De Vries lanceert ‘slotoffensief’ voor JSF

Adjudantes als lokkertje voor Kamerleden

Staatssecretaris van Defensie Jack de Vries (CDA) heeft vandaag op luchtmachtbasis Woensdrecht aangekondigd dat ieder Kamerlid na de aanschaf van de JSF aanspraak kan maken op een luchtmachtadjudante. Het initiatief is erop gericht om een doorbraak te forceren in het slepende JSF-dossier. Verklaarde tegentanders lijken gevoelig te zijn voor het aanbod: SP-kamerlid Harry van Bommel heeft al aangegeven ‘altijd open te staan voor goede argumenten.’

De aankoop van het gevechtsvliegtuig vormt al jaren een heet hangijzer in Den Haag. De val van het kabinet haalde een opnieuw een streep door de rekening van de plannen van de luchtmacht om de F16-vloot te vervangen. De aanschaf van 64 vliegtuigen zou met 5,7 miljard de grootste overheidsuitgave in de Nederlandse geschiedenis zijn en Staatssecretaris De Vries lijkt bereid te zijn om de adjudantesstunt in te zetten, ‘al is het het laatste wat ik als staatssecretaris doe.’

De Vries liet zich in Woensdrecht zeer positief uit over de kwaliteiten van de luchtmachtadjudantes. “En ik kan het weten”, aldus de staatssecretaris, die al drie jaar een persoonlijke luchtmachtadjudante tot zijn beschikking heeft. De top van de luchtmacht overweegt ook het aanbieden van gratis woonruimte in kazernes voor mannelijke Kamerleden die onverhoopt niet geïnteresseerd blijken in een adjudante. Voormalig opperbevelhebber van de Nederlandse strijdmacht en oud-F-16 vlieger Dick Berlijn somt de voordelen van het wonen in een kazerne op: “Veel mannen, veel uniformen en weinig douches.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Vries Lanseerd Stolf OFENSIEF voor WAT mmaar wel tegen de JSF Wabt Amneruca doet deventie Wereld Weid en wij doen daar voor gewoon een behoorlijke duid in het lege zakje dat ooit mescien wel een JFS word maar of hiju ooit zal vliegen ik denk het wel maar niet in deze regeer priodne van die we nu in gaan Want we gaan om de tavel met ons alle over deze miljarden verslindende ROOF BaUW op onze normale MENSenKINDEREN want men gaat gewoon nog iedere dag dood ergens op de Werld die Moeder AARDE heet en dan doen wij wel even weer zo veel miljard over de balk Man u zou moord en Brand schewen als we u ontdoen van wat heet u inkomen Ik weet niet of je het weet Bert de Vries maar er gaan dagelijks gewoon 1 miljoen MensenKindeden dood om dat ze nix te eten hebben Dus

@EerstWaterEnBroodVoorIEDEReen.NU

Reageer
gravatar

Pet er de Vries kan er ook wel af want wat k van hem alemaal weet weet zin EI GEN ei Gen dus zijn dochter al jaren watn die kent heb van binnen en van buiten en dat al van af haar 12 de jaar dus hou op mij nog lager te dwars boemen en klaag me maar aan maar waar jij dna niet de hand voor op de bijbel durft te legen durf je ook niet de belofte voor af te legen dus Peter R de Vries u bent de grooste kloozak die we ooit gekent hebben Denkt je nou echt dat ik me van jou wat aan trek met je acterlijke incentuese realtie achter de rug met je Ei GEN ei Gen en nu zeker wachten op het ei gentje daar weer van want zo gaat dan dan meestal anders haden we niet een incest percentage van 20% en dat is in Germania niet midner dus op 80 miljoen zou dus gewoon dan wel 16 miljoen zijn zich schuldig hebben gemaakt aan dat wat heet het verkacten van een minder jarige En dat is wat ik niet heb gedaan maar u wel Peter R de Vries dus dan nog eens wat wat daht u van dat U ook nog de gene bent die onze DA SilVa heeft doen laten verlidjen om hier ons Koningshuis de Wacht aan te zetten Man je zet je zelf voor lul en dan ook nog zorg dragen dat je het niet van Joran kan Winnen dus daar voor ga jou nu ook gewoon achter slot en grendle of je word de neuwe woordvoerder van Politie en dan daer hebben we niemand meer nodig van jou op gezete met DaSilVa list om Joran dan maar gewoon op te laten ruimen daar in manila of waar het dan ook was Want hij was wel dom genoeg om met jou mee te mogen doen aan jou grote afschijds Show maar toen er niets te bewijzend viel En dat kan Want onsculdig tot het tegendeel word bezezen Dus dan is het toch wel heel min van jou om haar moeder te doen alten afrijzen om hem dan nog even te kunnen zeggen dat ze hem daar wel verrot slullen neuken dan zou ik ook zeggen ik heb het gedaan om maar een kans op naar Parkowij te doen krijgen of wat dacht je van de USA want daar kan hij wel verder En niet dat hij niet schuldig is Maar het is niet bewzesen Dus Bram Moscowietcs doe daar maar eens wat aan En dat van je dochter gaat wel worden uit gezocht Want je was altid al de snel jongen in je Cabrio veel te dikke BMW en dan zeker weer zoon moedertje zeggen wat slaap je al dan doe ik je dochtertjes nog wel even intukken En dat daar in Epe was dus wel de Deken van de Sinode die daar dus wel degelijk bij de verhoren mocht Terwijl hij zelf de kalnt van haar was maar ja wie gelooft er nou een meisje dat blij was dat ze er weg kon dan weet je wel Peter dat je maar een aanbod van me kunt verwacthen ik zou het er maar niet op aan laten komen en Beam nog even aan jou waar is overgens het Geld van onze Willempies en dan bedoel ik ook ons klaas en ook de andere die in Derde Beheer bij jou zijn onder gebracht Begrijp je Bram dat je je kansen lanzamer hand aan het verselen bent Dus nu gouw met tijs van leer van die waarde papieren om de tavel en dan komt het allemaal wel goed Want de soep word nood zo heet gegeten als hij word opgedient tot de volgende tjet

namens de voorzitter van Stichting BlauweKRUIS.nL namens de Peningmeester marceL DrieSSen

Reageer
gravatar

@ Vriezen

Let op mijn woorden, binnenkort in het verkiezingsprogramma van het CDA:

Uw belastingteruggave in natura middels afgedankte/ herplaatste land-, lucht- of zeemachtadjudante’s.

Twee vliegen in één klap: De burger krijgt ook weer eens wat terug voor zijn duurverdiende belastinggeld en er wordt flink op defensie bezuinigd. U dient wel voor de bewassing van eventueel bevlekt geraakte uniformen zorg te dragen!

Reageer
gravatar

@ Jack de Wipper

Ik zou, u zijnde, toch erg voorzichtig zijn met die medewerkster uit Allochtonië waar u voor wenst te werven, voorkeursgewijs. Kennelijk bestaat de tropische surprise uit het in vlammen opgaan van het ‘lontje’ nadat dit in het ‘kruidvat’ is gestoken.

Of bedoelde u ‘een tropische verrassing’?

en, daarbij….. ‘leden van allochtone afkomst’???? Dat doet mij toch meer aan neo-koloniale herenliefde denken. Op zich niets op tegen, maar ik ben daar niet van.

Reageer
gravatar

@ Jack de Wipper

Ik zou, u zijnde, dan toch voorzichtig zijn met die tropische surprise. Als vanwege dat u bij die tropische versnapering kennelijk het risico loopt dat in het ‘heetst van de strijd, uw tampeloeres vlam vat! Wees dus voorzichtig vooraleer u uw ‘lontje’ in het ‘kruidvat’ steekt (om in militaire metafoor te blijven spreken)!

Of bedoelde u -per ongeluk – ‘tropische verrassing’?

Reageer
gravatar

Het gerucht gaat dat Sjek als een JSF is afgetreden toen Rita (TON) Verdonk zich bij de kazernepoort meldde om de opengevallen vacature van uitermate persoonlijk assistente op te vullen.

Reageer
gravatar

Moet Peter R. niet een groot misdaad journalistiek onderzoek loslaten op zijn naamgenoot? Dit alles riekt naar adjudant-fraude of wordt dit net als de Lockheed affaire van Bernard weer in de doofpot gestopt? Al die adjudantes natuurlijk wel weer op kosten van de hardwerkende Vriese belastingbetaler. Een schande, maar de kamervragen zullen nu wel weer uitblijven, omdat men zijn handen aan de adjudantes vol heeft.

Reageer
gravatar

Een vrouwelijke adjudant moet het volgende profiel hebben:
-overtuigende orale overtuigingskracht
-stevige airbags i.v.m. lange dienstreizen
-achterwerk geschikt om stafkaarten op uit te spreiden
-bereid tot nachtelijke diensten c.q. overwerk
-zacht klotsende heupen tijdens verkenningstochten
-kennis van de Kama Sutra strekt tot aanbeveling

Onze voorkeur gaat uit naar vrouwelijke sollicitanten, ook leden van allochtone afkomst hebben onze voorkeur, niets is namelijk heerlijker dan een tropische verassing , want verandering van spijs doet nl. eten.

Reageer
gravatar

Ik ken Jack als een man die niet over één nacht ijs gaat.
Hij heeft vast, vóórdat hij met dit slotoffensief kwam, gedegen onderzoek gedaan of er wel 76 (75+1) aantrekkelijke adjudantes met overzuigingskracht binnen defensie voorhanden waren.
Wel chique dat hij dat onderzoek in een kazerne heeft gedaan en niet thuis waar de kinderen bij waren.

Reageer