Albert Verlinde blijkt homo

Presentator komt eindelijk uit de kast

Albert Verlinde bevestigt vandaag in een officiële verklaring het gerucht dat al enige jaren de ronde deed: de televisiepresentator is homoseksueel. Verdachtmakingen van de kant van Beau van Erven Dorens dwongen Verlinde om voor zijn geaardheid uit te komen. Inmiddels zijn vanuit het hele land felicitaties en begripvolle reacties gekomen. Collega’s van de presentator “hadden het altijd al wel gedacht”.

De vermeende homoseksualiteit van Verlinde was al enige tijd onderwerp van gesprek in Hilversum. Zijn kleding bij de uitreiking van de Televizierring leidde tot veel opgetrokken wenkbrauwen. Jeroen Pauw en Loretta Schrijver beklaagden zich over het roze truitje van Verlinde dat ‘minstens drie maten te klein’ zou zijn. De geruchten waren hardnekkig. Jort Kelder meldde dat Verlinde ‘maar door kon blijven zeuren over modetrends’. Ook de hoge en geaffecteerde stem van de televisiepersoonlijkheid viel meer en meer op. Zijn trui was ooit rood, maar is in verschillende stappen langzaam lichter roze geworden. De gezinsauto van Verlinde heeft steeds androgynere trekjes gekregen.

Maar de druppel waren de beschuldigingen van Beau van Erven Dorens. De voormalig collegapresentator van RTL Boulevard beschuldigde Verlinde van ‘sodomie’. Als bewijs werden onder meer CD’s van Placebo en Depeche Mode getoond, die Verlinde via internet besteld zou hebben. De presentator zelf zegt opgelucht te zijn na de onthulling. Verlinde: “Het was erg moeilijk, omdat ik niet wist wat vrienden en familie ervan zouden vinden. Maar ik ben erg blij met alle steunbetuigingen.” Inmiddels is de homoseksualiteit van Verlinde in brede kring geaccepteerd. De belangrijkste protesten zijn te vinden bij de publieke omroep. De EO, waar Verlinde tot voor kort regelmatig over de vloer kwam, heeft bekend gemaakt dat Verlinde ‘alleen nog welkom is op de werkkamer van Arie Boomsma’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch leuk als dat -inmiddels wel oud- nieuws naar boven komt drijven door nieuwe reacties. Veel mensen die in 2009 de speld nog niet helemaal begrepen. Extra leuk!

Die zelfde mensen zullen helemaal raar opkijken als de geruchten die op dit moment rondgaan komende weken bevestigd worden. Heb namelijk vernomen dat Alberts echtgenoot ook van plan is om uit de kast te komen.

Reageer
gravatar

*enorm gedateerde reactie*
Ergens heb ik de indruk dat niet alle redacteuren hierboven in de gaten hebben dat De Speld slechts *hot* nieuws brengt en dat ‘algemeen bekend’ moet worden geplaatst in het hokje ‘vage vermoedens en roddel’.
Natuurlijk was dit niet al jaren bekend. Anders was het geen nieuws!

Reageer
gravatar

Het kan er bij mij niet in dat Albert Verlinde homosueel zou zijn.
Maar ja, als hij het zelf toegeeft dan moet ik wel.
Wat was dat met die kast precies?

Reageer
gravatar

die albert verlinde is gewoon ziek in ze kop!niet omdat ie homo is,maar op iedereen commentaar heeft en als er iets om hem gaat is die de heilige maria zelf.vieze man,gierig en vooral een ego-istische ——,bah kwalbert

Reageer
gravatar

Verlinde die de privacy van anderen niet respecteert.
Weg met die vent!
‘n man van zeer laag allooi

Reageer
gravatar

Weet je wat? Heerlijk dat mensen zichzelf zijn ipv een of andere fake. Bij Profiel straalde Albert uit door zijn eerlijke pure persoonlijkheid zonder wat op te gaan lopen houden, dat charmeert hem zeer! Zouden meer mensen mogen doen hoor…

Reageer
gravatar

ben ook nog vergeten te vertellen dat Albert en Onno getrouwd zijn, ze zijn nu man en man, volgens mij supergelukkig. Wat een gedateerde site!. Albert uit de kast, doet me denken aan het spotje van een biermerk, kerels gaan juist uit hun dak in de kast!. Gna-gna. Albert, je bent helemaal te gek!.

Reageer
gravatar

Ach en wee, hij is al jarenlang samen met Onno, ik ga een roze trui kopen voor mijn man, staat hem vast prachtig bij z’n grijze haar!. Wat maakt het uit of iemand homo, hetero of bi is, Arie Boomsma is geschorst bij de EO omdat ie te weinig kleren aan had. Jezus droeg alleen een lendendoekje tijdens de kruisiging, dus waar hebben we het over anno 2009?. Zalig pasen!!!!!!!!!!

Reageer
gravatar

huh?nou het lijkt verdacht veel op een 1 april grap, dacht ook dat het al jaren bekend is..

Reageer
gravatar

Haes, blijf wel even hoffelijk tegen Mieke, zoveel vrouwelijke reacteurs komen hier nou ook weer niet. Laten we er dus zuinig op zijn.

Mieke, kopje koffie? Thee? Gezellig dat je er bent.

Reageer
gravatar

“…goed gevoel voor humor en een hoge intelligente… dat doet menig hetro ‘m niet na!”

Nee, en Mieke dus ook niet. Hoe intelligent moet je zijn om te begrijpen dat dit nooit een 1 aprilgrap of de aanloop daartoe kan zijn.

Reageer
gravatar

hahahaha… ik dacht ook dat dit algemeen bekend was!!! Dit is vast de voorbereiding voor een 1 april grap of zo.

Hoe dan ook… Albert is Albert, ongeacht wat ie privé uitvoert: ik vind het een sympathieke man met een goed gevoel voor humor en een hoge intelligente… dat doet menig hetro ‘m niet na! 🙂

Reageer
gravatar

@bus sjowfeur

Volgens de overgeleverden was Jezus homo, bi alsmede hetero en had hij een fijne relatie met zijn aposteltjes en met Magdalena, het enige meisje in de sleutelclub. Hij leek ook treffend op Arie met het hoofd van Albert en daarom heet een deel van zijn fanclub Ariërs.

Reageer
gravatar

De EO, waar Verlinde tot voor kort regelmatig over de vloer kwam, heeft bekend gemaakt dat Verlinde ‘alleen nog welkom is op de werkkamer van Arie Boomsma’.

Als DAT niet de kat op het spek binden is… Naar verluidt was het juist Aries wens ‘anders’ met Albert in contact te komen, de motivatie om bij Linda ‘uit de kleren’ te gaan. ‘s Mans besef, dat ook Jezus homo was, bewoog hem zich niet langer te verzetten tegen zijn eigen gevoelens van ‘herenliefde’

Reageer