Cartoon: Enygma 19

Deze link leidt u naar het Enygma Archief. Let u op het afstapje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom betalen jullie deze tekenaar zoveel? Minder is meer.Als ik honderd miljoen krijg voor een strip verhaal dan

Reageer
gravatar

Loko, zo zat ik eens in een trein toen een stotteraar me vroeg: “MMMM mijnhh mijnhhhh mijnheer wee wee weetttttt wetu hoe wetu hoe wetu hoe hoe hoe lll llll lllllaaa hhhhoe laat het is?” Ik natuurlijk niks terugzeggen dus die man vraagt weer “Mmmjnhh mijnhhhh mijnheer wee wee weetttttt wetu hoe wetu hoe wetu hoe hoe hoe lll llll lllllaaa hhhhoe laat het is?” Ik weer niks zeggen dus die man probeert het nog drie keer voordat hij zonder antwoord te krijgen de coupe verliet. Vervolgens begint een vrouw tegen me uit te varen dat het niet netjes is iemand met een spraakgebrek zo te behandelen. Dus toen heb ik gezegd: DDD DDDenk je ddd dda ddatik een kk kkkkk kkklap voor me kkkk kop wil kkkkrijgen?

Reageer
gravatar

Ik vindt het ook mooi om blinden te pesten.(alleen jammer dat zijn mooie batman kostuum onopgemerkt bleef).
Vroeger zaten blinden de oren van mijn kop te kletsen.
Ze konden niet aan mijn gezicht zien dat het mij knetter gek maakte,en dat ik te beleefd was om te zeggen hou je bek.
Laatst heb ik een wild vreemde blinde met gelijdehond terug gepakt door een kort verhaal lang te maken (zeggen dat ik ook een hond heb)
Ik kon aan zijn gelaatsuitdrukking zien dat hij er zat van was,en te beleefd is om te vertellen hou je stil.

Reageer