Geen naaktvideo opgedoken van Phe Caplan

Actrice houdt privé-leven en carrière privé

Er is geen naaktvideo opgedoken van Phe Caplan. De actrice die debuteerde met een sterke ondersteunende bijrol in Road Trip (1999) en goed terugkwam met haar rol als studente in Old School (2003) is op internet niet naakt terug te vinden in ‘privé-films’. Ook gerenommeerde websites als Gawker.com en TMZ.com zijn niet op de hoogte van het bestaan van een dergelijke video-opname.

De actrice weet niet alleen haar privé-leven te beschermen. Ook haar optredens in reguliere speelfilms worden angstvallig geheim gehouden. Toch was de actrice voor de oplettende kijker in 2005 nog wel te zien in een aflevering van de televisieserie Invasion als een ‘jonge vrouw’. Fans van Phe zijn daarna alleen nog getrakteerd openkele scènes uit de film Monkey Man (2008), waar zij volgens de geruchten een rol in speelt. Of Phe de vrouw in onderstaande scène is, is niet helemaal duidelijk. Maar waarschijnlijk wel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *