Henk Westbroek leeft nog steeds

“Mensen in de wereld leven een beetje langs mij heen”

Ex-zanger, ex-politicus en ex-radio-dj Henk Westbroek leeft nog steeds, zo heeft de ras-Utrechter vanochtend bekendgemaakt. Ondanks verscheidene natuurrampen, verkeersongelukken en verschrikkelijke ziektes wereldwijd is Westbroek er tot op de dag van vandaag in geslaagd om in leven te blijven. “Als u mij niet kent heeft u de afgelopen 25 jaar waarschijnlijk in een grot gezeten. Als u dat zo wilt houden dan kunt u daar het beste de komende 25 jaar blijven, want ik ben nog steeds alive and kicking,” zo schrijft de zanger in een open brief aan De Telegraaf.

In diezelfde open brief laat de droogkomische rasverteller geen misverstand bestaan over zijn zelfverklaarde ‘leven.’ “Ik heb de laatste jaren het idee dat alle mensen in de wereld een beetje ‘langs mij heen leven’ en dat mijn zijn wat onopgemerkt blijft. Toch wil ik benadrukken dat niemand zich zorgen hoeft te maken. Ik red me wel. Mijn hele leven heb ik verschillende dingen gedaan, soms in de schijnwerpers, en soms er onder vandaan.” Bovendien zegt hij al jaren niet in Mexico op vakantie te zijn geweest en ook geen mensen te kennen die daar onlangs vandaan zijn gekomen. Aanvullend merkt hij op dat er in Nederland voldoende medicijnen voorradig zijn, waardoor H1N1 voor hem geen bedreiging vormt.

Ook mede-Goede Doelzanger Henk Temmink is volgens de creatieve duizendpoot nog steeds in leven. “Mensen hoeven zich over hem geen zorgen te maken. Mocht hij komen te overlijden dan beloof ik dat publiekelijk naar buiten te brengen. Daarnaast zal ik op dat moment Het Goede Doel definitief opdoeken. Een duo doe je met zijn tweeën en het zou niet eerlijk zijn onder die naam verder te gaan. Wel zal ik de leuke nummers van het Goede Doel blijven zingen tijdens mijn solo-optredens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jullie komen zeker niet uit Utrecht…

Ik ook niet, maar sinds ik er woon valt me de TV carrière van dhr. Westbroek me wel op. Er bestaan hier 2 zenders, te weten StadsTV Utrecht en RegioTV Utrecht. Meer dan de helft van de keren dat ik daar langs kom, is ‘ie op beide kanalen te zien.
Blijven natuurlijk tergend trage en uitermate oninteressante programma’s, maar op de een of andere manier hebben ze gewoon niemand beters o.i.d.

Reageer