Termo Upright Samsonite koffer gevonden met 3 dode kinderen

Design en kleur maken product tijdloos

De stoffelijke resten van drie dode kinderen zijn gevonden in een Termo Upright Samsonite koffer op de zolder van de verdachte Tineke W., reisleidster te Sint Maartensvlotbrug. De Termo heeft een gestroomlijnd en eenvoudig design en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Lavendel is de kleur die Tinekes voorkeur geniet voor dit makkelijk op te bergen product.

De Termo is een nieuwe generatie bagage die stijl, efficiëntie en duurzaamheid optimaal weet te combineren. Zo is de volledige collectie vervaardigd uit duurzaam en licht polypropyleen voor een optimale bescherming. Bovendien zijn het frame, de sloten en de handvatten verzonken, zodat ze niet beschadigd kunnen worden tijdens het transport. De opslagruimte is ingedeeld met een handig tussenschot en inpakriemen voor probleemloos inpakken.

Het compacte formaat en lichte uitvoering maken de Termo ideaal voor luchtvaartreizen; de koffer voldoet aan alle normen voor handbagage. De lavendelkleurige editie van Tineke W.  is de afgelopen drie jaar niet meer voor reizen gebruikt. Dit betekent allerminst dat de koffer uit de tijd is. De rust die uitgaan van design en kleur maken de Termo tot een tijdloos product.

Het is vooralsnog niet geheel duidelijk wat er met koffer gaat gebeuren. De reisleidster vindt dat de koffer ‘weer kilometers moeten maken’ en overweegt een verkoop op de rommelmarkt in Sint Maartensvlotbrug. “Het is echt een koffer van deze tijd, ik kan me voorstellen dat de juiste eigenaar er nog jaren lang plezier van kan hebben,” aldus Tineke W. Met de opbrengsten hoopt de reisleidster een nieuwe Cordoba Garment Bag aan te schaffen. Een functionele tas met voldoende opslagruimte maar zonder wielen. Tineke W.: “Een tas die er echt voor gemaakt is om langdurig in een ruimte te staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Paulien,
Als die lilliputters zich maar niet verwonden aan die ijzervijlzagen,
Is er trouwens al een record lilliputters in Samsonite proppen ?

Reageer
gravatar

Heeft de verdachte reisleidster Tineke W. haar koffer nog kunnen verkopen op de rommelmarkt in Sint Maartensvlotbrug?

Indien dat zo is, raad ik haar af om een Cordoba Garment Bag te kopen. Ik was van de week op bezoek bij een vriendin, die helaas vanwege een akkefietje enige jaren aan haar adres gebonden is. Ze vertelde mij, dat deze tas nog zelden bij haar op ‘de zaak’ wordt gebruikt. De Cordoba Garment Bag is namelijk ongeschikt om veilen en ijzerzagen in te verbergen.

Reageer
gravatar

Weekaanbieding van 26/8 tot 2/9:

Geurcassettes voor Samsonite Upright – 14, 98 per stuk
Nu ook in Tropical, Vanilla, Aardbeien, Witte Chocolade, Mango en Kokos.
Zolang de voorraad strekt

Reageer
gravatar

Mededeling:

Gezien het doorslaande succes van onze Termo Upright-lijn, hebben wij gemeend een spectaculaire innovatie aan dit product toe te voegen: De inbouwgeurcassette ‘Odorette’.

De Odorette is leverbaar in de geur van de kleur van de koffer; lavender, pine, rose, green apple, cinnamon, ocean, citrus en potpourri.
Voor klanten met een geurallergie zijn er cassettes met actieve kool waardoor geuren volkomen geneutraliseerd worden.

De cassettes zijn onderling uitwisselbaar en werken op een knoopcelbatterij. De levensduur bedraagt 3 á 4 maanden.
Voor prijzen: zie uw lokale Samsonite dealer.

Reageer
gravatar

Ik zag het ergens in een advertentie.. Samsonite Thermo met 3 doe het zelf kits (voor herstel) – waarschijnlijk is dit bericht verkeerd geïnterpreteerd.

Misschien heeft iemand deze advertentie ook gelezen en wil er een copie aan ons laten toekomen..

dank u

Reageer
gravatar

@ Admiraal Grootspraak

Wat ons benieuwd, en u heeft daarover nog niet aan ons ontwikkelcentrum gerapporteerd, is hoe de CURV® technologie zich verhoudt tot de zich ontwikkelende lijkstijfheid bij de inhoud van de koffer. U snapt dat wij, marketingtechnisch, met spanning op uw rapportage wachten.

Moosje, Samsonite ™ Customer Relations Service Point

Reageer
gravatar

Geachte mevrouw, Paulien,
U bent klaarblijkelijk verkeerd geïnformeerd. De koffers waaraan u refereert zijn in het kader van een Europese aanbesteding voor ons in samenwerking met Samsonite op maat gemaakt naar specificaties zoals die door ons zelf bepaald zijn. Reeds enkele decennia gebruiken wij deze koffers naar volle tevredenheid. Wat u zo smalend bordkarton noemt betreft dus de reeds aangehaald CURV® technologie. CURV, dat staat voor Current Undulation Replication Variosurfacing, is een revolutie op het gebied van camouflage. Doordat de een CURV®oppervlakte de golfbeweging van het water volgt zijn deze voor onze vijanden onzichtbaar. Daarmee hebben we deze techniek goed kunnen gebruiken voor onderzeeërs, zeemijnen en ons 18-man sterke amateurwaterpoloteam.
Deze koffers zijn na jaren vast onderdeel uitgemaakt te hebben van onze basisuitrusting nu ook beschikbaar voor civiel gebruik. Dit valt onder het programma dat geïnspireerd door het succes van de Hummer opgestart is: Spoedig willen wij ons ook op tuingereedschap gaan richten.
Het feit dat het rode en zwarte model completer uitgerust zijn is het gevolg van de specifieke missies waarvoor deze destijds ontwikkeld zijn (het betreft uiteraard covert operations in de Rode en Zwarte zee).

U zou eens wat dankbaarder moeten zijn voor het feit dat we deze middelen nu ook beschikbaar stellen voor civiel gebruik in plaats van rare verhaaltjes de wereld in helpen.

PS. Ik raad u aan de ontwikkelingen van onze nieuwste productlancering te volgen op de site http://www.daisycutters.gov.

Reageer
gravatar

@ dgE

‘De verkeerde kant van de IJssel’?

Uw opmerking impliceert dat er ook een ‘goede’ kant van de IJssel is. Die heb ik nog nooit mogen ontdekken. En ik ben er vaak langs gereden. Of verpoost u op de bodem?
De Maas daarentegen…… en dan vooral het stuk tussen Wezet (B) en Maaseik. Alleen maar goede kanten!

Wat betreft de twee Limburgse heren…..
Ons slimste exportproduct. Die hebben we mooi gestald ‘boven de Moerdijk’. En jullie mogen ze houden. Beiden kunnen goed bewaard worden in de Samsonite Termo Upright. Eventueel zenden we in het kader van ontwikkelingswerk wel een paar exemplaren jullie kant op.

Wat mij echter bijzonder gerust stelt is dat u beseft dat ooit iedereen Limburgse vlaaien zal eten.
Limbabwe Rules!

Reageer
gravatar

Zelf gebruik ik al sinds jaar en dag de Spinner 68. Deze koffer baarde destijds veel opzien met zijn CURV®technologie en heeft nota bene het Henry van de Velde label binnen gesleept. Daarbij zijn, het blauwe modellen uitgezonderd, deze koffers voorzien van zogenaamde ‘bungee touwen’ welke mij regelmatig goed van pas komen. Wijlen mijn kinderen waren destijds zeer verheugd met de upgrade. Daar het een spinner model is met pivoterende wielen wordt dit model immers gemarket als een ware attractie voor het hele gezin. Ik kan dit model u dan ook allen van harte aanraden.

Reageer
gravatar

Wij hebben bedacht dat die SU’tje uitermate geschikt zijn om op kostenbesparende wijze gedogers mee te nemen op de buitenlandse reizen van parlementaire commissies: de bruinblauwe versie is volledig lichaamsbedekkend, met de wanden aan de binnenkant voorzien van een beledigingsdempend laagje en nèt voldoende zuurstof doorlatend om de werking van de hersenen op one-issuematige wijze te garanderen.
G. is er voor zijn fractiegenoten dan ook niet op tegen, maar wees ons voorstel om er ook voor zijn eigen reis naar New York gebruik van te maken als zijnde ‘schandelijk’ van de hand.

Reageer
gravatar

@Moosje, Rieu 33: Zie toch wat er gebeurt, Nederland gaat straks geregeerd worden door twee limburgers, en Rutte mag als façade dienen. En Nederland is alleen nog maar het begin van de verlimburgizering van de wereld.

Limbo, neem toch afstand van je ideologie, waarin alles wat niet uit Limburg komt hollands is. Ik noem jou toch ook geen hollander, omdat je van de verkeerde kant van de IJssel komt?

En leuk dat ik je boekel af mag roetsjen, ik vond ‘t zo jammer dat er dit jaar bij ons op de kermis geen boekel was.

Reageer
gravatar

@Paulus de Groot

De Samsonite Termo Upright is niet, wij herhalen NIET , geschikt om kledingstukken in op te slaan of te vervoeren.
Wij adviseren uw broer Boudewijn dringend om de gebruiksaanwijzing goed te lezen. Wij, bij Samsonite, aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade opgelopen aan kleding en schoeisel bij ondeskundig gebruik van ons topmodel, de Termo Upright.

met vriendelijke groet.
Customer-Service-Relation-Point Nederland

Reageer
gravatar

Mijn broer Boudewijn laat het volgende weten.

Ik heb ook nog een Termo Upright in Berlijn,
maar ik weet niet meer wat de inhoud wel kan zijn.
En soms denk ik: weet je wat ik doe,
ik ga eens naar die koffer toe.

Maar ja, Madrid, Parijs, Berlijn,
waar mijn schoenen en mijn hemd en mijn Samsonite zijn,
wat moet ik met die grote steden?
Wat moet ik met die resten van een ver verleden.
Die schoenen zijn beschimmeld en dat hemd is te klein,
en die koffer zal wel niet te tillen zijn.

Reageer
gravatar

@19

of 10. Alleen loopt u bij dit model dan het risico dat het deksel niet goed meer sluit (zeker bij de wat forsere exemplaren) en dan gaat het na verloop van tijd stinken. In welk geval we u aanraden de koffer in Nij Beets (Fr.) op te slaan want daar zijn ze aan de stank gewend.

Reageer
gravatar

@dgE (32)
Du kens mich d’r boekel afroetsje

Wie sjoen os Limburg is, begrip toch neemes
alleng der zuuderling, der Limburg leef is
want durch de jaore hin, bléf Limburg onbetwis
‘t stjokske Nederland, da ‘t sjoensten is

Reageer
gravatar

@Bassos: Ach, laat ik ook ‘s wat proberen.

Hoeveel limburgers passen er in een vuilnisbak?
Geen eentje, als je bedenkt dat een limburger meer vuilnis kan uitbraken dan er in een vuilnisbak past.

Off-topic: Limburg is geen provincie, maar een ideologie.

Reageer
gravatar

Steven,

Ik ben hoofdagent, dat zul je inmiddels wel hebben begrepen. Als ik dat bij de politie zou zijn geweest, dan had ik jou bij jouw kladden of lurven* gegrepen.
Maar dat mag ik niet van Nationale Nederlanden en van mijn pastoor, want dat doet hij liever zelf.

* kladden of lurven naar keuze

Reageer
gravatar

doorgaans gewoon anoniem 27.
16 augustus 2010 om 22:03

@De Vrije Radikaal 26: Alle partijleden passen er ook nog wel bij.

disclaimer: Ik zou iedereen willen vragen dat partijlid niet in die koffer te stoppen en vooral ook om dit bericht niet over te nemen.

Nu word ik straks opgepakt

Reageer
gravatar

En toch …en tóch is dit een teken van vooruitgang en beschaving. Vroeger werden kinderen per boot vervoerd in een groffe juten zak, en moet je nu zien!! Space age technology in schitterende en smaakvolle modekleuren. Ik ben ontroerd.
Staat die koffer al in het Smithsonian?

Reageer
gravatar

@22;
Het voorgaande was overduidelijk onvoldoende racistisch om mee te mogen dingen naar de ‘kan het nog erger’ trofee.

In het vervolg toch beter je best doen.

Reageer
gravatar

De volgende adviezen voor passende kofferkleuren zijn vandaag gratis.

Bij rechtgeaarde coryfeeën van CDA en VVD is schaamrood erg populair.

Persoonlijk vindt ik spierwit voor lichaambouwers een interessante kleur.

Zonaanbidders doen er goed aan om een meekleurend valies te kiezen.

PVV-adepten beveel ik zwartkijkerszwart of bloedrood aan. Hun hoofdman kiest uiteraard voor een blond modelletje.

Geel is de populaire kleur van de Bilirubinen.

Verlegen mensen zijn geholpen met een koffer in camouflagekleuren.

De lievelingskoffer van Bea is uiteraard koninklijk oranje met gouden franje en een bescheiden kroontje.

Bassos,
Het voorgaande was niet te racistisch, hoop ik.

Reageer
gravatar

@20: daar heb je wel een punt mee; maar door de ijle lucht op 10 km hoogte kunnen de kinderen, indien nog levend, wel stikken. Maar goed, dood of levend, ze stinken toch wel. En als ze nog leven maken ze veel meer lawaai.

Reageer
gravatar

Als ik mij niet vergis, kan met zo’n model ook gerodeld worden. Maar voor ik die koffer koop wil ik graag weten of de wegligging, nou ja, sneeuwligging nog beïnvloed wordt door het aantal dode kinderen in die koffer.
Het zou toch hoogst vervelend zijn uit de bocht te vliegen.

(dat krijg je er nu van, trouwens, met die idiote vliegtarieven: dan laat je je kinderen als bagage vliegen. Scheelt toch weer een flesje of wat whisky on flight)

Reageer
gravatar

@15, je hebt zowaar een racistische grap aangestipt.

Wat is een [plaats hier uw favoriete bevolkingsgroep] in een vuilnisbak ?
Asociaal, er kunnen er makkelijk 5 in.

Nu dus ook met dode kinderen, briljant.

De vraag die dan opborrelt uit deze poel der eeuwige stank is dan natuurlijk wel :
Kan het nog erger ?

Reageer
gravatar

Dit is een beetje anti-reclame voor ons verder degelijk product. Met een beetje vouwen en proppen had ze (in dit model) er gemakkelijk een stuk of acht ingekregen.
Mocht u vragen over de meest efficiënte wijze van kinderverpakken dan kunt u contact opnemen met ons ‘customer-relations-service-point’.

Reageer
gravatar

Dit hippe multifunctionele valies is ook verkrijgbaar in de modekleur lijkbleek. Deze kleur is momenteel niet alleen populair in Sint Maartensvlotbrug, maar zeker niet minder in midden-Eurazië.

Verwacht wordt dat in het najaar ook in de V.S. de Termo Upright Samsonite in lijkbleek zal aanslaan. Het Amerikaanse leger heeft er al duizenden van besteld.

De vorm is echt heel origineel en zal zeker door het nieuwe doelmatig verpakken het oude houten sarcofaagmodel verdringen.

Bij uw terugkeer van vakantie is het heel sjiek om oma hierin op de imperiaal te vervoeren. Aanbevolen!

Reageer
gravatar

Ik ben helemaal uitgekeken op dode koffers. Ik werk nu met levende, interactieve koffers die zich helemaal aanpassen aan hun inhoud. Je kunt ze tegenwoordig krijgen in verschillende dessins: adderpatroon, brilslangpatroon of van krokodillenleer.
Aan te bevelen!

Reageer
gravatar

Dit nieuwsbericht over dode kinderen wordt u aangeboden door Samsonite, worlds best choice in lawsuitcases

Reageer
gravatar

Gelukkig gebruiken wij hier alleen maar hele kleine koffertjes. Die grote passen niet zo erg. Voor dergelijk slordig afval hebben ze hier wel eens rieten mandjes gebruikt. Die werden gewoon stroomafwaarts naar reuzenland afgevoerd.

Reageer
gravatar

. . . . dat is toevallig; mijn kinderen ruiken naar dode sokken!

Of…
Nee…
Mijn dode kinderen ruiken naar sokken!

Wacht even….
Mijn dode sokken ruiken….. uhhhh….

Ingrid!

Reageer
gravatar

piet hein mijn sokken ruiken nu al naar dode kinderen ik zie het probleem niet

Reageer
gravatar

Zoals gebruikelijk is De Speld onvolledig in haar berichtgeving!
Wordt de koffer mèt of zonder inhoud verkocht?

Reageer
gravatar

Gelukkig is er voor de stank een voordelige en effectieve oplossing in de vorm van de FrisSpray, die in flacons van 250 en 500 ml te verkrijgen is bij Uw drogist en tegen vrijwel alle geurtjes is opgewassen.
Deze week in de aanbieding bij DA, maar overal voordeliger dan dat andere merk.

Reageer
gravatar

Dit is ongetwijfeld een hele mooie koffer, maar is dit wel hygiënisch? Het lijkt me heel vervelend als je je na een lange vlucht eindelijk in je hotel kan omkleden, en al je sokken naar dode kinderen blijken te ruiken.

Reageer
gravatar

Dit haalt bij mij herinneringen op uit mijn jeugd. Het elegante tweepersoonsbed in barokstijl van mijn ouders, waarin regelmatig een paardenhoofd lag. Hoe moeder mij daar troostte en naast haar liet liggen als de waterpokken mij het leven schier onmogelijk maakten. Het ogenschijnlijk paradijselijke van de vroege jaren 80. Ik was een kind en wist niet beter dan dat het allemaal nooit voorbij zou gaan.

Reageer
gravatar

Met een zekere afschuw verneem ik dat er plannen zijn de koffer te verkopen op een rommelmarkt.. M.i. verdient deze koffer een plaats in ‘kunst of kitsch’. Immers er hier sprake van een ‘collectors item’. Prénatal overweegt de koffer aan het assortiment toe te voegen. Er zal ook een versie worden gemaakt voor grotere gezinnen. Gedacht wordt aan een maximale capaciteit van twaalf,

Reageer