Geller laat Jackson lepel buigen

Nieuwe truc moet stadion vol houden

De schrik zat er goed in bij concertorganisatie AEG Live. De onverzekerde concerten van de King of Pop zouden waarschijnlijk een faillissement betekenen voor het bedrijf. Een nieuwe truc van mentalist Uri Geller lijkt de redding voor het bedrijf in nood. Geller gaat niet met eigen mentale kracht een lepel buigen, maar ook met de mentale kracht van de enige echte ‘King of Pop.’ AEG denkt met deze act het ontbreken van de fysieke Michael Jackson tijdens de aanstaande concertreeks te kunnen compenseren.

Van lijkenpikkerij is volgens Geller geen sprake. “Het gaat hier niet om lijken, maar om de geest. De kracht van de geest is veel sterker dan iets triviaals als de dood. Ik heb al vaker bewezen dat als iemand echt een lepel wil buigen, echt wil!, er geen enkele oppervlakkige fysieke beperking in de weg kan staan. Dat mijn goede vriend Michael Jackson graag een lepel buigt lijkt me duidelijk. Michael houdt echt van zijn fans. Hij houdt écht van ze.”

Naast lepels buigen zal Geller met de ‘kracht van Michael’ in de O2-Arena kapotte horloges maken, sleutels buigen, maïs laten knappen tot popcorn, koolzuur in oude cola terugbrengen, nepbloed op de dansvloer toveren en foto’s van Neverland projecteren op een groot doek achter het podium. Enkele gelukkige fans mogen op het podium onder hypnose, en met de kracht van Michael, de Moonwalk dansen. Op verzoek zal Geller met hulp van Jacko’s mentale ‘power’ levens van mensen veranderen van ongelukkig naar gelukkig. Met de kracht van de tienduizenden aanwezigen zal hij vervolgens de wereld genezen en er een betere plek voor jou, mij en het gehele menselijke ras van maken. Het worden vijftig onvergetelijke avonden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

spelling boeit niet niet
voor de rest weet ik niet wat ik ervan moet dneken
geloof zeker dat er meer is tussen hemel en aarde,ik ben benieuwt of ik t op tv kan volgen,vast wel,dat ga ik in ieder eval zeker doen
rip michael

Reageer