Jeugdige overmoed

Hier meer Argibald


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

It amazes me that so many can look at their own lives and the life of the naoitn and feel nothing but hatred and contempt for those others who value Life. The terrified conformist’s hatred that has been in the past turned outward is now turned inward; but it is a hatred regardless, a death-worship, a fascism of depth. The average person, afraid of being out of step, is bullied by conformity hippies into self-destruction. But there is a limit. Unfortunately, that limit might well be passed…

Reageer
gravatar

Wat zijn de bloemetjes prtiahcg, zeg.En die cake ja ik heb het hier ook al gehad roze cake, mijn dochter had de kleurstof ook al meegebrachtEn dan denk je hij smaakt naar abrikozen maar nee gewoon naar cake (best een beetje jammer hihi)groetjes joke

gravatar

Wat hangt ie daar mooi te wezen!Ik ben er zeker van dat je hier nog jaren van gaat genieten!Groetjes,AnnP.S.: Ik heb het paorton ook, maar veel te veel WIP dus ik ga hier voorlopig nog niet aan beginnen! 😉