdam-Spangen waar zij de afgelopen tien jaar gevestigd was binnenkort te kunnen verruilen voor een statig pandje aan de Haagse Prinsessegracht.

Chocoladefabrikant Nestlé ziet naar eigen zeggen ‘eindelijk weer licht aan de horizon.’ “Veel te lang moesten onze managers en opzichters in de hete zon voor een hongerloon hun arbeiders aan het werk houden”, aldus Hilbert Kuijtschaar, vestigingsmanager van een cacaoplantage in het Togolese Tkunkobassa. “Het werken met kinderen is gigantisch zwaar voor onze mensen, die nooit pedagogisch zijn opgeleid. Een onevenredig deel van de opbrengst verdwijnt vervolgens in de zakken van onze bonenplukkers, terwijl onze concurrenten zwaar gesubsidieerd worden. Ik hoop dat de nieuwe coalitie aan zal sturen op een beleid gericht op duurzame groei, want hoe kun je spreken van Fair Trade als een vestigingsmanager zijn eigen zwembad niet elke dag kan reinigen?”

Ondanks het gunstige rechtsdraaiende klimaat waarschuwt Teun-Eugène van Kruiffelbrugge, voorzitter van de rechtse lobbyvereniging WVBUM (Wassenaar Vaut Bien Une Messe) voor ‘welgeplaatst doch prematuur optimisme.’ “Den Haag toont zich al sinds de eerste post-Napoleontische jaren een meester in het doen van de verkeerde investeringen op het verkeerde moment, dus ook tijdens de komende kabinetsformatie kan er weer van alles misgaan. Er gaapt een gat tussen wat wijsheid is en wat de kokerblik van de Binnenhofbewandelaar opvangt. Stelt u dus niet te afhankelijk op van de politiek, want hoe het tij zich ook keert: zonder creatief boekhouder komt een beetje elitist in de 21e eeuw nergens meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is een schande!!! Dat linkse gebroed is duidelijk geïnfiltreerd in de CDA!!
Geert kon er niet meer tegenop en moest wel bakzeil halen!

En nu? Hoe moet het rechtse deel der natie nu verder? Straks zijn we onze hypotheekrenteaftrek kwijt, onze bonussen staan op de tocht, de SUV-subsidie op onze vierwielaangedreven leasebak gaat teloor, zwart personeel is al bijna onmogelijk om aan te komen.
Rechts Nederland wordt de risee van Europa! Wat zeg ik: de hele wereld!

Dit brengt Nederland onnoemelijk veel schade toe. Daarvoor heb ik niet op Rutte gestemd. Doe je plicht Mark, laat je VVD-ers niet in de steek en laat de bloem der natie niet verdorren.

Het is maar goed dat Benno dit allemaal niet hoeft mee te maken. We missen hem nog steeds erg op de green, maar hiervan zou zelfs zijn handicap omlaag gaan.
Wat een land. En nu zul je zien dat straks de stroomrekening ook nog omhoog gaat omdat ik de hekken rond het landgoed moet electrificeren om het gepeupel buiten te houden: 700 volt is niet niks.
En wat doet het leger? Waar blijft die coup?

Reageer
gravatar

M/V of iets ertussenin Paulien: Fijn dat ze het drinken maar ze hoeven die malle belasting erop tocj niet zo hoog te houden.

Overigens weet jij ook, als Den Haagkenster, dat na vandaag de afkorting CDA door de Goddelijke Geblondeerde zal worden gelezen als Christenen Dienen Allah.

Zo is ons pruikebollie wel: let op zijn volgende twietje.

Reageer
gravatar

@Volk: U vergist zich: pijproken is niet puur een linkse hobby: ik noem een Andre van der Louw en zet daar een Prins Bernhard tegenover.

U ontzegt de eenvoudige villabezitter met een comfortabele hypotheek gewoonweg zijn welverdiende genotsmiddel. Wat is er nu mooier een forse Cubaan in de fik te steken, in de wetenschap dat hoe meer sigaren ze naar ons toe kunnen verschepen, hoe groter de kans op een revolte dáár is.

Immers; de extra verdiensten verdwijnen in de diepe zakken van de familie Castro en dat zal een hoop gemor geven – zeker nu dat de sigaretten daar niet meer gratis zijn.
Dus dit soort Ontwikkelingshulp moét gewoon gesubsidiëerd worden zodat ons rokertje de prijs van de opcenten nú bedraagt.

Ook van het CDA valt me iets tegen: wél grossieren in miswijn en zogenaamd Bourgondiërisme, maar de BTW van wijn afhalen, ho maar.

En de VVD zou ook wel eens iets mogen doen aan de prijs van de goede whisky’s: subsidiëren die hap. Opdat Schotland zich eindelijk af kan scheiden van het UK en wij tegen een prettige prijs ons drankenkabinet kunnen vullen met uitstekende Malts en Islay’s.

(Dus liever géén Hero in welke regering dan ook, anders wordt het verkeerde kabinet met drank gevuld)

Reageer
gravatar

Vergeet het maar. Mijn partij zit te diep in de zieligheidsindustrie om dit te laten gebeuren.

Erst kommt das Fressen und dann die Moral, zogezegd: pas als er “over Rechts” leuke baantjes zijn vergeven aan Maij-Weggen, Lubbers, Lodders c.s. verleggen wij de subsidiestromen.

Kortom: ik zorg persoonlijk voor een klink in de kabel bij deze onderhandelingen en er komt gewoon een kabinet met CDA, VVD, PvdA en GroenLinks. Zoals onze Majesteit en premier Cohen dat willen. En dan mag ik weer minister worden en deze keer ook nog vice-premier!

Reageer
gravatar

Gelukkig, ik word doodziek van alle leukigheden die de afgelopen jaren bedacht zijn om de mensen bezig te houden; marathons, barbeque’s, ontspanning, bossen. Allemaal nergens voor nodig. Werken tot je erbij neervalt en meer niet. Eindelijk zullen alle arbeidsomstadighedenregels (wat een lang woord zeg) geschrapt gaan worden, vrije weekenden, vakanties en meer van zuks, schrappen!!!! Allemaal linkse hobbies of verworvenheden van potentieel politieke clubs zoals de Joods-katholieke clique.
Dan hebben de pensioenfondsen ook weer wat lucht want alleen de rijken, managers en bazen zullen de 65 halen

Reageer
gravatar

@13: U discrimineert….mag niet…

@14: Maduro was idd een Antiliaan. Doorgaans zijn dit prachtige mensen. Goed geefs hebben humor. Ze gaven ons hier ons bestaansrecht.

Reageer
gravatar

@7, DVR: sigaren belasten is een linkse hobby, dus nu dit door de rechtse hobby en lobby weer onbelast gaat worden wordt de belasting daarvan afgehaald wat dan weer het niet subsidiëren van de Cubaanse sigaren industrie, want linkse hobby, weer opheft wat per saldo de sigaar precies zo duur gaat maken maar dan nu als rechts gesubsidieerde hobby i.p.v. die verfoeide salonlinkse hobby. Dat zal ze leren, die linksen en in het bijzonder die socialisten die hier al decennia aan de macht zijn. Die gaan nog een lelijke pijp roken!!

Reageer
gravatar

We rijden toch al rechts, krijg ik nu subsidie als ik nog rechtser rijd.. – wat doen we met die onderbroken en doorgetrokken strepen in het verkeer?

Die geven we een andere kleur, rood bijvoorbeeld..

Reageer
gravatar

De Stichting Creatief Boekhouden (SCB) ondersteunt beginnende en gevorderde ondernemers in hun strijd tegen de inhalige en linkse belastinginspecteurs.

Wij bieden hen de cursus “Creatief Schrijven”.

De cursus heeft o.a. de volgende lessen: subsidie-aanvragen, nota’s en rekeningen, jaar- en kwartaalverslagen, balansen, winst- en verliesrekeningen, belastingformulieren, in- en verkoopboeken, grootboeken, begrotingen, declaraties en onkostennota’s, prospectussen voor aandelen-emissies, liefdesbrieven aan ouwe rijkaards voor blondines.

Voorts bieden wij samen met een betrouwbare begrafenisondernemer de cursus “Lijken in kasten verbergen”.

Wij boden al succesvol en dankbaar hulp aan de volgende klanten.

– Ahold (februari 2003)
– Enron (eind 2001)
– Parmalat (december 2003)
– Satyam Computer Services (januari 2009)
– WorldCom (midden 2002)
– Nina Storms-Brink voor World Online (20 maart 2000)
– Bernard Madoff (november 2009)
– Willem Endstra (van mei 2003 tot januari 2004)

* SCB is er voor al uw oplossingen. *

Reageer
gravatar

Agh kaerel,
Zoals luiden van gepaste stand betaamd maeken ons wij gaene zorghen.
Aangesien wij nochtants beide zeiden in bezid heppen, kan het conflict onz pard nogh deel aannemende dat er wordt overnomen dat er afwegingen zijn.
So sei ik laadsd op duh borrul dus dat hedt ovurduiduluk is dat we dus eigenlijk allemaal maar een inherent deel van het geheel zijn, waardoor het gras bij de buren dat zoveel mooier is dan dat gras bij jou, toch eigenlijk gewoon je eigen gras is.

sja.

Reageer
gravatar

Paulus..Ik snap het beste vriend…Maar je moet niet vergeten dan Madurodam ook moet blijven bestaan…! Je gaat me toch met zo een goed links beleid toch niet van de kaart vegen….!

Reageer
gravatar

Dit gaat wrijving geven: de stakkertjes willen ontwikkelingshulp afschaffen.

Dat is dus dom: sigaren en rum uit Cuba importeren met subsidie is toch ook ontwikkelingshulp?

Nou dan; foei hoe suffend staat gij daar …

Zit je in je dure villa met comfortabele hypotheek en betaal je je blauwer aan de sigaren dan de rook waarin ze opgaan: wat is dat nou voor idioot beleid?

Reageer
gravatar

Wat een opluchting. Binnenkort kan ik dan eindelijk GEERT! Waterstofperoxide Extra Strong op de markt brengen want de Keuringsdienst van Waren wordt opgeheven. Mijn nieuwe geurlijn Demonizer, met extract van de bijna uitgestorven Tasmaanse Duivel, hoop ik nog voor de kerst in de winkel te hebben liggen. Oh mensen dit wordt zo’n boost voor de economie (en vooral de mijne)!

Reageer
gravatar

Paulien,

Ik werd gegrepen door jouw zwartboekbladzijde. Je drukt het vele leed dat wij, de gewone rechtse mens, hebben geleden sinds de Linkse Kerk onder leiding van de PvdA op 14 juli 1789 aan de macht is gekomen, op de juiste toon uit.

Dat hardnekkig fokkende linkse ongedierte moet daarom met wortel en tak worden uitgeroeid.

Ik stel een parlementaire commissie voor die de linkse wandaden behandelt. Onze Geliefde Leider wordt natuurlijk voorzitter met Verhagen en Rutte als leden. Binnen twee dagen kan de commissie klaar zijn. De vele afstotelijke linkse hobby’s zijn door mij en onze Rechtse Leider immers al uitgebreid bewezen als zijnde misdadig, orde-ondermijnend, moraal- en zedeloos, grof en onparlementair.

Ter herinnering wil ik hier toch enkele van de grootste misdaden benoemen: op de eerste plaats het demoniseren van onze Grote Leider, daarna liefde voor de grondwet, thee drinken met armlastigen en gepesten, linkse kerkhouderij, mensen met twee paspoorten vertroetelen, samenwerking met buitenlanden, medemenselijkheid en solidariteit, onderhouden van democratische politieke partijen, belastinggeld schenken aan minderbedeelden, pesten van veelteveelverdieners.

Na de vlotte veroordeling zal onze Knappe Held met behulp van het Israëlische leger, Sarah Palin met haar vrienden en anderhalf miljoen landgenoten in bruine hemden alles wat maar naar links ruikt, en iedereen die volgens onze Flinke Held hier ook niet thuishoren, de Noordzee injagen in brakke bootjes, die gegarandeerd Engeland niet halen.

Uiteraard kan daarna onze Verlichte Leider als de nieuwe Vader des Vaderlands ongestoord Zijn Hobby’s links en rechts uitvoeren.

Reageer
gravatar

Heel goed! Door de voortdurend stijgende arbeidskosten de afgelopen jaren heeft de kleine villabewoner het al moeilijk genoeg gekregen. Een (witte! want zwart is natuurlijk niet te vertrouwen) tuinman is al bijna niet meer te betalen, om over keukenpersoneel al helemaal maar te zwijgen. En dan te bedenken dat de linkse partijen wilden gaan snoeien in de hypotheekrenteaftrek!

Reageer
gravatar

Heftig artikeltje hoor. Moet wel zeggen dat wij hier door die linksen aardig gesubsidieerd zijn. Waardoor wij hier een reuze groei hebben doorgemaakt. De Anwb. moet daar in tegen niet zo zeuren. Die kunnen een goed voorbeeld aan ons nemen. Alles gaat hier al jarenlang elektrisch en hun maar blijven zeuren over die olie. Die putten zijn al bijna droog. Moet wel toegeven dat wij aan cacao bonen nooit zijn begonnen. Veel te koud hier en onze kassen te klein.

Reageer
gravatar

Deze bladzijde voor ons dikke zwartboek schrijf ik als voorzitter van de Stichting Creatief Boekhouden (SCB).
Het was bij de beesten af hoe wij door de fascistische Linkse Kerk zijn behandelend, sinds die na de oorlog voortdurend op het pluche onderling pot zat te verteren. Subsidie voor mijn SCB? Hó maar! Die duizenden horden van mislukte linkse nazi’s sleepten wel al eeuwenlang al het geld uit ‘s lands schatkist naar de Derde Wereld, die daarom nu veel rijker is dan wij in de huidige economische crisis. Er zijn er daar maar weinig met een hut op afbetaling. Zoals iedereen weet is die crisis veroorzaakt door armlastige linkse hypotheekgevers, die hun huisje niet contact wilden betalen. Die linkse geldwolven, lekker teren op de portemonnee van bankiers. Iinks geven en rechts plukken.

Dat moet veranderen!

Daarom hebben we met vreugde kennisgenomen van dit artikel. Toch wil er enige kanttekeningen bij plaatsen. Ik heb daar echter nu geen zin in.

Reageer
gravatar

“Verkeerde investeringen op het verkeerde moment”: zo is het maar net. Ik heb nooit begrepen waarom het destijds niet mogelijk was dat de gemeente Arnhem Vitesse wat meer geld toeschoof. Ik was mijn tijd ver vooruit.

Reageer