Eerste succesvolle auratransplantatie uitgevoerd

"Dankzij mijn nieuwe aura kan ik eindelijk weer leven"

Artsen van het Rudolf Steinerziekenhuis te Driebergen zijn er voor het eerst in geslaagd een aura te transplanteren. Ontvanger is de 47-jarige Kees Bertels uit Waddinxveen, die jarenlang heeft rondgelopen met een onherstelbaar beschadigd aura. Ondanks de beproeving van een operatie van 16 uur lijkt het aura zich stabiel in zijn nieuwe eigenaar te hebben genesteld, en is de verwachting dat Bertels binnen een week uit het ziekenhuis wordt ontslagen.

Donor van het aura is Ashura Swanti, tot 1997 bij de burgerlijke stand ingeschreven als Marijke Troswijk. Swanti was bij leven werkzaam als aurahealer en kantinejuffrouw. Ze suïcideerde zich in 2005 met een overdosis reiki, maar stelde vlak daarvoor in een donorcodicil haar aura ter beschikking voor transplantatiedoeleinden.

Spiritueel chirurg Chrispijn Hofmijer van het Steinerziekenhuis benadrukt de complexiteit van de ingreep. “Het is geen kinderspel. Wortels en splinters van het oude aura zijn meestal nog aanwezig in en rond het etherische brein. Het is een monnikenwerk om die allemaal te verwijderen. Ook is het zaak het nieuwe aura in gezonde staat te houden tijdens de overplaatsing. Door middel van magneetarmbanden en quantumkristallen is dat deze keer gelukt, maar helemaal risicoloos zal de ingreep nooit worden.”

Om afstoting van het nieuwe aura te voorkomen zal Bertels zijn leven lang een homeopathisch tinctuur van ingestraalde berkenbladeren moeten gebruiken. Tevens benadrukt Hofmijer dat de methode nog verre van geschikt is voor iedereen met auraproblematiek. “Uit de kennis die we uit de Veda’s en Egyptische geschriften hebben kunnen we niet anders dan concluderen dat Watermannen niet in aanmerking komen voor de ingreep.”

Anton Teuben van de esoterische moloch niburu.nl grijpt de succesvolle transplantatie aan om aandacht te vragen voor de schrijnende auradonorproblematiek in Nederland. “Toen het nieuws over mogelijke transplantaties bekend werd, stroomden de wachtlijsten vol. Kinderen van nog geen 10 jaar zijn vaak al hun hele leven auraloos.” Teuben pleit dan ook voor een ‘opt-out’ systeem voor auradonatie. “Het is barbaars wat er gebeurt. Er gaan zoveel aura’s verloren door mensen van er niet bij stilstaan dat een ander er baat bij kan hebben. Bovendien is het doneren van je aura goed voor je karma.” Politiek Den Haag blijft echter angstvallig stil over het onderwerp. Alleen de partij voor Mens en Spirit heeft aangegeven in haar volgende verkiezingsprogramma auratransplantatie in het basispakket op te zullen nemen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier heb ik de laatste
dertig jaar al naar uitgekeken fantastisch! Mijn aura heeft ook door een gebroken relatie een flinke deuk opgelopen, soms escaleert het zo heftig, dat mijn huidige vrouw vindt dat ik dan maar op de bank moet gaan slapen. Ik ben dan ook zielsblij met deze ontwikkeling.

Reageer
gravatar

Wisten jullie dat ook steeds meer dolfijnen hun aura’s laten transplanteren.
Het is zelfs zo dat de dolfijnen op een wachtlijst staan omdat er een chronisch gebrek aan geschikte aura’s is.
En ook een gebrek aan geschikte artsen die in staat zijn zonder elkaar overlappende aura’s de aura volledig te transplanteren.
Alleen chirurgen die hun vak goed verstaan zijn in staat een succesvolle aura-transplantatie bij dolfijnen uit te voeren.

Reageer
gravatar

wat voor wereld leven we. een aura transplantatie??? de aura is de energie veld van de mens die je niet kan zien . dus ook niet wegsnijden.

Reageer
gravatar

Je hebt daar uiteraard specialisten voor nodig. Die doen dat met hulp van de trillingen van klankschalen, drums, didgeridoo, fluiten of met messen van been en hout.

gravatar

Beste Moosje,
houdt er rekening mee dat zowel de aura als de chakra’s van GW beklemd zitten in kogelwerende kledij. Zoals wij allen weten geeft dat een bekneld en door achtervolgingswanen bestorven wereldbeeld waardoor chakra’s zich moeilijk kunnen openen.
En het geeft vreemde uitslagen van pendel en roede.

Reageer
gravatar

@ Rich (1)
Bij Geert W. zien wij al jaren een vaal wit aura dat zich heeft vastgezet in de kruin en slechts zeer beperkt uitstraalt. En dat is de plek van het zevende chakra. Dit is bijzonder zorgwekkend daar de oorsprongskleur van dit chakra lila/paars behoort te zijn. Er kán derhalve geen sprake zijn van een auratransplantatie daar de kleurbeklijving bij transplantatie aanzienlijk minder is. Wij zijn bereid om, uit onze standaardvoorraad aura’s een meer bij het chakra passend aura voor dhr. G.W. beschikbaar te stellen. Uiteraard tegen passende vergoeding.

Reageer
gravatar

@Ophef: Je zou er je vakantieplannen op kunnen aanpassen. In polynesië worden dergelijke transplantaties volgens oeroude traditie gedaan van varkens naar ‘t lijk van een verslagen tegenstander. Hierbij wordt het aura verwijderd met een gekartelde schelp.

Als je dat niet bloedig genoeg is: aan de amerikaanse noordwestkust (Washington, Oregon, British Columbia en het uiterste zuiden van Alaska) zijn er nog een paar indianen die op traditionele wijze totempalen maken. Daarvoor zijn ook dierenaura’s nodig. Hier is ‘t de gewoonte ze met de hand van ‘t nog levende dier af te scheuren.

Reageer
gravatar

Leuk allemaal, dat aura-gedoe. Maar er is veel esobeunhazerij op dat vlak. Schijnt overigens dat flink wat CDA-prominenten vorig jaar Pluto uit de horoscoop heeft laten verwijderen door een astro-techniker. Niet helemaal zonder risico, maar dat “er iets van werkt” is duidelijk.

Reageer
gravatar

@Ophef 26: Uiteraard zijn hier uitgebreide dierproeven op losgelaten. Ik kan je echter verzekeren dat zulks over het algemeen zonder bot mes en zonder bloedvergieten heeft plaatsgevonden. Hier bleek dat aura-transplantaties tussen exemplaren van dezelfde soort prima resultaten opleverden zonder lijden voor de betrokken dieren.
Minder fraai zijn de resultaten van transspeciale transplantaties, de mannetjesmuis die ‘t aura van een leeuw kreeg zal niet klagen over het effekt daarvan op katten, maar had daarna weinig sukses bij de vrouwtjes en raakte in een ernstige krisis. Bekend is ook de casus van de onderzoeker die verliefd werd op de haai die ‘t aura van Marilyn Monroe kreeg -door haar na haar dood ter beschikking van de wetenschap gesteld- en zijn toenaderingspogingen met de dood moest bekopen.

Reageer
gravatar

@Kees22 22: Het is niet per se schadelijk voor je karma het aura over te nemen van een nog levend persoon, mits je er maar zeker van bent dat die persoon niet auraloos achter blijft.
Maar ik zou het inderdaad afraden, zoals je zelf al vermoedde, blijft er aan ‘t aura van een politicus altijd iets van zijn karma hangen en dat zou zeker niet bevorderlijk zijn voor je eigen karma. Je zou Goede Ridder kunnen vragen of hij verbonden is aan de VAM (Verbond van Aura-Makelaars), in dat geval komt het karma-risiko ten laste van de tussenpersoon.

Reageer
gravatar

Is er ook vivisectie op dieren gepleegd voordat de aura-transplantatie op een levend mens kon worden uitgevoerd? Dat is voor mijn opinie over dit onderwerp heel belangrijk. Ik meen dat ook vele anderen dit een belangrijke vraag vinden.

Ik droom bijvoorbeeld van die schattige Guineese biggetjes, waaruit lekker wreed, bloederig en pijnlijk de bestiale aura werd gesneden met een bot mes. Of liever van die leuke chimpansees met van die schattige snuitjes en grote donkere ogen. Of die leuke pekineesjes. Dat hemelse gekrijs en dat warme spuitende bloed. Wat is vivisectie toch gezellig.

Reageer
gravatar

@Kees 22: ik noem u niets, zelfs geen entiteit, maar iedereen heeft toch recht op een aura als de zijne versleten is?
Beter een vaal 2e lijfsje dan geen: iemand met anderhalf been is gebaat bij krukken, zoiets. Het zit al niet in het Zorgpakket, zodat jammer genoeg particulier initiatief toeslaat.

Maar inderdaad moet er een richtlijn komen voor hergebruik van aura’s waarbij die van met name politici aan scherpe kwaliteitsnormen onderhevig moeten zijn – dat dan weer wel. Ik denk aan een keurmerk en identificatiecode’s om diefstal tegen te gaan.

En ja, als artsen zeggen dat iets risicovol is doen ze dat toch echt ook vanwege de financiële genoegdoening; zakelijk inzicht is hier een factor, meer dan karma.

Reageer
gravatar

Beste Goede knecht: dit is geen propositie – het is een feit. De man is een vleesgeworden horoscoop.
Dat u nu ineens magnetisme veroordeelt is vreemd: hoe denkt u dat magnetiseurs anders werken?

Ook onterecht is om dit te politiseren: ik ken geen waarzegster zonder weerschijn in de kristallen bol van de rode trijpen kleden waarmee de schemering gestalte krijgt in de salon.
Wat ene mijnheer Kok met dit onderwerp te maken heeft is me totaal onduidelijk – sowieso geen visionair, dus niet nodig die op te voeren.

En meent u nu werkelijk dat Maurice zich verlaagt tot wérken? Kom kom, op tv verschijnen is toch geen werken!

Reageer
gravatar

Die Thaise massage, is dat inclusief of exclusief heppie ending?

En die transplantaties, ik heb zo mijn bedenkingen. We zien hier nu meteen al een soort speculatie ontstaan. Er dreigt naar mijn gevoel een soort tulpenbollenhandel.
Daar komt nog iets bij. Doneren van je aura is als onzelfzuchtige daad wellicht goed voor je karma, maar handelen in tweedelijfs aura’s, zeker als die van kameleontische, nog levende politici afkomstig zijn, lijkt me niet erg bevorderlijk voor een schoon karma. Je zadelt mensen toch met een gebrekkig product op, en je kunt geen reparatie of deugdelijke vervanging garanderen. Dergelijke aura’s worden immers niet voor niks losgelaten. Dit lijkt op bedrog en oplichting.
Verder zeggen de artsen zelf al, dat deze transplantatie toch wel veel risico’s kent. Echt gangbaar zal ze dus niet worden. En dan voorzie ik een wreed mechanisme: rijke mensen zullen veel geld bieden voor een geschikte aura, die dan door misdadigers van arme mensen afgepakt zullen worden. Het karma zal een en ander dan wel weer rechtzetten, maar dat wordt dan voor alle betrokkenen een pijnlijk en moeizaam proces. Leer mij het karma kennen!
Dus, samenvattend: noem mij conservatief, noem mij behoudend, noem mij een zwartkijker, maar ik zeg: niet doen!

Reageer
gravatar

Helaas, Vertier, voor deze vacante titel zijn kandidaten die effectief en daadwerkelijk moeten werken voor hun inkomen, uitgesloten.
En de pendel van M. de Hond is niet magisch, maar beïnvloed door magneten in polshorloge en borstzakje.

Bovendien wordt het aura van voornoemde M. de Hond gedomineerd door een soort vaal-rood dat moderne salonsocialisten herinnert aan lang voorbije decennia. Dus nog ruim vóór het afschudden van de laatste rode ideologische veren door ING-commissaris Wim “The Nijenrode Man” Kok. U begrijpt: uw propositie is kansloos; dit lukt niet.

Reageer
gravatar

Vertier, doet u me nou toch een plezier .. Maurice de Hond laten figureren als de grootste der groten .. Voelt u zich wel helemaal lekker? Waar praten we in vredesnaam over?
Een eenvoudige middenstander die zijn diffuse nering invult door hand- vinger- en spandiensten voor allerlei troubele energieleveranciers! En af en toe wat bijbeunt door ‘s middags dubieuze peilingen af te geven die hij ‘s morgens heeft opgesteld aan de hand van a-selecte (onder) steekproeven in het plaatselijke bejaardentehuis. U zult toch met wat grotere namen moeten komen voor die vacante titel. trouwens, bij De Hond lubbert zijn aura net zo om hem heen als zijn kleding. Neen, ik moet streng zijn: voornoemde De Hond is al vooraf gediskwalificeerd.

Reageer
gravatar

Heren, heren, u stelt me teleur: de Grootste der Groten laat U ongenoemd.
Maurice -ik zeg dòen- de Hond met zijn magische pendel mag hier toch niet onbesproken blijven?

Reageer
gravatar

Ophef; ik mag uit moreel oogpunt geen namen noemen van nog levende leveranciers van afgedankte aura’s. Het mag dus eigenlijk niet, maar ik spreek je niet tegen voor wat betreft je vermoedens over de toekomstige premier van een minderheidskabinet VVD/CDA met gedoogsteun van de PVV .. maar petje af: elementary, my dear Watson.

Die Thaise masseuse doet inderdaad ook Reiki, maar alleen tegen bijbetaling. Ze heeft een mobiele praktijk in een Mobilhome 7.5 van begin 2010, voorrijkosten € 50,–; uurtarief in overleg. Vereist zijn een schoon aura en schone sokken. Ik mail je separaat haar 06 nummer.

Reageer
gravatar

Pssst, Goodknight

Ik zal het niet doorvertellen. Maar is ie misschien van… eh… van… eh R… van… eh Rutte?

O ja, had je nou wel of niet het adres van een Thaise reiki-masseuse in de buurt van Engelen?

Reageer
gravatar

# 16, Ophef, waarom laat je nou in jouw opsomming Derek Ogilvy, Frits Wester en van Ferry (“het Orakel”) Mingelen weg? Geen echte mentalisten? Misschien, maar zeker wel een waardevaste belegging op middellange termijn.
Frits Wester zal binnenkort worden benoemd tot Hoofd van de Rijksverdichtingsdienst, tradtioneel een baan voor water-, pot- en geluiddichte journalisten. Ogilvy heeft een mooie toekomst als aura-lezer voor het veelkoppige bestuur van de vele RTL’s . En Ferry Mingelen hebben we nodig om in deze zeer verwarde formatiebesprekingen auraloze politici te lokaliseren en zo de bokken van de geiten te scheiden.

Oh ja, Bus Showfeur krijgt niet een recept, maar een vers gepeld aura van een politicus met een enorm ego, zo groot dat de grootste truck van Van Gend & Loos nog te klein was. Politici verschieten namelijk meerdere malen van kleur in coalitiebesprekingen en waar zouden ze met hun oude aura’s naar toe moeten? Occasion dus. Het pop-up aura wordt nu afgeleverd door Mammoet Transport per dekschuit. Ik hoop dat B. Showfeur over vrije kaderuimte beschikt en aan een diepzeehaven woont.

Reageer
gravatar

Bus Showfeur,

Is een fleurige showbus met de mentalisten Char Margolis, Uri Geller, Joseph Dunninger, Johanna Wilhelmina Petronella Damman (Jomanda) en Geert Wilders iets om aan de kost te komen?

Reageer
gravatar

@Bus Showfeur: doet u ook in okkasies? En kan ik eventueel ook inruilen zodat u de oude opknapt en verder verhandelt als 2e lijfs?

En als u een okkasie hebt: dan graag één van een oud kruidenvrouwtje die er éénmaal per jaar mee naar de Paranormaalbeurs is geweest graag.

Reageer
gravatar

@Ophef Ik begrijp je probleem volkomen! Niet in de laatste plaats doordat ikzelf ook het zwarte zaad onder mijn billen al menig maal in bloei heb voelen komen.
Je zult echter begrijpen, dat als ik je een aura op de pof lever, dat dan reeds zeer snel tot diepzwart zal verkleuren.
Ik kan je adviseren een -desnoods volstrekt nutteloze- nering te beginnen liefst naast je bestaande inkomstenbron.

Reageer
gravatar

Bus Showfeur, (12)

Ik ben momenteel niet zo goed bij kas. Kan ik een passende kloon-aura lenen, op de pof krijgen of huren?

Goodknight, (11)

Wil je een passend aurarecept voor mij doorsturen naar Bus showfeur en mijzelve het adres van een Thaise reiki-masseuse in de buurt van Engelen?

Mark, (10)

Ben jij altijd zo wantrouwig?

Reageer
gravatar

Wat kunnen zaken toch prachtig samenkomen! Juist vorige maand heb ik de eerste succesvolle resultaten kunnen boeken bij mijn huis-aurakwekerij! Na een plots overlijdensgeval in mijn bus, heb ik kans gezien het prachtige aura van het slachtoffer te pellen nog vóór de ambulance ter plaatse was. Van dat aura heb ik perfect passende aura’s gekloond, die -als betrof het een warme jas- kunnen worden aangetrokken.
Inmiddels heb ik een vleugel aan mijn huis laten aanbouwen, die dienst doet als aureaal. Een auratheek overweeg ik nog.

Reageer
gravatar

#8 dgE: de kleuren komen wel goed over maar er blijkt bij nadere controle een chakra te ontbreken in het aurogram; ik tel er maar zes. Mooi veel groen en blauw in de aura, maar het rood rondom bevalt me niet; Joseph Stalin had dat ook en we weten hoe veil die omsprong met zijn medemensen. Alles bijeen heeft Hofmeijer hier, welbeschouwd, broddelwerk afgeleverd, als we zijn fundamentele fout ten aanzien van de westerse dierenriem mede in beschouwing nemen. Reden genoeg voor een klacht bij de Paramedische Tuchtraad.
#9 Ophef: til niet te zwaar aan die demonisering; wie niet minstens een keer in zijn leven is gedemoniseerd, heeft zijn maximale dosis niet gehaald. Dit jaar nog op bedevaart naar Lourdes en daar driemaal daags een liter wijwater nuttigen en goed gorgelen. (Odol mondwater mag ook en men hoeft dan niet naar Lourdes). Eventueel met Arke Fly naar Jeruzalem, een half-uurtje headbangen tegen de Klaagmuur of naar Mekka, drie keer rond de Ka’aba en vervolgens stenen werpen naar de drie pilaren van de duivel, schijnt ook enorm te helpen.
Ik zou zelf eerder kiezen voor een Thaise massage.

Reageer
gravatar

Ik word als Waterman gedemoniseerd door 47-jarige Kees Bertels uit Waddinxveen en als Linkskerkende door de bijna 47-jarige Geert Wilders uit Venlo.

Reageer
gravatar

@6: Ziet er meer uit als een Polauroid; zo maken ze ze niet meer helaas.

@1 en @3: Jullie hebben allebei gelijk. De pasgeboren Geert bleek zonder aura ter wereld te zijn gekomen, zijn aura had zich gehecht aan de placenta i.p.v. aan de foetus, iets wat bij ongeveer één op de 230.000 zwangerschappen gebeurt.

Gelukkig was er net een aura van topkwaliteit beschikbaar gekomen, dat van Robert Schuman, een van de grondleggers van het moderne Europa. Zijn familie gaf toestemming zijn aura te transplanteren, ze vonden het helemaal in de geest van Robert om ook na zijn dood nog iets te kunnen betekenen.

We kunnen aan de huidige Geert goed zien dat de ompolarisatie-methode met Jomanda-water die hij in zijn jeugdjaren onderging goed gewerkt heeft.

Reageer
gravatar

Zou de Plutoniumtinctuur zoals ook goed gebruikt werd bij het versneld herstellen van de botbreuken bij de Oranje-spelers ook bij de Watermannen geen wonderen kunnen doen?

Reageer
gravatar

Vervelend om nu de pret te bederven voor Bertels, maar het moet; dus even op de tanden bijten. C.Hofmeijer maakt een cruciale fout als hij stelt dat aura-transplantaties niet geschikt zijn voor Watermannen (en -vrouwen neem ik aan).

De dierenriem in het Westen is een andere dan in het Oosten, de westelijke verspringt ééns per maand; de oostelijke per geboortejaar hetgeen nogal verschil maakt bij aura-transplantaties. Dit jaar is toevallig (?!) het jaar van de Tijger, het kan zijn dat Bertels nu in huiselijke kring en op het werk wat bijterig wordt. Dat is temeer vervelend daar Bertels voorheen overtuigd vergetarist was. De zaak is ook bij Eurotransplant in studie, als mogelijke uitbreiding van de bestaande transplantatie-range: good for business. Tot slot nog wel een compliment voor de uitstekende Kirlian-fotografie van de redactie. Welke lens gebruikt, Zeiss-Ikon?

Reageer
gravatar

Betrouwbaar? Volgens mij moet er staan ONbetrouwbaar… nog nooit ZO opgelicht door die gasten met hun zweverijen! Klootzakken zijn het, ALLEMAAL!

gravatar

Die goeie ouwe Gerard. Ik kende hem al voor zijn dood in De Speld, een esoterische kroeg in Vlodrop. Met vooruitziende blik had hij daar al jaren voor zijn dood voor zijn dood een tafel aan het raam met uitzicht op het Global Country of World Peace gereserveerd.
Nu na zijn dood hoor ik hem nog maandelijks op woensdagavond.

Reageer
gravatar

Rich,

Je bent niet goed geïnformeerd.
Wilders is destijds niet in Venlo, maar in een kibboets door Robbert van den Broeke geholpen.
Hij ging echter spontaan leviteren in graancirkels, zodat zijn aura omgepolariseerd moest worden met ingezegend water door Jomanda in Tiel.
Omdat dit ook niet het gewenste resultaat opleverde heeft Ronald Jan Heijn in het spiritueel centrum Oibibio in Amsterdam Wilders op esoterisch wijze proberen te healen.
Uiteindelijk is hij in Venlo terecht gekomen bij een kapster uut Swalk .
Maar zoals wij weten, mocht het allemaal niet baten.

Hierover heeft de paragnost Gerard Croiset (1909 – 1980) veertig jaar voor zijn dood in De Speld al een en ander gepubliceerd.

Reageer
gravatar

Hoezo de eerste aura-transplantatie?
Jaren geleden is een dergelijke transplantatie (de donor laar zich raden) al in Venlo bij Wilders uitgevoerd.
OK, die was niet 100% geslaagd, maar toch: het onjuist om deze transplantatie als de eerste te bestempelen!

Reageer