Horoscoop juni 2010

Met CPB-stempel!

Deze maand wordt de column waargenomen door gast-astrologen van het CPB. Twan ‘Beter een slechte voorspelling dan geen voorspelling’ Cruquius laat zijn licht schijnen over de sterren, de maan, en alles wat daartussen valt. “Door een inflatiecorrectie van de omgang van Saturnus en het wegvallen van de gravititationele steun van Cassiopeia belooft Juni een bewogen maand te worden. Een ding is zeker, zolang we het kunnen kwantificeren hebben de mensen er wat aan!’

Tweeling: Met de nodige planning zult u deze maand helemaal geen tijd hebben

Vissen: U zult Partij voor de Dieren stemmen op 9 juni. Omdat uw biologische ouders dat deden, en hun ouders daarvoor.

Ram: Ook deze maand is écht goed Frans leren een brug te ver voor u. Kijk uit voor 18-jarige jongens in de disco die geen kaas eten.

Maagd: U bent inmiddels volledig vertrouwd geraakt met de vernieuwde lay out van Google, doe hier uw voordeel mee.

Weegschaal: De kans dat u deze maand doorkomt zonder overlijden is weliswaar hoger dan u zelf denkt, maar ook weer niet zo hoog dat u de maand daadwerkelijk overleeft.

Steenbok: U doet mee aan Take me Out, uw enige angst wordt werkelijkheid: alleen die dikke houdt haar lampje aan.

Vissen: Een voor u zeer belangrijk persoon besluit voor lange tijd naar het buitenland te vertrekken. Dit leest u op zijn of haar Facebook pagina, maar u krijgt het niet persoonlijk te horen, wat te denken geeft over de wederzijdsheid van deze vriendschap.

Femke Halsema: Jupiter moeuvreert zich handig vanuit haar derde huis de tweede kamer in. Helaas geldt dat ook voor u: Dat wordt drie jaar genieten van nog een rechts kabinet.

Leeuw: De spreekkoren in diverse voetbalstadions tegen u en uw familie worden bevestigd: uw moeder besluit in de prostitutie te gaan werken.

Schorpioen: Handel dit jaar voorzichtig! Afhankelijk van uw keuzes en de conjunctuur zal u in Juni 2083 1.94% minder te besteden hebben. Hou daar rekening mee.

Waterman: Deze maand worden het de gladiolen. Die dood komt wel weer eens

Kreeft: Deze maand besluit u in een opwelling Satan te gaan aanbidden. Daar komt u snel van terug. Zijn adem stinkt.

Stier: De uitslag van het tentamen wat u deze maand maakt hangt helemaal af van het door u behaalde aantal punten, en de normering die daaraan wordt gegeven.

Boogschutter: U begint Lady Gaga eindelijk op waarde te schatten. Helaas is dat niet wederzijds en gebruikt zij uw gedichten nog dagelijks als toiletpapier.

Zeekomkommer: Uw date met die ene Leeuw was natuurlijk niet handig. Leeuwen en zeekomkommers vormen een fiscaal onhandige combinatie. Gelukkig kun je vrienden uit Hyves verwijderen…

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Of beste Libera zoals Toon het verwoorde:
Sterven doe je niet ineens, maar af en toe een beetje.
En alle beetjes die je stierf, ‘t is vreemd, maar die vergeet je.
Het is je dikwijls zelf ontgaan, je zegt ik ben wat moe.
Maar op een keer dan ben je aan je laatste beetje toe.

Dit moet gelijkertijd het probleem voor Maikel oplossen

Reageer
gravatar

Met enige regelmaat staat mijn maandhoroscoop in het teken van overlijden. Het ziet er echter naar uit dat ik ook juni weer de dans zal ontspringen. Op weegschalen is dan ook het gezegde: Overlijden, c’est mourir un peu, van toepassing

Reageer
gravatar

“Steenbok: U doet mee aan Take me Out, uw enige angst wordt werkelijkheid: alleen die dikke houdt haar lampje aan.”

Briljant =)

En ik (weegschaal) ga maar weer eens dood. (in februari ook al)

Reageer
gravatar

Lieve Shanya en M’belldodogu,

Nadat mijn trotse moeder van mij was bevallen op 29 februari, vroeg ze aan mijn vader, toen hij weer bij kennis was gekomen, om naar de hemel te gaan kijken om te zien welk sterrenbeeld ik voortaan zou hebben. Het bleek echter zwaar bewolk te zijn.

Tante Eef van moederkant, die iets aan sterrenkijken doen, heeft gezegd dat het waterman moet zijn, maar voor schrikkeljaren weet ze het niet zeker. Voor de zekerheid plas ik dus staande, maar dat is niet makkelijk, hoor.

Kunt u mij uit de brand helpen? Bij voorbaat dank.

Paulientje

Reageer
gravatar

Nu er een eind is gekomen aan Saturnus’ retrogang voelen we allemaal dat diverse geblokkeerde blokkades van de rem zijn gehaald. Altijd weer een tijd waarin breekpunten tot leven komen. Zo ook nu.
Ik zou zo zeggen Mark: sla je slag voor eind juli want dan zal je merken dat de grootkosmische liberals Jupiter en Uranus beide teruglopen. En dan is het al gauw van dhr M. van Ruttenende, snap je wat ik bedoel?

Reageer
gravatar

Beste Nol,

Dank je voor jouw commentaar.
Al onze voorspellingen worden gedaan op grond van self-fulfilling prophesy’s.
Jouw koers is dan toch duidelijk?
Wordt Links en geluk en voorspoed zal uw deel zijn!

Voorzeggende groet

Reageer
gravatar

Hm, al deducerend kom ik tot een voorlopige conclusie dat Nol ofwel een verspreider van een huis-aan-huis leesmap is: vanwege het niet krijgen van financiële meevallers lijkt een abonnement op het weekblad Libelle niet haalbaar, ofwel Nol frequenteert wachtlokalen van UWV en andere Sociale Diensten waar dit soort bladen aangeboden worden. Weliswaar van jaargangen uit een ver verleden maar dan toch.

Reageer
gravatar

En die horroscope zijn allemaal voor die libellewijve want er klopt nix van teminste bij mij nooit want ik heb nooit financiele meevallers en dat komt door van dat allemaal kutlinks en dit soort grappe zoals hier op deze linkse kutsite zijn ook wel afgelope na deze verkiezinge.

Reageer
gravatar

Ja, daar heb ik dus niks aan: ik sta er niet bij.
Wij astralen worden weer gediscrimineerd. Zeker weer een paar van die Voodoomeiden met gekrompen koppies die lopen te amateuren.

Reageer
gravatar

Uiteraard stem ik partij voor de dieren. Zo blijf ik tenminste goed op de hoogte van waar de goedkoopste kiloknallers zitten.

Reageer