Pedofilofielen plaag voor pedofiel

"Ik vind mannen die op kinderen vallen gewoon bloedgeil"

Steeds meer pedoseksuelen lijden onder ongewenste intimiteiten van mannen die opgewonden raken van kinderliefhebbers, zo blijkt uit een rapport van de gemeente Eindhoven. Een ernstige zaak, aldus voorzitter van belangenvereniging Martijn.org, Martijn Uittenbogaard: “We voelen ons aangetast in onze zedelijkheid.”

“Eergisteren zit ik lekker onderuitgezakt in een speeltuintje naar twee verrukkelijke jongetjes van een jaar of acht te kijken, die met elkaar aan het ravotten zijn. Een heerlijk schouwspel. Net als ik ze wil benaderen voor een praatje zie ik vanuit mijn ooghoek dat er zo’n smeerlap naar me zit te kijken vanachter een klimtoestel. Het is niet alleen vervelend, maar ook ronduit pervers.”

Pedofilofiel Henk Overloon snapt de commotie niet. “Ik vind volwassenen die op kinderen vallen gewoon iets ontzettend opwindends hebben. Ze zijn ruw en rebels, maar toch ook zo onschuldig en onbegrepen. Daar krijg je toch spontaan vlinders van in je buik? Vaak hebben die jongens ook een hele moeilijke jeugd gehad. Ze hebben troost nodig, een schouder om op uit te huilen; iemand die ze niet veroordeelt.”

In zijn vrije tijd gaat Overloon het liefst naar het Anne Frankplantsoen, waar de kans een kinderliefhebber tegen het lijf te lopen het grootst is. Hij realiseert zich terdege dat zijn slachtoffers zich geïntimideerd kunnen voelen, maar wil zichzelf niet voorliegen: “Ik kan mijn ware aard toch niet verbergen?”

In kringen van pedofielen gaan ondertussen stemmen op om actie te ondernemen tegen de ‘wantoestanden.’ Zo pleit Uittenboogaard onder andere voor een toegangsverbod voor pedofiloseksuelen tot plekken waar kinderen zich ophouden. Ook het openbaar maken van de gegevens van personen die bekend staan als kindermisbruikerliefhebbers behoort echter tot de mogelijkheden. “Ik wil niet dat die schoften nog ooit een vinger uitsteken naar een rechtgeaarde pedofiel. Zelf ben ik één keer gevallen voor zo’n klootzak. Ik heb uren onder de douche gestaan, zo vies voelde ik me.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

als ik iemand weet die een kind misbruikt, maak ik hem af en heb met die bullshit hier niets te maken.
het zal jou kind maar wezen die toevallig wordt gebruikt.

Reageer
gravatar

@N. de Bruin. Serieuze zaken moeten alijd serieus genomen worden. Maar ik begrijp je ontreddering wel, hoor. Uit je reactie – en je naam bevestigt dat gevoel – maak ik op, dat jij tot de bedreigde groep van de pedofilofielen behoort .

Reageer
gravatar

Moet ik dit serieus nemen?
Heus gaan we pedofielen beschermen tegen pedofilofiellen..?
Zullen we niet bezig gaan met KINDEREN te beschermen?

My god.. wat een super zinloos en frustrerend artikel is dit!

Reageer
gravatar

En nu is het kabinet ook nog gevallen.
Zo laat Balkenende ook de pedofiele medemens weer eens in de kou staan. Dit heeft dan weer wel als gunstig bijeffect dat pedofilie waarschijnlijk een demonstratiesport wordt op de komende Olympische spelen. En dat levert dan weer een veel interessanter aanbod van NOS-programma’s rondom die spelen op.

Reageer
gravatar

Beste Haes, federatofileren en communisme zijn beslist niet hetzelfde. Ik wijs er alleen maar op dat in communistisch Rusland federatofielen net als kapitafielen en liberalofielen bloedig werden onderdrukt. Anders had de USSR wel FSSR geheten….

Reageer
gravatar

Ho, Haes, woorden als ‘gevaarlijk’ en ‘gek’ zijn natuurlijk wat ongepast. Het woord fiel komt van het griekse woord voor liefde, φιλω betekent “ik houd van” en een φιλος is een vriend. Laten we die etymologie indachtig zijn en de vriendschap tussen verschillende -fielen in ere houden.

Reageer
gravatar

Bezoekers van De Speld hoedt u voor ene Hooi Berg, een gevaarlijke federatofiel die als enig doel heeft de communicering van alle fielen ter wereld. Een gek die sovjettijden wil doen herleven.

Reageer
gravatar

Wordt het niet eens tijd voor een overkoepelende federatie van multi- dan wel omni-fielen en/of -manen om als aanspreekpunt voor al deze belangrijke zaken te dienen? De versnippering in het filoveld waarbij iedere fiel zijn eigen achterban heeft, maakt het er niet overzichtelijker op.

Reageer
gravatar

Mijn beschte Drakenvlieg. U vergeet in uw betoog de kleptopyropedofilatelistomanen (menschen met een onweerstaanbare drang tot het stelen van medemenschen die een onweerstaanbare drang hebben tot het in de fik steken van kinderpostzegelverzamelaars)

Reageer
gravatar

De vereniging van pedofielfilefielen ziet het rekeningrijden liever gaan dan komen. Dit geldt overigens niet voor Pedofilatomanen, pyrofilatomanen en pyropedofilatomanen (medemensen met de onweerstaanbare drang tot het in de fik steken van verzamelaars van kinderpostzegels).

Reageer
gravatar

Mijn beschte Hooi Berg. In de door u aangehaalde casus was sprake van zgn pedofilatelisten. Het doet mij, als pedofilatelistofiel, pijn in het hart te zien dat deze groep met de verkeerde naam wordt aangeduid. Zegt het veurt, zegt het veurt!

Reageer
gravatar

In hoeverre is dit ook een probleem voor de pedofilatefielen, waar reeds eerder aandacht aan werd gegeven op deze site? Worden deze onschuldige medeburgers ook belaagd door pedofilofielen of zijn dit dan pedofilatefilofielen? En mag de vereniging van pedofilatefilofielen (de PFFF) nu wel op een kenteken of is dat ook al verboden? Vragen, vragen, en de regering doet weer niets!

Reageer
gravatar

Het is een sjande! Waarom wordt de afkorting PVV-er gebruikt?
Wij PVV-ers raken helemaal niet opgewonden van pedofielen! Sterker, wij willen zelfs elke volgeling van een zevende-eeuwse pedofiel heel graag het land uit knikkeren!

Reageer
gravatar

Zo verschillend zijn ze niet. Een pedofiel houdt zich permanent in de slachtofferrol tot hij een klein jongetje ziet, een PVV-er houdt zich in de slachtofferrol tot hij een Marokkaan ziet (geen groep!) of een cabaretier.

Reageer
gravatar

En dat alles omdat hij op een pedo viel…

Reageer
gravatar

…Als je vrijuit een mening uit, die niet past binnen hun opvatting van vrije meningsuiting, kan je zo een stroom dreigmails verwachten of op zijn minst een beschuldiging van demoniseren.

Reageer