Michael Vi / Shutterstock.com

Topman AstraZeneca belooft zijn vrouw ‘zijn uiterste best te doen’ om niet vreemd te gaan

AstraZeneca-topman Pascal Soriot heeft zijn vrouw beloofd zijn ‘uiterste best te doen’ om niet vreemd te gaan. “In principe ben ik monogaam. Dat is mijn uitgangspunt.”

Een huwelijk is iets waar twee mensen voor kiezen en het is in het belang van beide partijen dat beloftes worden nagekomen, zo legt Soriot uit. “Daarom zal ik doen wat redelijkerwijs verwacht kan worden van een man met mijn aanzien en libido om niet met jongere vrouwen naar bed te gaan, Britse of anderszins. Mijn vrouw mag ervan uitgaan dat ik mij aan die inspanningsverplichting zal houden.”

“Fijn om de zekerheid te hebben dat hij nooit vreemd zal gaan”, aldus de vrouw van Soriot. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Pascal Soriot toch vreemd gaat, moet hij na een aantal weken ‘m in dezelfde Engelse vrouw (of man?) inprikken voor een bevredigende uitwerking. De bijverschijnselen zullen niet prettig en langdurig zijn.

Reageer
gravatar

Een huwelijk voor de Heere in mijn gemeente is voor eeuwig. Vreemdgaan is een zonde in de Ogen van de Heere. Voor mannen is het een kleine zonde.
De keuken is echter geen geschikte plek voor gemeenschap. Vreemdgaande vrouwen begaan daarom een gruwelijke doodzonde. Zij worden daarom op een mestkar de gemeente uit gereden. En terecht.